Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Attractive Penzion

  • Smetanovo nabrezi 14,, Prague 1, Old City, Praga, Czechy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • junichi_0402
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
10.0

Fantastic apartment, staff, location and atmosphere!! I can recommend this apartment to everyone!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Súper céntrico,a 100 metros del puesto Carlos.La habitación individual con baño genial,todo súper limpio,toalla y calorcito que era lo que se necesitaba. Peter,el casero un 10. Le pedimos que nos llamase a un taxi para el último día,nos gestionó el todo con un simple mensaje y nos dejó un vale de descuento para el taxi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
10.0

처음으로 혼자 해외여행왔는데 이 숙소는 위치면 위치, 가격이면 가격, 시설까지 마음에 쏙 들었어요. 프라하가 겨울에 춥다고 해서 수면바지에 집업입구 잤구요 문을 거의 3개정도 따고 들어가서 보안은 정말 걱정 안하셔도되요. 주인분도 친절하셔서 프라하 3일 있는 동안 너무추워서 트램탄거빼고는 다 걸어다닐 수 있어요. 펜션 입구가 까를교초입이라구 생각하시면 되구요 저는 저녁 늦게 도착했는데도 관광중심지다 보니까 10시쯤 맥주 한잔 하고 들어왔는데도 불편한 것 없었어요. 체크아웃 후 짐보관은 무료예요~ 날씨 따듯해질때 프라하를 다시오게된다면 저는 여기 꼭 다시 묵을거예요! 헤어드라이기, 수건 두장 비치되어있어요 주변에 미니마트도 있어서 물같은거 사기도 좋았어요. 조식은 안먹어서 모르겠네요 10유로라고 들었는데 주변 호텔카페가서 아침먹었습니다. 추천추천 완전추천해요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sanyapaige7124
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

The Penzion Attractive was an excellent find. It's in a perfect location for exploring Prague - right on the river. It was clean, comfortable and run very smoothly and professionally. Breakfast was even provided. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
5 Lis 2016
9.4

Honestly I really loved this place. There are only 4 rooms and I didn't see anyone in my 3 night stay so there is not atmosphere but I love the quietness of it. The location is great I could walk everywhere. Near a Metro station, perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Paź 2016
9.7

For those who have heavy suitcases the staircase is a nightmare. Also, if you have noisy neighbours nobody will help you as you will unlikely call the host at midnight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
10.0

Pulito vicino al centro e camere accoglienti!colazione abbondante

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
8.0

Die Lage hat mir ganz gut gefallen. Die Wegbeschreibung war nicht die Beste. Auf jeden fall selber gut informieren! Viele Stufen bis zur Wohnung, war ok aber wichtig falls jemand nicht so gut zu Fuß ist. Keine Person dirket dort aber per Telefon gleich erreichbar. Die Wohnung ganz unterm Dach fängt leider alle Gerüche die aus dem Restaurant aufseteigen, lüften hilft leider auch nicht. Aus dem Badezimmer kam ein ekliger geruch aus dem Abwasserkanal... Nette Wohnung, man hat alles was man braucht

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
10.0

This was a perfect Place to stay when in Prague. Very central, just 3 minutes from Charles Bridge and 10 minutes from Old Square. The metro just around the corner. An incredible breakfast with ham, cheese, different jams, tea or coffee. Quick internet and they have a Café-Pub Atmosphere downstairs with fantastic food and beer. I'm very happy with my stay at Attractive and I would come back again ant time! Margarita Aparicio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.