Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Asylum Cairns

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.6
Asylum Cairns Located at 149 Grafton Street, , Cairns.
Asylum Cairns
Australia
Cairns Queensland 4870 149 Grafton Street
81% 794
-16.9178030 145.7698523
Asylum Cairns
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.1

Great little hostel for the price, staff were friendly and fun, and the manager was aces - wish i'd had longer to stay and get to know them all a bit better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
8.9

One of the best hostels I've stayed in! Staff friendly and helpful, organised really good events,- bbq Monday, quiz Tuesday, pub crawl thursday, great atmosphere and really easy to meet people. I was only planning to stay a couple of nights but stayed over a week longer! Top stuff guys, keep up the good work!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
7.7

I loved the whole ambience..Everyone was really kind..I did not use a lot of facilities but overall it was a value for money in everything.Thx guys ..will cu soon asap..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.7

Loved the welcoming staff, and the group activities - the more the merrier 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
7.1

Vriendelijk personeel. Wel wat luidruchtig publiek. Ligging verder prima. Geen gordijnen in kamer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lip 2016
6.3

공항픽업만 8-20시 사이에 무료로 가능하며, 드랍오프는 돈을 지불하셔야 합니다. 시티와는 다소 떨어져 있지만 걸어서 10-15분(2km) 정도이기 때문에 큰 불편함은 없습니다. 숙소 내에 아시아인은 거의 없다고 생각하면 되고, 전형적인 서양식 호스텔. 파티가 종종 열리고 숙소 내 음주가 가능하기에 매일 술자리가 벌어지는 곳. 서양식 놀이와 분위기에 익숙하거나 경험해보고 싶은 분들에게는 추천하지만, 편안한 휴식과 조용한 분위기의 숙소를 원하시는 분들에게는 비추!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Cze 2016
6.3

Cheap, not very clean, lockers not working,staff very friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
8.6

Facilities are old but clean and the staff will make your day if you have a heart. Outside areas were quiet most nights for a party hostel but i guess that's more on the guests than the hostel. Strong family vibe, if you're trying to stick with your crew and not let others in, this is the wrong place to be! There is a good balance of arranged activities - bbqs on Mondays (this was huge), quiz night on Tuesdays and a pub crawl on Thursday which i unfortunately couldn't attend! Overall, good stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
9.1

Thank you for a really great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
9.4

This is what atmosphere really is! The crew are always up for nightlife, even if some of the guests don't seem to be. Sometimes you get a tough crowd, I guess.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.