Hostelworld.com

Astor Queensway

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lut 2017
6.0

Very very claustrophobic, tinny rooms, and too many beds, that dont fit in that little space.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

Amazing location in the heart of London, nice small hostel so everyone was really friendly, the room was quite spacious and the kitchen was well equipped. Wifi sometimes a bit patchy downstairs but overall I felt well looked after.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Stayed for a weekend catch up and couldn't fault it. Love the charity £1 breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lut 2017
10.0

완전 좋아요. 다만 아쉬운 점은 1층침대에서 앉아있기가 힘들고 샤워기가 일체형인 점이에요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
4 Lut 2017
5.7

런던 숙소 다비싸지만... 4인실 진짜 코딱지만함... 가격대비어후... 지하철이랑은 가깝지만 시내까지 대중교통 이용시 20분정도 .... 나중에 묵었던 싼 숙소와 비슷한 느낌 가격대비 ㄴ 벗 직원친절 수건없고 어뎁터 카드키 보증금 각 5파운드씩 필요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

Great place in a beautiful location! I was only there for a night passing through but the staff was very friendly and helpful and welcoming. The hang out room was wonderful and was showing movies with a good group of people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Sty 2017
10.0

Great hostel! Sets the bar for the others

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

화장실도 깨끗하구 역에서 오분정도밖에 안걸려서 좋았어요. 직원분들도 다 친절하시구 조식도 괜찮았구요!! 가격대비 완전 만족했습니당 다만 2층침대 사용한다면 콘센트를 사용하기는 힘들었어요 ㅠ 그 외에 헤어드라이, 자물쇠등 많은 것들이 무료로 제공되어서 좋았습니다!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Sty 2017
8.6

Very good hostel. Staff, particularly reception people, go out of their way to make u feel welcome and provide all the information needed. If I ever return to London I'll probably stay at this hostel again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Superb hostel! The staff is super friendly, breakfast for £1 was really good, kitchen area was well equipped. The only minor thing that might bother some people is that there aren't a lot of bathrooms. Other than that, it is a great hostel to stay in London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.