Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Attractive Penzion

  • Smetanovo nabrezi 14,, Prague 1, Old City, Praga, Czechy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 385 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
6.9

Kamer en faciliteiten zijn basis. Beste aan deze hostel is zijn locatie. Dichtbij de bezienswaardigheden en openbaar vervoer. Na vraag voor schone handdoeken werden deze ook gegeven. Op gelijkvloers een café/restaurant, is een pluspunt. Geen lawaaihinder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.7

Excelente ubicacion. Peter muy amable y servicial.A las 6 de la mañana nos ayudo con las valijas y el taxi.Lo mas complucado las escaleras muy alta para tanto equipaje y la cama podria ser mejor.volveriamos con seguridad.Lo recomendaria!!!gracias Peter y gracias Praga bella ciudad!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.1

Warm hospitality, excellent situation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
7.7

I was very upset, because the previous day of my moving out to the pension ( I was staying at another hotel) the day before my arrival, I asked to look at the facility. As I needed to see if It was convenient or not to take our luggage there , or leave it at the other place the person that answer was extremely rude, and said : " Well today is not tomorrow, and he hung up the intercom I found the next day, multiple stairs. I would have cancel the place if knowing. BAD SERVICE!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
9.1

Excelente lugar, vista increíble, wifi funcionado OK, limpio, amplio, buen servicio de recepción, hay que llamar en cuanto llegas para que te abran pero no quedas en la calle sino en el pasillo. Tiene muchas escaleras ( 3 pisos) interesante lugar, cerca de todo, llegas en metro. Excellent place, amazing view,nice service , you feel welcome, clean and big room, close to city center and you get there by bus and metro. RECOMENDED.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
8.6

Insgesamt eigentlich echt super. Doof war, dass die Zimmerdecke so niedrig war, dass man im Zimmer nur vorm Spiegel und vorm Bett aufrecht stehen konnte. Außerdem ist ins Zimmer immer ein Fritteusengeruch von einem umliegenden Restaurant reingezogen, dementsprechend hat leider alles im Zimmer (inkl. Klamotten) gestunken. Sonst war aber alles echt genial! Tolle Lage, nette Mitarbeiter und sogar eine Badewanne im Zimmer :) auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.1

Top Lage, wie beschrieben! Zimmer mit Wifi, kleinem Kühlschrank und Bad. Grundsätzlich ist alles sauber. Die Räume sind im Dachgeschoß eines historischen Wohnhauses. Ja, die Räume sind hellhörig. Die Sauberkeit des Bades ist nicht mit dem Standard im Hotel oder bei Airbnb vergleichbar. Alles in Allem das was ich für den Preis erwartet hatte. Danke!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.9

We loved our stay at Attractive Penzion! Nice, clean room in the absolute perfect location. Peter was so nice and very helpful. Would definitely recommend and stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kpeters9
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
29 Kwi 2017
9.4

The perfect place to stay in Prague. The location was brilliant and the apartment was clean, well kept and had everything you need. Not very social but there is a bar and restaurant right downstairs where you can meet people. Would highly recommend this stay to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KIIMDAHYUP
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Kwi 2017
10.0

내가 머문 곳 중 최고 청결, 가격, 개인방 모든면에서 다 좋았음. 단 베개가 없는 수준.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.