Hostelworld.com

Athenstyle

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Athenstyle Located at Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Athens.
Athenstyle
Greece
Athens Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens
84% 2145
37.9773227 23.7249541
Athenstyle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hernandc2307
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
25 Cze 2016
9.7

Amazing hostel, ideal to meet people! Rooftop bar is great. Toilets are quite small... hard to take a shower in such a small place, but anyway, good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Nice and terrific location near all the fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
8.0

Best view from the bar on the rooftop and possibly best hostel I've stayed in so far on my travels. We had a random patch of water leaking on the floor in our room. But other than that this hostel was really great. Would stay again in a heart beat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
7.1

Overall an okay stay. It was a little warm in our room and there was some kind of mix up with the sheet changing which upset a girl who had already been staying in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Cze 2016
9.4

Great staff, great view on roof top bar. Kinda hot in the rooms, but still excellent place. Excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Cze 2016
10.0

Awesome hostel! Stunning rooftop bar and great location. Clean and comfy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Cze 2016
10.0

Awesome hostel, comfortable, and reasonably prıced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
9.1

Amazing rooftop overlooking the city and Acropolis, really easy to meet new friends. Room was a little cramped, could barely get into the locker. Central location plus they give you a map to easily navigate the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2016
10.0

I stayed here for 6nights! Hostel was in a great location and it was a wonderful atmosphere. I found it clean and safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
9.4

Loved the atmosphere of the place great value for money. And would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.