Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Athens International Youth Hostel - Victor Hugo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
Athens International Youth Hostel - Victor Hugo Located at 16 Victor Hugo, , Athens.
Athens International Youth Hostel - Victor Hugo
Greece
Athens 10438 16 Victor Hugo
73% 849
37.9865742 23.7218213
Athens International Youth Hostel - Victor Hugo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
3.4

The night we stayed, the room flooded...on the 6th floor. It was a creepy place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • dwgibbs14
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Paź 2016
6.9

Not the flashiest hostel, but it does the job. Easy enough to get to via metro, comfy beds. Decent value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
3.7

Quartiers peu sur salle de bain vetuste

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
5.7

Whilst the staff were exceptionally helpful and welcoming, the rooms were sub-par - uncomfortable beds & pillows; tiny bathroom with a shower curtain too short so the bathroom floor became soaked; strange, overpowering smells in two of the bedrooms we entered; no community atmosphere to speak of; and, kitchen without adequate cutlery or equipment even to cut a tomato let alone prepare a full meal. The breakfast they offered for an additional cost was pretty good however. Cheap option, no frills.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Wrz 2016
6.6

La cama era muy incómoda pero para pasar una noche está bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

They could have better neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
7.4

No laundry machines, sketchy neighborhood, not the type of place if you're looking to be social. But the rooms are great, clean, and its a good cheap place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.0

Is a nice place to stay, the staff is nice and the rooms are fine. I been there for 3 nights and i didn't have any problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
8.0

Per 32€ a notte per una Camera doppia abbiamo avuto più di quanto ci aspettassimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Wrz 2016
7.7

Pretty good location that's a 30 minute or so walk to the center of the city. The price is great and the rooms have big lockers and are pretty well kept up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.