Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Asylum Sydney

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Mar 2017
5.4

One of the guys from the staff was absolutely rude. The rooms were dirty and smelled bad and the bed was very uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Mar 2017
10.0

Asylum is my favourite hostel of all time. The staff are awesome and the atmosphere is great. Days can be spent socialising in the courtyard or chilled evenings watching films together in the common room. Would recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
8.9

Good all round hostel would visit again. Not too far from the cbd either

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
7.1

A nice hostel, great staff but more suited to long term lodgers. Hostel has a lot of long term bag packers and are not the friendliest bunch. Difficult to meet new people if you are travelling alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
9.1

Wer ein familiäres und kleines Hostel will ist hier genau richtig! Wurde sogar für zwei Nächte upgraded!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
7.7

Mit einem Fußmarsch von rund 25 Minuten bis in die Stadt, hat es eine für mich perfekte Lage! Auch Train Station ist nur rund 2 min entfernt! Die Mitarbeiter sind unsagbar freundlich und empfangen einen, als wäre man bereits ein Teil der Gemeinschaft! Die Zimmer, Küche und Aufenthaltsraum an sich sind schön, allerdings ist es nicht das aller sauberste Hostel. Hier und da etwas Dreck und das Inventar ist nicht das Neuste, aber zum schlafen, essen und Leute treffen reicht es vollkommen aus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Awuor
  • Kenia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.6

This is a great hostel for new comers in Sydney. Great location and very helpful staff. I ended up extending my stay by 10 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.4

Not crowded and impersonnal as we can find in Sydney. People here come just for few nights or stay longer. You can have fun and meet people easily as you can chill and live in a "grand ma mood" if you want to! Everybody has his place here! Definitely recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.1

Love this place! Best vibes and the best people. One of my favourite hostels :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
7.1

Great staff and areas! They had an lovely dog named Bella, who were awesome. But the room was awful, not clean at all.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.