Hostelworld.com

Atlantic Point Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
Atlantic Point Backpackers Located at 2 Cavalcade rd, GreenPoint, Cape Town.
Atlantic Point Backpackers
South Africa
Cape Town Western Cape 8005 2 Cavalcade rd, GreenPoint
94% 681
-33.9096736 18.4115409
Atlantic Point Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
7.4

Great location and nice hostel. Although staff were friendly and approachable, many were new and didn't have much local knowledge, baz bus information, hostel knowledge. Had some mix ups with rooms and moving Beds when there was no need, confusion over payments etc. Felt that management needs to provide more training and ensure there is always someone available who can help with any queries.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
17 Maj 2016
9.7

Excelente hostel, muy buen ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.9

Thank you very for your help. The staff are very helpful so I really happy to be staying!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
8.9

A very nice place. Loved the atmosfeer and helpfull staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
10.0

great hostel! Great staff, super nice and helpful. The room was ok, and bathroom also. We could park our car inside every day with no problem. Met a lot of people here and had lots of fun! Would recommend staying here. And it's also on a greattt location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Frühstück war nicht pünktlich. Aber sonst Toll :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.7

The people who run the hostel are brilliant, very sociable and always happy to talk about things to do. It is 10/ 15 mins from the V&A waterfront so getting around isn't difficult. The rooms are regularly cleaned and all the people I met were incredibly friendly. Cape Town itself is a beautiful city with loads of activities, paragliding, shark cage diving, table mountain, cape point, lions head you can even do safari or sky diving if you wish! Would definately recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Loved Atlantic Point. The location was great and a 10 minute walk to the waterfront. Great places to eat nearby as well. The staff was also great and really helpful. Basic breakfast but got the job done. Beds were also very comfy. Totally recommend and would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

100% recomendado. Las instalaciones son buenas, es limpio, la ubicación es perfecta y el personal es increíble.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Staff were spot on and always keen to help out. Great location, great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.