Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

The hostel was very good. Safe and clean, with friendly people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.6

Owner is superbly bonkers. Really comfortable beds, and great location close to train and bus station, but far enough away from the throngs to ensure a good sleep. Great breakfast too. Only problem is lack of showers, but not an issue if you're willing to get up early enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
4.3

Guy at front desk was so rude, he got piseed off because I wanted to cancelled my reservation. Hostel is located at a seemingly dangerous area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Sylvainrisse2848
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
9.4

c étais vraiment cool je conseil aux voyageurs de dormir dans cette auberge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.0

퀘벡 자체가 작아서 다 걸어다닐만 했어요. 아침마다 호스트가 직접 빵이랑 핫케이크를 구워주셔서 아침마다 잘 먹고 나갔어요. 저녁에는 다른 사람들이랑 어울리는 분위기라 재밌었어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Mar 2017
8.3

Rooms and bathroom clean, kitchen could be cleaner, it was a bit cold through the evening and night, neighbourhood seems not really safe

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
8.6

I was very happy staying in this hostel. The owner makes pancakes for everybody in the morning and is always willing to talk and exchange stories. I had originally a 12-bed room, but when I arrived the owner allocated me directly in a 6-bed room. The room and the beds were great. We had a bathroom only for the room and the shower was good. Everything was also clean. The location is a little bit of a walk to the main touristic spots, though - but I totally recommend it anyway!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.6

Très bon séjour à l'auberge Maeva :) Chambre et salle de bain propre, bon ambiance et bon petit déjeuner (pancakes et pain grillé cuit en direct !). Hôte très sympathique et pleins d'humour ! Je recommande l'auberge Maeva avec plaisir :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
4.0

The location was easy to find and breakfast was also good. But the owner's joke could've hurt other ppl, that was not even a joke! Only he thinks that's funny. It was quite disappointing they don't provide towel. I didn't have problem using bathroom tho cos my room was not full so that was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.0

Bien placé. Bien accueilli. Basique mais confortable excepté les placards trop petits pour ranger quelque chose. Bon petit déjeuner le matin et bons conseils pour les visites.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.