Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 62 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.7
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
77% 62
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Gru 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

2 Wrz 2015
10.0

2 nuits passée dans cet hotel. accueil irreprochable. conseillée pour les visites. La responsable est à l'écoute. conseille de super bon restaurants dont un tout proche avec une très bonne moussaka. chambre propre avec petite terrasse. Frigo pratique. sachet de thé, café et biscotte à disposition. clim. juste un probleme de douche mais pas grave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci pour vos commentaires positifs. Il est important pour nous que nos invités d'écrire la vérité et il est également très important que nous mentionnons ceux qui les offrent vraiment. Nous sommes honorés par votre gentillesse et votre commentaire. Nous serons heureux de vous servir la prochaine fois.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.