Hostelworld.com

At Sveva Bed and Breakfast

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
At Sveva Bed and Breakfast Located at Via Reitano, 26A, , Catania.
At Sveva Bed and Breakfast
Italy
Catania 95121 Via Reitano, 26A
87% 627
37.4986530 15.0833280
At Sveva Bed and Breakfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
7.7

Big bright room with a nice view on the castle. Good location, not too far from the main place and the fish market. Breakfast is very light.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
8.0

B&B en plein centre ville, à 3min à pied de.la place principale, staff très accueillant et bienveillant. Seuls points négatifs, le petit déjeuner incomplet et la chambre pas du tout insonorisées.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
6.9

Not the most comfortable or clean place I've ever stayed, but it's about what you'd expect for the price and it is extremely conveniently located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Maj 2016
9.4

We had a fantastic stay in Catania. Breakfast was simple with not much option but apart from that it was great. The owner doesn't speak English which wasn't a problem for me but he was helpful with showing us around. The terrace (views of volcano) and location are the best things about this place. The room was big and spacious, clean with good facilities and a little balcony as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.3

alloggio in centro storico. i principali siti da visitare della città sono facilmente raggiungibili e piedi. struttura datata ma solo le camere con vista su castello Ursino sono rumorose, specialmente di notte. rapporto prezzo/qualità ottimo. la colazione, pur avendo la cucina a disposizione, preferivo farla al vicinissimo bar. piccolo parcheggio privato, comodo. avendo un pulmino 9posti però non ne ho usufruito in quanto l'ingresso è stretto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

Propriétaires très sympas. De quoi déjeuner le matin. Balcon avec vue sur le château. Draps et serviettes changés tous les jours. Super terrasse sur le toit avec vue sur tout Catane et l'Etna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

very very good!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Kwi 2016
6.9

Um Hostel que é basicamente um apartamento aproveitado no centro da cidade de Catania. O quarto onde fiquei deixou um bocadinho a desejar, mas nada que não fosse aceitável. Os responsáveis não falam inglês o que torna complicado a comunicação. O pequeno-almoço que é servido é extremamente simples e sabe a pouco. Para quem gosta de um bom pequeno almoço deve pensar em ir comer a outro lado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • poutapekka5090
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Mar 2016
9.4

Very good value for money. Location excellent. The room on the 4th floor (no lift) had own balcony with a very nice wiev over the castle and city roofs. Kind no English speaking staff was helpfull. Good restaurants in neighbouring houses, my favourite Camelont.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
7.4

The good: - location - room sizes - security The bad: - breakfast was bland, and greedy guests would help themselves to about 5 croissants each, leaving nothing for others. - the shower temperature was temperamental. - wifi only works on the shared inner courtyard balcony - my friend found this very inconvenient. - the owner said she'd arrange an Etna tour for us, but never followed through. Didn't see her at all after check-in. Sveva is no thrills it but serves its purpose. 👍🏽

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.