Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel Located at 3365 des Eglises, Secteur Charny, Levis, Quebec.
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel
Canada
Quebec Quebec G6X 1W5 3365 des Eglises, Secteur Charny, Levis
90% 170
46.7134141 -71.2713575
Auberge Jeunesse LouLou's Backpacker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Clean and comfortable hostel, friendly hosts, pleasant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.3

Pretty good hostel , great staff, location is definitely not close to downtown QC. Very clean , lots of bathrooms and showers, they charge for everything however, don't expect anything beyond the room. Great parking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

A lovely clean establishment with a helpful staff. I will definitely stop by if I will hang around the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

Was good ...wish another stay :~)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.7

¡Fantástico! un lugar muy agradable, consigues sentirte como en casa. Muy limpio, amplio. Un bonito living donde compartir con otros huéspedes y desayunar, y una terraza donde relajarse. Las habitaciones y ba´ños son muy amplios y muy limpios. El personal es encantador, super amigables! :-) El servicio de shuttle es genial, en pocos minutos estás en el centro de Quebec. Dfintivamente, volvería y recomiendo este hostel :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wakywit2587
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.4

A fantastic spacious gem just outside the city area. Shuttle service from hostel to main city area was very helpful. Owners very welcoming, helpful and attentive, organized outings for guests such as a 10km trek we did in a national park. Great overall experience for travelers looking for a friendly, comfortable, low key stay in Quebec! Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

Impressively clean, with friendly staff and nice facilities. A beautiful waterfall is located just 10 minutes away. We drove into the old city, which was about 10 minutes away. Only note is that there is a railroad track right behind the building, which can be a bit loud at night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.1

Very convenient if you travel by car. Fairly new, very clean, good price, nice breakfast, backyard fires. Train and car noise is noticeable but easy to deal with. Great staff, paying attention to details, helpful with planing activities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.9

Great kitchen area & the whole house is very clean. Def worth staying there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
9.4

Very friendly and helpful owner!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.