Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 568 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
80% 568
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.1

Petit coin de paradis !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

オーナーがとにかく良い人。 僕が泊まっていた期間には、昼食や夕食をシェアしてくれることもあった。 また立地もよくケベックシティの各観光地にもアクセスがよい。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.9

The best budget travel in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.9

Thank you for being there when we need it . . .. xoxoxoox

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Paź 2016
8.0

The location is great cuz it's just one street away from multiple shops and restaurants. The staff is OK but seldom speak English. The free breakfast is great but the atmosphere won't be good if you don't speak French. Generally speaking, a very good place to stay in with limited budget!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
7.7

Le gérant nous a adressé des propos détestables alors que nous lui avions poliment demandé s'il avait du jus d'orange lors du petit dej, Nous avons par la suite pu voir dans les commentaires sur hostelworld et tripadvisor que nous étions pas les premiers à subir ce genre de discours. A noter des réponses alarmante et puériles à des commentaires ecrits de clients En dehors de ce triste détail, nous étions dans une chambre de 5 propre, toilettes/douches proches et propres

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
6.6

Great location, but a little seedy. Parking is free after 4 pm on weekends. I had to move my car evey hour before that for a day. Staff seems nice, but a little short and on edge. I was met with hostility when i ask why isn't the towel free $1 per. The facilities are old and need renovations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Paź 2016
5.7

I thought the hostel was too cramped. There was hardly any space to walk. There was an acute shortage of bathrooms as around 15-20 people were sharing one. Also there was a slight smell in the bathrooms always. The charging plugs were very rare. Location of the hostel was not bad. 20 min walk from the Old city. But there wasn't much of a "vibe" in the place. Also I felt like the owner made racist comments all the time. I would have definitely moved out if I hadn't done the complete payment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Paź 2016
8.6

Wie hat meine Freundin gesagt. Das Hostel liegt in einer Vergewaltigungs Straße. Es waren schon komische gestalten unterwegs. Doch die parallel Straße war voll belebt. Wenige Minuten zum Supermarkt. In die City ca 15-20min zu Fuß. Hostel in Ordnung. Zimmer mit Bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Paź 2016
8.3

At first glimpse, the hostel looks a bit old, but if you go through the door, you quickly understand how the atmosphere can be really good in there. The beds are comfortable and the housekeeper is very nice (preparing mapple syrup pancakes for breakfast).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.