Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aso Base Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
10.0

Aso Base Backpackers is one, if not the, nicest hostel I've ever stayed in. Everything about it is well thought out and suited to any kind of traveler. It's clear to see the owners take great pride in their business; everything is clean and nicely presented. The atmosphere in the shared space is very inviting and the rooms are comfortable. The facilities are all clean and functional. The staff were all friendly and very helpful. It would be very easy to spend a lot of time here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

素晴らしい 清潔でシャワーもお風呂も綺麗です ところどころにあるイラストもかわいい 店主のセンスがいいのでしょうね 海外のバックパッカーが多いところですが気軽に話したりできます ぜひ時間も利用したいと思います

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.9

部屋、シャワールームなどとても綺麗でした。共用スペースも広く過ごしやすかったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

We stayed only 2 nights, but we appreciated a lot the atmosphiere, the staff, the location. Everything is very well organized and carefully thought. I surely recommend to stay at Aso Base Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2017
8.3

good stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2017
10.0

Excellent location! The hostel is located near the train station, convenience store and the base of Mt. Aso. It makes exploring Aso easy. More importantly, the hostel is very cosy and clean. This makes the stay enjoyable that i have extended my stay for 1 more night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2017
9.7

Echoing everybody's comments, this place truly starts to feel like your own home, and has the feel of a hotel! Cleanest hostel I've ever stayed in by far. Make sure you check out the bakery right beside it, it's fantastic (especially the cream puffs). Amazing kitchen to work with, and all sights of Aso (Daikanbo, Aso museum where there are plenty of nearby hikes, Kurokawa Onsen) are so easily accessible. Try hitchhiking to avoid paying ridiculous prices for the bus :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
6.9

The location is very problematic due to the lack of busses in the era. The staff knew little english. The facility is well equipted wich is nice. Nice place to stay just not so practical for the travel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.1

Ligging is prima. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam! Prijs - kwaliteit verhouding is erg goed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.