Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
81% 547
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2016
8.6

Awsome staff :-) Great breakfest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.0

Gute Lage in der Nähe vom Bahnhof. Alles Gutzu Fuß erreichbar. In der Umgebung gibt es einige Retaurants und Bars. Besonders empfehlenswert ist das Poutineville in der Parallelstraße, da es sich bei Poutine um etwas typisch kanadisches handelt. :) Der Hostelbesitzer kümmert sich selbst um alles und ist sehr freundlich! Zum Frühstück hat er Pancakes gemacht und es stand Ahornsirup zur verfügung!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Wrz 2016
7.7

Roberto est super et ses pancakes aussi 😉 Gens cool et juste à côté de la gare du palais ! Je recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
7.1

Accueil très sympathique, auberge très bien située. Prix de la chambre individuelle un peu cher par rapport aux prestations.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Wrz 2016
8.3

Die Lage war super. Nur 10 Minuten in die Altstadt, allerdings 10 Minuten bergauf :D Das Frühstück war in Ordnung, aber nichts besonderes. Jedes Zimmer hat ein eigenes Badezimmer; was eigentlich ganz cool ist. Leider gibt es keine Waschmaschinen und der nächste Salon ist relativ weit entfernt, wenn man mit seiner Wäsche unterwegs ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Sie 2016
8.6

Looks like a house turn into a hostel, but it is pretty good. doesn't have a laundry on site and they charge you if you want to leave your bag after check out. other than that is a nice place, they gave you a pancake in the morning and the coffee is not that bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Sie 2016
4.0

ostello fatiscente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sie 2016
9.1

It was a nice stay! I read reviews before staying that he hostel is dirty and the staff is rude; however, none of those were true! I think the staff is really helpful and nice and the hostel was clean too! I enjoy my stay and i think it's really great for what you pay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.4

The staff was incredibly nice, willing to help me out when I had to leave at 5am (way before any of them needed to be up). Free breakfast every day proved great as well, especially in a city as expensive as this one. This hostel has a grocery store nearby, and is about a 15 minute walk from the city's main attractions, so that was beneficial as well. Although it wasn't in the nicest part of town, I met some incredible people here and had a wonderful stay. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
7.4

It was a nice little place, however the room was very stuffy and could desperately use a fan. The staff was very friendly and spoke English, breakfast was provided. Location was near some shops and restaurants, however it was a long up hill walk to get to old Quebec, would suggest a taxi~

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.