Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Athens International Youth Hostel - Victor Hugo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Wrz 2017
6.3

The hostel is preatty close to the center of Athens and easy to reach, but the neighborhood is not nice at all. The hostel is clean enought, apart from the ground level were you feel the street stinks. The staff is nice and helpfull. Ok place if you want to save money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Sie 2017
6.6

The staff were so rude and smoked inside the property, everything smell bad. The neighbord is near to the metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2017
7.1

nous avons pris une chambre privée à 3 qui était très agréable dotée d'une grande terrasse au dernier étage, d'un lit double et d'un lit d'appoint tout à fait correct. le personnel est agréable, possibilité de commander un taxi pour l'aéroport ou le port. cependant le quartier n'est pas des plus safe, faire attention à ses affaires vers Omonia. bon rapport qualité prix malgré tout. je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
6.0

More of a hotel than a hostel. No real sense of community or atmosphere. Staff make no effort to make you feel welcome either. Location is pretty good, being in the centre of Athens, however it can get pretty dangerous at night. If you're looking for somewhere cheap and central, this place would be okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
6.0

Le quartier dans lequel se situe l'auberge de jeunesse n'est pas très propre (les trottoirs sont en très mauvais état, ce qui complique l'accès en valise...) mais on est vite dans le centre ville à pied. En plus, elle est située non loin de 2 stations de métro. Les chambres et les salles de bains sont correctes, avec clim. La cuisine manque de propreté. Il y a la wifi free mais accessible uniquement de l'accueil.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.0

Keittiön varustelu oli aluksi heikko. Toiveeni otettiin huomioon ja keittiöön hankittiin lisää astioita parin päivän viiveellä. Yöllisille meluajille henkilökunta ei tehnyt mitään. Itse piti käydä puhumassa heille. Hostellilta pääse helposti liikkumaan nopeasti, koska metroasemalle oli vain 300 m.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
8.9

Great location, great staff, room had everything we needed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
7.7

No problem at all, it is a quiet a comfortable hostel, not far from metro station. I recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.7

Très bon établissement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
2.0

I was not able to stay there due to I had to leave Europe early and come home. I asked for refund and I was denied by the business.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×