Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Astor Queensway

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5,262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5,262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Astor Queensway Located at 45 Queensborough Terrace, Bayswater, London.
Astor Queensway
England
London Central London W2 3SY 45 Queensborough Terrace, Bayswater
88% 5262
51.5118278 -0.1854409
Astor Queensway
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Sty 2017
8.3

Great location. The best I have stayed in London. The hostel itself is good, and because of the location I think it is usually quite full. Therefore if you seek for more comfort and maybe less people, I recommend the Astor hostel in Victoria. I have stayed in both. If a value more the location, I would take the one in Queensway. If a prefer more comfort, I would go to Victoria. The quality of both hostel are nearly the same. But I found the one in Victoria a bit bigger.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ale_177588
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Sty 2017
9.4

Depende que tipo de lugar busques es si este lugar va a ser o no para vos. Si buscas un lugar tranquilo y con comodidades de hotel piensenlo mejor. Pero si buscan un lugar con un buen clima de hostel, para conocer gente y con mucha buena onda este es. El personal impecable y tiene servicios gratis como ser de candados, consigna de equipaje, hacen impreciones gratis tambien. Un desayuno de 1£ que encima es la ganancia para la beneficiencia. Yo lo recomiendo en base a lo que yo vivi y yo buscaba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
8.6

It's a good hostel, the staff is amazing but the building is old so there is no elevator and the stairs have carpet which didn't seem clean to me. Also there is very little toilets and showers for the people staying there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mr_stuie_9877
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Great spot, great staff. Happily stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
8.9

Super staff ! I stayed a week and the bedroom hasn't cleaned during this time. Bedroom are a bit small too. Except that, super resort in Astor Queensway Hostel ! I meet great people. This hostel have everthing that you need to spend great time in a really crazy city. Cheers !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • felipedl11
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
7.7

Awsome staff specially the reception girls and the Spanish guy . Good place to stay , very good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

Astor is always my first choice in London. They have nice staff and brilliant location ( normally near underground station).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ChulWooLee
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
7.7

연말 시즌에 힘들게 숙소를 여기로 정했는데 생각보다 가는 길이 복잡했고(본인은 빅토리아 코치 스테이션에서 숙소로 감), 6인실 신청했는데 거의4인실처럼 방이 협소해서 실망했어요. 그래도 직원들 친절하고 주위에 음식점 많아서 나쁘지는 않았어요 역이랑 그리 멀지도 않고.급하면 지낼만한 곳

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
7.4

Diciamo che al sesto piano si sente la mancanza dell'ascensore ed il ricircolo d'aria è quel che è: ambienti piccoli con nessuna/poche finestre, nel mio caso anche malmessa. Unica pecca. Comunque molto buono.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

정말 좋았어요...! 언더그라운드도 가깝고 직원분들도 너무 친절해요!! 아마 또 런던을 가게된다면 여기를 예약자리 부터 먼저 볼거같아요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.