Hostelworld.com

Atlantis Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,548 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,548 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Atlantis Hostel Located at ul. Dietla 58, 31-039, Krakow.
Atlantis Hostel
Poland
Krakow 31-039 ul. Dietla 58, 31-039
87% 1548
50.0540941 19.9429535
Atlantis Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • waris1987
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.9

Hostel locates a bit futher from train station but you can get there by tram. Overall is very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
10.0

Very good hostel, has everything you need. Good value for money and would definitely go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Excelente en todos los aspectos, solo el staff puede ser un poco más amable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
5.7

Un dia entero sin wifi, limpieza regular y algun empleado poco amable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Clean bathrooms, spacious rooms, good wifi, great location, FREE TOWELS, and free baggage storage. They offer breakfast and have a bar at the hostel next to the lobby and they sell sodas in the reception area. There's a separate common area so you don't hear everyone late at night. There's a fully equipped kitchen too! Awesome hostel. Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Mar 2016
9.7

Great location, great room, great place! Only problem we came across was the shower having hot water problems, but the staff came up right away and fixed it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

This hostel was great location, staff were friendly. The facilities were clean and up to standard also. Would recommend to others, for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.1

Really professional hostel. Safe, clean and nice staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2016
9.7

Excellent hostel, very convenient location, less than 10 minutes walk to the main square, passing the wawel castle en route. Plenty of restaurants and bars located nearby, plus the bar in the hostel was quite good. We stayed in the private quadruple room which was perfect, everything was very secure and above board. We also used the hostel recommended tour company to visit Auschwitz and the salt mine which was very convenient, costing 105zl for students. I would definitely recommend Atlantis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Mar 2016
4.9

Hostel was fine, rooms weren't that clean although there always seemed to be a cleaner around. Unfortunately had a terrible experience with another guest while staying there, the staff handled it great and moved me to an all female dorm. Breakfast was average but free! Not enough bathrooms in the main part! Bar down stairs was cool but it meant people from the hostel didn't really meet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.