Hostelworld.com

Auberge Bagatelle

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.4
Auberge Bagatelle Located at 25 allées Antoine Pinay, Ile de la Barthelasse, Avignon.
Auberge Bagatelle
France
Avignon Vaucluse 84000 25 allées Antoine Pinay, Ile de la Barthelasse
68% 970
43.9527877 4.7991800
Auberge Bagatelle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.4

Un acceuil excellent .J'ai passé un séjour vraiment TRES agréable.Le personnel fut trés gentil et arrangeant.Ce qui est pltôtrare de nos jours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
7.7

位置稍远,出了老城要过一座桥才能到。是个野营基地,头一天快被整栋楼到处乱窜的熊孩子吵出神经衰弱了,第二天他们走了总算是睡了个安稳觉。价格是最大优势,其他没了

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2016
9.7

I thought this place was great! The people were very kind and the security guard was a big help when I arrived after closing hours and was really great helping me get registered and he was very friendly! The facilities were wonderful. The place is not in the old town and is about a 15 minute walk but for the price it was nice (and this way you can take a picture the famous Pont d'Avignion and sing the song while skipping into town :p )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2015
6.6

Annoying cat always trying to get in rooms No self catering facilities Annoying noisy children running loose thru dorms at all hours and parents constantly yelling at them. Should not be in same space as dorms. Extra charges for every little thing. Price for a bed should include all bedding & towels. Wifi inaccessible Manager and all staff very nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lis 2015
6.0

位置好,便宜,离河近,看古城夜景很漂亮!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lis 2015
4.6

Sehr renovierungsbedürftig. Bett im schlechten Zustand.. Für eine Nacht o. k. aber nicht für längeren Aufenthalt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lis 2015
8.3

Good value for the money and excellent staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Paź 2015
10.0

Beautiful place to stay. Joyness! Near the centre, clean and nice people. What do you prefer more?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2015
3.7

worst hostel I've ever been to for pretty much every reason you can think of. relatively cheap, tho. you wouldn't really call it a hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.