Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Athens Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 5907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 5907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lut 2017
9.4

Great location got many things so convenient!! I got the apartment, bathroom were little small but I was happy with everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lut 2017
9.4

Everything was great! Right around the corner from the Acropolis. It has a really calm and cosy atmosphere, if that's what you're looking for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Great location in front of the acropolis. Met a lot of friendly faces even during the quiet season. Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

Absolutely perfect :D made some good friends and the staff knew their stuff. Would stay back again when next in athens

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • weetomtom31
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Sty 2017
9.1

Great location.. great atmosphere, very helpful staff.. only minor problem was that the "hostel bar " was overpriced but not a major problem in the grand scheme of things

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Sty 2017
9.7

Clean. Very nice room with single beds, in room locker, clean large bathroom. Great neighborhood. Good staff. Adequate breakfast. Nice lounge. Rooftop bar not open, but hey, it's January.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
23 Sty 2017
6.9

Hostel muy bien ubicado. A 2minutos del metro y 5 de la entrada de Acrópolis. Los recepcionistas no brindan ninguna info turística pero colaboran con problemas sobre el hostel. Cocina OK. Desayuno MUY MALO (pan, pepino y tomate). Lavandería y Bar están en otro edificio a 5minutos. Mi habitación fue muy fría. Mala calefacción y para entrar había que pasar por una terraza

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • addib
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
10.0

This hostel is the best, it is a pleasure to be here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.4

This was one of my favorite hostels because it looks like a nice hotel. I also stayed in a room for 6 females, and four of us became really good friends. We added each other on social medial and really connected. THIS place is also really close to everything, the metro, the X95BUS that is only 6euro from the airport, and the monuments. I LOVED MY STAY.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
6.6

I arrived after 11pm and the directions to get to the hostel get to the hostel were not accurate. I went to the wrong location. I was in a 6 person female dorm and the hot water was out so we had to use the one down the hall. No big deal however there was no drainage in the shower so the bathroom floor got soaked. Breakfast was the same thing every single day. Cucumber, tomato, boiled egg and bread. Loved how close this place was to the metro made it super easy!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.