Hostelworld.com

Ashton House Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.9
Ashton House Hostel Located at Ashton House, 196 Corporation Street, Manchester.
Ashton House Hostel
England
Manchester Manchester Ashton House, 196 Corporation Street
59% 827
53.4886583 -2.2386735
Ashton House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.3

Cheap and cheerful Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • crafty_stonzi
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Kwi 2016
8.3

The staff were very friendly and helpful and the place is in quite a good location, besides that the price for towels was 3 quid with a 5 quid deposit, as I had to leave before 9am I wouldn't be able to get my deposit back either, the kitchen was very basic also

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
4.0

Uncomfortable, not clean

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Kwi 2016
6.9

Dirty toilet

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
3.1

Toilet and shower room are so dirty.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
2.3

Una mierda, me tuve que buscar otro sin acabar mi estancia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lut 2016
6.3

Solo estuve un sábado en la noche ahí y el baño en verdad que era absolutamente un desastre desde que llegue por la tarde, fue imposible utilizar el excusado. Afortunadamente el cuarto que me toco estaba limpio pero no habia los suficientes contactos para recargar bateria de celular, la cocina era mas o menos limpia. Como era sábado me pareció normal el ruido que había.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Lut 2016
5.7

I had a problem while making the reservation here at hostel world, we are supposed to give an advance of a percentage, and arriving to the hostel pay the rest, well, the hostel charged me the complete amount online, which I think you should warn before making a reservation

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2016
6.0

The location is quite central (15 min walking distance to the city centre). Altogether I must say it wasn't that clean, especially the bathroom. It was very cold as well in the bath room as apparently there were no radiators. The facilities in the kitchen were poor as there were no mugs, the table for eating were quite shaky. I also think the hostel should assign you a concrete bed to avoid people sleeping in the wrong bed. What happened to me as a guy just invaded my bed when I was away.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lut 2016
6.0

People talking & shouting till past 4am. Lights on 9am on the dot, building work started just after. Dorm was ok, toilets smelt horrendous, after that couldn't be bothered attempting showers as I just got up and left.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.