Hostelworld.com

At Sveva Bed and Breakfast

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
At Sveva Bed and Breakfast Located at Via Reitano, 26A, , Catania.
At Sveva Bed and Breakfast
Italy
Catania 95121 Via Reitano, 26A
88% 619
37.4986530 15.0833280
At Sveva Bed and Breakfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

Propriétaires très sympas. De quoi déjeuner le matin. Balcon avec vue sur le château. Draps et serviettes changés tous les jours. Super terrasse sur le toit avec vue sur tout Catane et l'Etna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

very very good!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Kwi 2016
6.9

Um Hostel que é basicamente um apartamento aproveitado no centro da cidade de Catania. O quarto onde fiquei deixou um bocadinho a desejar, mas nada que não fosse aceitável. Os responsáveis não falam inglês o que torna complicado a comunicação. O pequeno-almoço que é servido é extremamente simples e sabe a pouco. Para quem gosta de um bom pequeno almoço deve pensar em ir comer a outro lado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • poutapekka5090
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Mar 2016
9.4

Very good value for money. Location excellent. The room on the 4th floor (no lift) had own balcony with a very nice wiev over the castle and city roofs. Kind no English speaking staff was helpfull. Good restaurants in neighbouring houses, my favourite Camelont.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
7.4

The good: - location - room sizes - security The bad: - breakfast was bland, and greedy guests would help themselves to about 5 croissants each, leaving nothing for others. - the shower temperature was temperamental. - wifi only works on the shared inner courtyard balcony - my friend found this very inconvenient. - the owner said she'd arrange an Etna tour for us, but never followed through. Didn't see her at all after check-in. Sveva is no thrills it but serves its purpose. 👍🏽

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

To był przyzwoity pobyt, cena za jakość jest przyzwoita! Nie mógł mówić po angielsku, ale użyliśmy trochę francuski i gestów. Dach jest niesamowite, to nie było śniadanie. jest dużo miejsca.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Niezwykle dobry hostel. Szczególnie podobał mi się prywatność i spokój. Wspaniały widok z dachu oraz z pokoju. I sugerują, że śniadanie można poprawić dodając owoce i musli (płatki owsiane).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
9.7

The place is one of the best, which I have stayed. Definitely recommended. The staff wait for me, the check in was for 3 minutes very nice, the owner gave me keys and everything was very ok. Clean and very comfortable temperature, the room was spacious with big and nice balcony, The only thing which I didn't like is the bed. The quilt was ok, but the bed is old and not good. If they change the beds, or just put the quilt at the floor maybe better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo przyjazny hostel, gdzie personel jest bardzo przyjazny. Pokoje są bardzo wygodne, mały balkon z bezpośrednim widokiem na zamek i Duomo pogrąża nas w historię. Widok z dachu budynku jest super! Harmonogramy gospodzie są bardzo elastyczne i małe ciasteczka Dej są pyszne. Jedynym minusem: nie dostaniesz dostęp do Internetu w pokojach, otrzymasz dobre na dachu. Strzeż się tych, którzy są bardzo wrażliwe na hałas, istnieje wiele sposób

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Lis 2015
8.0

Conveniently located next to several restaurants and a short walk to the centre, with a balcony toward the castello. The breakfast was particularly basic and unpresented. Kitchen facilities are inadequate if you have plans to prepare your meals.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.