Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aso Base Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Wrz 2017
10.0

Wonderful friendly and inspiring place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
9.4

Everything is almost perfect, well, you don't have your private toilet and bath, but this is a hostel! And the toilets and bathrooms are all well maintained. The room is comfortable. The hostel is located just a few minutes walk from Aso station and is perfect for travelers like us who are not driving a car. The whole building is clean, tidy and well maintained. There are also lots of information about traveling, hiking and dining in Aso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

Sehr gutes Hostel, das ich jedem empfehlen würde. Perfekte Lage in der Nähe des Bahnhofs und ideal für Ausflüge. Einrichtung sehr gemütlich, genügend Waschbecken, Duschen und WCs. Bequeme Betten. Sehr nette und hilfsbereite Besitzer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
10.0

Nettes, japanisches Hostel mit toller Ausstattung und sehr gut Englisch sprechenden Personal. Neu und sehr gemütlich eingerichtet mit einladender Gemeinschaftsküche und Terrassen zum Verweilen. Hatten es sehr kurzfristig gebucht und waren daher noch positiver überrascht!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.9

一泊でしたがお世話になりました。 とてもステキな施設でインスタ映えする感じ。ただよそから来たものとしてはもう少しスタッフさんとお話しして地元のことを話していただいたりしたかったなぁと。 シャワーも利用せず、お金を払って洗濯をして、しらない人と同部屋であの金額はちょっとお高めかなと思いました。ライダーハウスなど素泊まり1000円と聞くので。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

It takes three minutes to walk to the railway and bus station, to a nice onsen and a good ramen restaurant. The rooms and common place are really clean and spacious and the staff is helpful. And the price for the double room is really good ! We stayed three nights and we enjoyed our stay a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
10.0

Très chouette endroit avec un personnel très compétent et très au courant de ce qu'il y a à faire dans le coin. Vous pouvez comptez sur eux pour l'ascension du Mont Aso, le village de onsen Kurokawa et pour des recommandations de restaurant dans le coin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.7

Great place, fit with the over all surrounding, which was quite and peaceful. A very Japanese style over all place. Enjoyed it a lot. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
10.0

This hostel was the perfect combination of hostel and hotel. We had a private room with a lock, but we could go downstairs and socialize with the various people who were enjoying the hostel. Also the people who work there are very nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Lip 2017
9.4

Helpful staff, super clean, good shower and kitchen. Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×