Hostelworld.com

Atlantic Point Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Atlantic Point Backpackers Located at 2 Cavalcade rd, GreenPoint, Cape Town.
Atlantic Point Backpackers
South Africa
Cape Town Western Cape 8005 2 Cavalcade rd, GreenPoint
95% 671
-33.9096736 18.4115409
Atlantic Point Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Frühstück war nicht pünktlich. Aber sonst Toll :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.7

The people who run the hostel are brilliant, very sociable and always happy to talk about things to do. It is 10/ 15 mins from the V&A waterfront so getting around isn't difficult. The rooms are regularly cleaned and all the people I met were incredibly friendly. Cape Town itself is a beautiful city with loads of activities, paragliding, shark cage diving, table mountain, cape point, lions head you can even do safari or sky diving if you wish! Would definately recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Loved Atlantic Point. The location was great and a 10 minute walk to the waterfront. Great places to eat nearby as well. The staff was also great and really helpful. Basic breakfast but got the job done. Beds were also very comfy. Totally recommend and would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

100% recomendado. Las instalaciones son buenas, es limpio, la ubicación es perfecta y el personal es increíble.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Staff were spot on and always keen to help out. Great location, great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Mar 2016
9.7

Really fun hostel with some great staff, really close to food options and the Waterfront

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
8.3

とても快適に過ごせました。フロントスタッフの方々も親切で、良い情報を提供してくださったおかげでケープタウンでの滞在を楽しむことができました。 男性ドミトリーが無いためミックスドミトリーでの滞在でしたが、女性との同室はやや気疲れします。また、カップルが狭いベッドで二人で寝ていたのは私にとっては不愉快でした。一応、ベッドには1bed1personと注意書きされてはいましたが。ウォーターフロントまで徒歩圏内ですが、途中の道は昼間でも歩いている人はあまりいませんでした。夜は危険だからタクシーを使うようにフロントスタッフに言われましたが、確かにそのほうがいいと思いました。 また、近くにスーパーマーケットやいろいろなレストラン、オシャレなイタリアンデリなどもあり、食事には全く困りませんでした。 夜間は静かになるエリアでしたので、騒音などに悩まされることもなく、前述の同衾カップル以外はとても快適に過ごせました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.9

Super schönes Hostel mit netten Mitarbeitern, tolle Lage! Eigentlich alles top, wenn da nicht die Bettwanzen gewesen wären :-( Das geht leider gar nicht....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Mar 2016
8.9

I only missed an electric outlet near the bed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Mar 2016
9.7

One of my favourite hostels ever. I was travelling on my own and never felt alone once. Met so many incredible people thanks to the social area and super cheap bar. Very clean and comfertable. Can't recommend it enough!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.