Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Athens International Youth Hostel - Victor Hugo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
6.6

PROS: Cheap and great location close to metro. CONS: Hostel in desperate need of a renovation, pipes shake wall when tap is on in middle of night. Hostel is used by a lot of schools so be prepared for noisy kids throughout the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Lip 2017
7.7

The receptionist is very friendly and helpful. The linens in the room is clean and comfortable. However, the location is quite bad because it locates in some place that looks like having criminal?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kaiasanders
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2017
6.0

Some reviews say this hostel is in a sketchy area, IT DEFINITELY IS. It's about a mile to walk to the nearest sights, which isn't bad but that walk is very seedy so just be cautious. The hostel itself was fine, very bare bones. The blankets had weird stains though seemed to be clean. We'd say the price definitely reflects the experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2017
9.1

Fantastiche personeel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
6.6

Das Hostel liegt wie schon von andern erwähnt in einer verruchten Gegend voll Junkies und Prostituierten. Der Vortreil daran ist, dass man selbst bei einem Gang zur Akropolis viel vom Leben der "normalen" Athener mitbekommt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • skoeut
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
10.0

The bed was very comfortable and the sheets very clean. Will stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marichu9994531
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lip 2017
5.1

The hostel is well located but rooms and facilities are poorly supported. I only recommed it if you are traveling with school trips or some similar trip.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2017
7.1

The hostel itself is pretty good. Good price for comfortable beds and decent wifi. If you're arriving late at night, don't rely on the metros being open. We ended up having to walk a few k through a kind of sketchy part of town at 2AM (thank god I had data or we never would have found it). But the staff are super helpful and very nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
6.6

Very close to the metro which was useful to get around. Staff were friendly. Some sheets were stained, but overall great value for money if you're not fussy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Sandrinepandorouf
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Cze 2017
6.9

Quartier populaire avec une population non locale. Pour les filles, restez sur les grands axes. En sortant a gauche et montant pour omonia place .. quartier de prostitués droguées et hommes "louches" .. ne vous arrêtez pas ou tracez votre chemin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.