Hostelworld.com

Astor Hyde Park

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 8,134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 8,134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Astor Hyde Park Located at 191 Queensgate, South Kensington, London.
Astor Hyde Park
England
London London SW7 5EU 191 Queensgate, South Kensington
90% 8134
51.5005416 -0.1797294
Astor Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Kwi 2016
8.3

Vale el dinero. Los cuartos son espaciosos, y bien iluminados. Le seguridad está bien, aunque nunca hay incovenientes de todos modos. El staff es muy amigable y buena onda. Siempre con una sonrisa y dispuestos a ayudar. Lo único que podría mejorarse es tener un bar, lo que influye en la atmósfera del lugar, que de todos modos es buena y relajada. Totalmente recomendable. En caso de volver a Londres, no dudaré en hospedarme en el hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

The staff is really polite and helpful, the room was clean and tidy. The hostel is located near bus and metro stations and hyde park is just a few steps so you can have a really nice morning run. The atmosphere was really nice, mostly young adults under 30 but older guests like me are also welcome. I'll book again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.7

This place was lovely. There overnight, staff was so nice to me, room and bathroom were clean and the breakfast was worth it too. I would stay there again and recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Everything was Excellent. Staff super friendly. Extremely good location. Neighbourhood and building are beautiful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Personale gentile e disponibile 24/24. Posizione molto buona a sud di Hyde Park. Camera essenziale ma pulita. Possibilità di fare colazione a 1 sterlina, ovviamente non è niente di speciale. Rapporto qualità prezzo molto buono. In conclusione esperienza più che positiva, se tornerò a Londra questo sarà il mio alloggio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

Geweldig hostel als perfecte basis voor een trip naar London. Dicht bij Hyde Park en Kensington maar ook redelijk dicht bij het centrum. De algemene ruimte is zeer groot en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer die we hadden was redelijk groot en de overige faciliteiten waren goed voor elkaar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.1

Overall, this was a good place to stay. The cleaning could use a little improvement with an item I placed on top of the "armoire" being covered in dust when I picked it back up and there was quite a bit of dust along the edges of the storage baskets and even on the bed frames. The pillows also varied from normal to mine, which was flatter than the duvet; however, the staff found me another one. I did hear someone else complaining the 2nd night who was told there were no extra pillows left.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.3

The staffs there are friendly and very helpful especiallyimpressed with lady named Jex. Location is a bit far away from train station but quite close to coach stop. It is ok to stay in this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Nice place--I liked the numerous common spaces.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

I only chose this hostel because it was close to where my cousin lived, but it turned out to be a great choice. The rooms were very clean, the staff was incredibly friendly and helpful, and even though it's not in central London, there is plenty of public transportation very close by. My only caution is that they ran out of padlocks since it was a busy weekend, so bring your own. They do have an option to keep your valuables at the front desk in lockers, which was a suitable alternative.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.