Hostelworld.com

Athenstyle

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
Athenstyle Located at Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Athens.
Athenstyle
Greece
Athens Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens
85% 2025
37.9773227 23.7249541
Athenstyle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
9.4

Awesome hostel, in a really lively location, with amazing views. Rooftop bar great with great views. I went in late April, so still not peak season, so only time hostel felt full was when there were large groups. Overall a great hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
8.6

Desde la terraza la vista es espectacular, dan ganas de quedarse!!! La ubicación no puede ser mejor, muy cerca de la acrópolis y a pasos de la estación de interconexión, que te lleva al aeropuerto y al ferry sin necesidad de transbordo. Lo que funciona muy lento es el wifi, necesitan aumentar la capacidad de la red.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Gracias por su comentario. El Wifi funciona solo en lobby, por eso la capacidad de la red no era tan fuerte en la habitacion. Esperamos volver a verlos por AthenStyle! Buen vieaje, AthenStyle.

  • rfbbarrios8992
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
8.3

Es un buen hostal, muy bien ubicado y limpio. La vista desde la terraza es excelente. Lo malo es que cobran muy caro por cualquier servicio que uno necesite, inclusive hasta por las toallas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mackenziebala
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

My friend and I booked our stay here for only 2 nights but ended up extending it 3 more. I cannot stress how helpful the entire staff were. Every single one of them were amazing. They helped us plan the rest of our trip here and assisted in booking flights and finding our way around town. We really appreciated it :) it was overall a really great experience Thanks guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Traveler, Thank you for taking some time to review our hostel. We are glad to hear that you've enjoyed your stay with us and hope to welcome you again sometime in the future. Happy Travels, AthenStyle.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Kwi 2016
7.7

Ya he estado el año pasado y todo me parecio adecuado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Gracias por su comentario. Hasta pronto, AthenStyle

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

Excelente ubicación sea para visitar los puntos históricos más importantes o para salir a comer o tomar algo. La atención es excelente, son muy amables. Muy recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Muchas gracias por su comentario. Hasta pronto, AthenStyle.

16 Kwi 2016
6.6

decent hostel. Just be aware that the guys they hire for the reception desk at night are basically just angry security guards. They are super rude and incredibly unhelpful. My friend got locked out from around 5 to 9 am on their account.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
9.7

Staff had a really nice attitude and the rooms were nice. The location is great and the bar on top is wonderful. The only thing I would say is that the restrooms could have been a bit cleaner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.3

Ubicación excelente, a un paso de Monastiraki y cerca de todo. Desde el balcón de la habitación se ve la Acrópolis muy bien. Buen trato (en toda Atenas nos atendieron bien). La limpieza era aceptable. Lo negativo es que tienen los baños más pequeños que he visto en mi vida, había que ser contorsionista para entrar en un cubículo tan chico, y sin sentido porque en la habitación sobraba espacio para que el baño fuera más grande. Eso le resta 1 o 2 puntos en comodidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Muy lindo hostel, las habitaciones cómodas y limpias, el bar tiene una vista increíble a la Acrópolis, muy bien ubicado, cerca del metro, y el personal muy amable y buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.