Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge La Source

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jeanne3belanger1654
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
9.7

Personnel super sympathique ! Je reccomande le trip dans le desert, qui sera une expérience inoubliable. La piscine de l'auberge est très appréciée en temps de chaleur, c'est a dire tout le temps ! Petit bémol, il fait très chaud dans les chambres et l'air climatisé est très dispendieux. Je reccomande fortement cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • louisp24
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Maj 2017
8.9

Ils abusivement chaud dans les chambres. Mais les trips dans le désert sont magnifiques.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

Excellent! The staff and family are wonderful! They can organize desert excursions, atv's, Berber visits...relax in the common area, swim in the pool, dinner on the terrace. I couldn't recommend La Source more. They really took care of me and made me feel like family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
9.7

Die tollste Unterkunft, die ich in meinen drei Wochen Marokko hatte! Super entspannte Athmosphäre, nette GAstgeber, die sich um einen sorgen, eine wunderschöne Lage und tolle Zimmer zu einem absolut fairen Preis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Kwi 2017
9.4

The great people at the staff will make sure you'll have a good time in Hassilabied. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
9.7

We had a great time at la source! The staff is very friendly and welcomed us like old friends. You can either talk with them in English, French or Spanish what makes the communication very easy! The whole place is very clean and we had a great room and a delicious breakfast! On top of that it was great to relax at the pool or walk to the dunes what you can do in just ten minutes. We also booked a camel tour with a night in the desert in the hostel. Another unforgettable experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Mar 2017
9.7

Mega gute Lage mit Blick auf die Dünen. In einstündiger Wanderung kann man auf der höchsten Düne sein, die man vom Hostel erblicken kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.1

Destacar sobre todo la amabilidad y disponibilidad de Hasan y su hermano, así como el resto de personal. Ofrecen una excursión a un campamento que también es genial, con camas y jaimas para 2, pero sin sábanas (hay que dormir encima de las mantas). Nosotros por suerte fuimos advertidos antes y les pedimos llevar las nuestras y no hubo problema

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
9.7

Hassan and Said run the show here. I got in almost at 10pm in the middle of a night sandstorm and they welcomed me with open arms and some hot mint tea with good conversation. The place is just awesome, breakfast included and its fantastic, the roof terrace has a beautiful view of the dunes, and for all of those that like being connected wifi is great! Although I preferred sitting next to the fire. Would also recommend doing the desert tour with them, this place is great.. and so affordable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Mar 2017
9.7

After finishing the amazing breakfast in sight of the first dunes you can start your discovery of Sahara desert or relax at the pool that is cleaned every day. The staff of Auberge la Source was friendly and helpful to all our needs. The price- service-balance is really great. Top!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.