Hostelworld.com

Astor Museum Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 5,901 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 5,901 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Astor Museum Inn Located at 27 Montague Street, Bloomsbury, London.
Astor Museum Inn
England
London Central London WC1B 5BH 27 Montague Street, Bloomsbury
86% 5901
51.5194520 -0.1248407
Astor Museum Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
9.4

Lovely place - I've already booked to come back the next time I come to London! Kitchen was bustling in the morning during breakfast, but still had plenty to offer for only £1. Only drawback was trying to find an available toilet on the floor your room is in (if you're not in an ensuite room), so you may have to look on other floors. All around a great deal and AMAZING location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.7

Very good, nice staffs, clean and good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
9.4

Excellent staff, really clean and perfect location!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2016
10.0

Ottimo ostello, posizione centralissima e staff superbo. Alla reception ho conosciuto Medo un ragazzo italiano che ha reso il mio soggiorno davvero figo facendomi conoscere un po' di posti cool in zona. Prezzo concorrenziale, decisamente consigliato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.0

Really good location, close to Holborn station which will take you anywhere around the city. Walking distance from Covent Harden, Soho, Mayfair, and the river. Pretty cramped quarters. Not too clean showers/bathrooms. Tiny bathrooms. Not that much space in the room for the price. I guess you're paying for location and security. Girl who checked us in was very nice and helpful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
4.3

This hostel was awful. Wifi worked 30% of the time. The staff know nothing about London and cannot help you or answer any questions. The rooms are small and cramped. There is one shower and toilet on each floor. The place is not clean and they have an ant problem. They have a smoke room next to the kitchen with doors open so the kitchen is full of smoke. No recycling. Laundry machines stole money and staff are aware but do not reimburse you. Overall bad experience would not stay again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • calvinc104
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.4

Staff were super friendly and helpful. Shower facilities were well kept and overall quite clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
8.9

Muy recomendable, tanto por su situación como por el personal que allí trabaja. Todo el mundo muy amable. (saludos a Medo! ;) En cuanto a limpieza, creo que está bastante cuidada. Pagas una libra de donación y tienes un buen desayuno completo. Muy buen ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

perfect location. 2 minutes walk from the british museum. good service and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

I loved the neighborhood! And they had good security. No complaints from me, I really liked it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.