Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aso Base Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
Aso Base Backpackers Located at 1498 Kurokawa,ASO-shi, KUMAMOTO-ken, Kumamoto Pref Volcano Aso.
Aso Base Backpackers
Japan
Kumamoto Pref Volcano Aso 869-2225 1498 Kurokawa,ASO-shi, KUMAMOTO-ken,
95% 768
32.9354869 131.0804986
Aso Base Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

This place was clean and has peaceful environment. You can walk from Aso train station around 5 minutes only. All staffs were so kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
9.4

Honestly the nicest hostel I have ever stayed in! Everything is clean and spacious and the décor and atmosphere is great. Plenty of books in both English and Japanese meant I spent all evening cosied up under the heated table reading. Comfortable beds in the dorm, spacious kitchen and washing area, and only a two minute walk from Aso station. I had a great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Paź 2016
9.4

Best Hostel to stay in Aso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
10.0

There's not a whole lot to do in and around the area that this hostel is located, but if you're in Aso to see the volcano, this is DEFINITELY the place to stay. It's more like a hotel than a hostel. So clean, so nicely decorated and organized. The family that owns this place are extremely kind and try to make you feel as at home as possible. I had an entire dorm room to myself, with a breathtaking view. Excellent hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
10.0

Such a great place! We had a wonderful time. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Wrz 2016
9.7

新建的青旅,非常靠近JR火车站,. 条件很好可以住两天。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.6

新しく、きちんと手入れされて清潔で、お洒落でかわいらしい。 阿蘇駅からも近く、コンビニ、道の駅、銭湯、レンタカーもすぐ近くにあり便利。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Wrz 2016
10.0

離車站近,Wifi訊號佳,員工服務態度良好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Wrz 2016
9.1

This is definitely one of the very best and cleanest places that I've ever stayed at. It's also a great place to meet other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
9.7

Be warned!! At the time of writing this review (Sep 7th, 2016) there is NOTHING open in/on/near Mt. Aso. This includes any and all attractions along with most of the public transportation. The hostel itself is really awesome, beautifully located and very clean/accommodating. I would 10/10 stay here again once the area has things going on again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.