Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2017
9.1

Best location to find, you can't find better staff in a hostel and beds are really comfy :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
7.1

제가 잤던 숙소는 되게 편했어요 다만 위치가 조금 애매했을 뿐! 분위기도 좋고 아저씨가 장난꾸러기세요 ㅋㅋ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
9.4

Quaint hostel located in an up and coming Quebec City neighborhood. We loved our stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2017
4.0

The hostel had no good atmosphere, seemed restricted and one of the managements was a bit stupid when I asked for some support.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • berit4u1077
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Sie 2017
8.3

Nice little auberge to stay for a few nights. Breakfast with pancakes is really good! Even Barbecue on a big grill was possible. A 15 to 20 min walk to the old City and very close to the pedestrian shopping area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.1

The hosts are great and it is a cool building to stay in. The hosts have a barbecue each night which is definitely unique. I met some interesting people and would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
8.6

밤에 어울리는 분위기 너무 좋아슴! 아저씨는 장난 잘치고 아줌마는 친절함!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
6.0

Personnel un peu tendu. Endroit agréable pour son emplacement mais absolument pas pour sa propriété. Les lieux sont vieillots, les lits grinçants, les draps humides. Malgré sa localisation, nous n'y retournerons pas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
6.6

It seems a bit silly that there is only one bathroom for three shared rooms that could fill approximately 15 to 20 people. The location is not that great, but you get what you pay for. If you do not mind a bit of a far walk then this would be ideal for the cost and location. The staff were friendly especially the manager. I appreciated that. The rooms were very hot since there is no air conditioning. So, it depends- if you're on a budget- this is the place to go.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sarahamveldman9681
  • Holandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
7.7

Nice place to stay for a couple of days. Make sure you join the bbq. Good breakfast to keep you started for the day!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.