Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 6.7
Atenas Located at Gran Via de Colon 38-1, 18010, Granada.
Atenas
Spain
Granada 18010 Gran Via de Colon 38-1, 18010
77% 506
37.1799113 -3.5998678
Atenas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Gru 2016
8.6

Es mas bien un hotel , es muy bueno, lo único que no me gusto fue la atención del personal , fueron algo groseras . De resto es un buen lugar .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
4.6

The heating in the room was not working. There was no real attempt to help us so we just froze to death for 4 nights. Customer service was appalling too. I've been to many hostel and hotels, and there wasn't even soap or anything offered there. It felt like we had to pay for everything. The location is perfect but noisy. Basically this place was all about money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Gru 2016
8.0

엘레베이터가 참 인상적이었습니다..살짝 무섭긴 했지만 안전했고 혼자 방썼는데 추웠어요ㅜㅠ그래도 샤워기도 분리형이고 매일매일 수건도 갈아주셔서 혼자 정말 편하게 잘 썼습니다!위치도 정말 좋아요 렌페역에서 쭉걸어가도 되고 버스타도 되고ㅎㅎ5층 도로가쪽 배정받았는데 밤에 야경도 정말 좋았습니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
6.9

A convenient, quiet location that is value for money. My single room had limited space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
4.0

THE TWO DAYTIME STAFF BOTH IGNORED US FOR 30 MIN WHILE WE WAITED TO CHECK IN. NO APOLOGIES OR SAYING DO YOU MIND WAITING, JUST ON PHONE AND TALKING TO EACH OTHER. NEVER HAD THAT EXPERIENCE ANYWHERE BEFORE. BASIN AND BATH OUTLETS BLOCKED THE FIRST DAY BUT WERE FIXED THE SECOND. THE WHITE QUILT COVERS ON 2 BEDS HAD PATCHES OF BLOOD ON THEM BUT WERE REPLACED THE SECOND DAY. DEPRESSING ROOM LOOKING ONTO THE BOTTOM OF A DEEP LIGHT COURT, WINDOW LATCH BROKEN, HARD TO LOCK SECURELY. BEDS

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Gd value, no atmosphere but for some that's a benefit, pretty much just above average.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
7.4

For a hostel, I thought it was very nice. The money we paid for our room went very far. Almost as good as a hotel. The staff wasn't the friendliest to help us. The next day all of the lockers were full and they didn't have an alternative for luggage space until we asked twice. It was good value for our money, but I would probably try another hostel next time I'm in Granada

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lip 2016
6.6

공조기 바로 옆 방을 받아 밤새 잠을 못 잠. 방 바꿔 달라하니 아침에 말하지 않아서 못바꿔 준다고 함. 위치는 괜찮음. 알람브라궁전에서 20분 거리이고 호텔에서 10미터 앞에 공항, 버스 터미널 가는 버스정류장이 있음. 수건과 양치컵만 줌

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.