Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Attractive Penzion

  • Smetanovo nabrezi 14,, Prague 1, Old City, Praga, Czechy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2017
9.1

Location cannot be beaten. Room was nice and clean. Peter was always a phone call away and the 5 euro breakfast is really convenient. Would really recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.0

위치도 좋고 가격대비 좋앗어요! 다만 직원분을 첫날 빼고는 볼수없엇다는점ㅠㅠ그리고 클럽?? 부근이라 저녁에 너무시끄럽더라구요ㅠㅠㅠ방도 걸을때마다 소리나구 그래서 좀 시끄러웟던거 뻬고는 만족합니다!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.7

Loved being so central, and feeling so independent, like I had my own apartment right on the river. The room was spacious, quiet and comfortable and staff helpful and easily contactable by phone if needed. It suited me perfectly and this was my second stay there. The only thing to caution is that breakfast is no longer included and there are lots of stairs to climb (which after a day of walking around Prague isn't the most welcome thing for your poor feet and legs) but neither bothered me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • unimay0509
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
8.9

우선 개인실 깨끗하고 , 안전하고(키3개) , 아늑해요 ! 예약날짜를 하루씩 미뤄달라고 미리 메일 했는데 잘 해주셨어요 ~ 바로 앞이 강이고 까를교는 걸어서 10분안이면 가요!! 전철(B)타러 가는 것도 10분정도 걸립니다! 굳이 단점을 말하자면 화장실 세면대랑 목욕하는 공간의 물 내려가는 곳 청소가 잘 안되어있나봐요 물이 잘 안내려가요! 그래도 3일동안 여자 혼자 안전하게 묶기 정말 좋은 곳 입니다 ~ 아차 리셉션은 딱 한분(남자)만 처음에 돈 계산할 때 빼고는 못봤는데 무지 친절하세요 ~ 추천해요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
10.0

Quiet, super convenient and central penzion. Right in the middle of town and 100m or so to the Charles bridge, quiet after 10pm and the room was clean and functional and the shower was good. There is 3 flights of stairs but it's nothing in exchange for being so central. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2017
8.6

Great location and not a bad price. Floor was quiet and calm. You do have to carry your bags up many flights of spiral stairs, but that is very normal for Prague. I would have liked to see breakfast included in the payment. Also Every room is a private room. Its more about the size of the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
6.9

Mi habitación estaba en el ático por lo que entraba por las ventanas un olor a fritanga y aceite recalentado de las chimeneas q me parece incluso nocivo para la salud respirarlo toda la noche. Apenas pasé tiempo en la habitación por culpa del mal olor. La nevera hacía mucho ruido y por la noche no se podía dormir. No me dieron sábanas sino un cubrecolchones áspero y un edredón que no me tapaba los pies. El empleado es muy amable y ayuda mucho. La zona es inmejorable. Deberían cuidar los detalles

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
8.9

離查理大橋超近 很好逛

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
6.9

Kamer en faciliteiten zijn basis. Beste aan deze hostel is zijn locatie. Dichtbij de bezienswaardigheden en openbaar vervoer. Na vraag voor schone handdoeken werden deze ook gegeven. Op gelijkvloers een café/restaurant, is een pluspunt. Geen lawaaihinder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.7

Excelente ubicacion. Peter muy amable y servicial.A las 6 de la mañana nos ayudo con las valijas y el taxi.Lo mas complucado las escaleras muy alta para tanto equipaje y la cama podria ser mejor.volveriamos con seguridad.Lo recomendaria!!!gracias Peter y gracias Praga bella ciudad!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.