Hostelworld.com

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
76% 445
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Bonjour, c'est la deuxième fois que je passe dans cette auberge et j'en suis ravie : - idéalement placée, à quelques minutes à pied du centre ville - l'accueil est chaleureux - l'ambiance est familiale, conviviale - les chambres sont propres, confortables et bien aménagées - le petit déjeuner est fabuleux (pancakes fait maison, café et thé à volonté) Une auberge que je recommande fortement à Quebec.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

It was a great hostel the rooms were nice and clean the same with the bathrooms. Plus the owner is a really great person and he makes pancakes for everyone at breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
8.6

Fantastic management made my first stay in a hostel very good! The location isn't the star selling point of the hostel, but the staff, cleanliness, and rooms are quite worth the pay! I would gladly stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Mar 2016
8.0

was a good hostel, but not much people around in winter. The entrance was really icy and slippery... but otherwise everything was ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.9

Roberto est un personnage, parfois un brin invasif. Mais le lieu reste extrêmement convivial, les petits dej y sont bons et il est bien situé à proximité de commerce, bars, ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Mar 2016
7.1

결제할 때 오직 현금이라고 적었으면 한다. 2층침대 한쪽이 뭔가 떨어지지 않도록 세워두던가 해야할텐데 그렇지 않아서 만약 2층 침대밖에 없다면 자는 걸 고려했으면. 그리고 상당히 침대가 작아서 안락하다. 화장실은 방마다 있고 상당히 깨끗하다. 방보다 더. 부엌은 가정용을 살짝 고친 것 같아. 전체적으로 가정집을 호스텔로 바꾼 느낌이 든다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lut 2016
8.3

Small and convivial place with people from all around the world

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
7.1

The breakfast struggled to cater for the number of guests in the hostel, so was a bit cramped and slow to get food. Some cereal or cold food for everyone to help themselves to might help. There was a log wait for bathrooms too. The staff were lovely and it was very clean though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Lut 2016
4.3

Los cuartos limpios pero carece de areas sociales. Es mas una casa con una cocina y dos baños. El desayuno fue rico.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
10.0

The free/included breakfast was awesome! Not only did we get pancakes every morning, we got a way to meet other people in the hostel in a low-key and really pleasant environment. The staff was also really nice and had a sense of humor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.