Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel Located at 3365 des Eglises, Secteur Charny, Levis, Quebec.
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel
Canada
Quebec Quebec G6X 1W5 3365 des Eglises, Secteur Charny, Levis
92% 205
46.7134141 -71.2713575
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.1

Très belle auberge de jeunesse, moderne, propre et confortable. Personnel très sympathique et accueillant. Merci!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.1

Le personnel est très chaleureux, l'auberge est bien équipée, toujours propre et plutôt bien située (gros plus du parking!) Je recommande le déjeuner, fabuleux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
10.0

Lovely hosts, beautiful home, made my trip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Paź 2016
10.0

Very good hostel, located next to a train station (Viarail Charny) and not too far from Quebec city... good for those who are driving as well.. Friendly staff and owners, English spoken and clean location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.4

Spent 4 nights in the hostel which we enjoyed very much. Took advantage of a trek in the Jacques Cartier Park organised by the hostel which was fantastic! Thanks to all the staff at the hostel for our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
9.1

Great place to stay. They make up for being a little out of town by having a free shuttle service for Hostelworld guests. Really friendly and welcoming, and clean and comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
9.1

Amazing hostel. Everything is perfect, value for money, the lovely couple at the reception, absolutely clean, comforts, warm, everything! Just the location since it's out of Quebec, but still there is free shuttle services. I recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SimonJHW
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
9.4

여기 호스텔 너무 좋아요 깨끗하고 분위기도 좋고 또 동네가 조용해서 뭔가 힐링이 되는 기분이예요 그리고 직원 분들도 친절하고 좋아요^^ 단, 꼭 이호스텔에서 보낸 메일 확인해야 되요. 꼭 아니면 늦을거 같으면 전화해서 무료 픽업되니깐 요청해도 되구요:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
10.0

Great staff and great place to stay! Favorite hostel so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
9.4

El personal es increible y aunque no hablan mucho ingles hacen por entenderse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.