Hostelworld.com

Astor Museum Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 5,791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 5,791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Astor Museum Inn Located at 27 Montague Street, Bloomsbury, London.
Astor Museum Inn
England
London Central London WC1B 5BH 27 Montague Street, Bloomsbury
85% 5791
51.5194520 -0.1248407
Astor Museum Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
7.7

Nice and social, right next to the museum. Only there one night, staff made me feel welcome and met people on a pub crawl. Could be cleaner etc, but as a solo traveller the social aspect was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

The staff were so helpful. She helped my boyfriend and i find the bus that would take us to the airport and gave us advice on where to buy tickets and how early we need to be. She was up at 0350 when we needed to leave. We couldn't have done it without her.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.0

auberge de jeunesse très bien placée à 2 min d'oxford street et à 1 min du métro russell square personnel agréable chambre correct (point négatif la moquette) parti commune correct ce n'est pas le grands luxe mais l'emplacement est excellent ! je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
2.0

Nos rompieron los candados del locker y nos robaron . De una habitación de 8 personas justo a nosotros dos que viajábamos juntos . El personal del hostel se porto muy mal , ellos eran los más sospechosos del robo por su actitud . Nadie nos ayudó y una amiga que vive ahí nos quiso ayudar y no la dejaron entrar .La llave de acceso a las habitaciones las tiene cualquiera y nadie controla nada . Un desastre . No vayan nunca por ladrones. Ni siquiera nos un reintegrado el dinero de la estadía

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

I had a great time at Astor Museum! The place is nice, the kitchen is a real plus and I slept so well! The location is perfect, you can go out, visit central London and come back whenever you want, buses and night buses are close. The staff is really nice too, thanks so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.7

Everything was great. Only thing I had an issue with was that the wifi didn't work in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Great time in Astor Museum. Thank you for haiving me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Ottimo posto, personale gentilissimo e sempre disponibile, ottima posizione, colazione al costo di 1 solo pound (che peraltro va in beneficienza) che ti permette di mangiare a volontà; zona tranquillissima e camere molto comode!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.6

It was a little bit of a surprise when they sent me to the other building..There was no kitchen nor breaking room there, almost preventing any contact with other fellows.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
6.0

The staff was so annoying and rude. Breakfast was ok. Room are soo small and there was blood on my sheets. My room was at the 4th floor with no elevator and the tightest stairs I've ever seen. Though is close to the center and cheap.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.