Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ashanti Lodge Gardens

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Ashanti Lodge Gardens Located at 11 Hof Street, Gardens, Cape Town.
Ashanti Lodge Gardens
South Africa
Cape Town 8001 11 Hof Street, Gardens
91% 531
-33.9330525 18.4124314
Ashanti Lodge Gardens
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
7.4

bien situé, le personnel très sympa et à l'écoute mais bruyant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Cze 2016
9.1

I stayed in Ashanti for 6 nights in a 6-bedroom dorm and had a great time! Kirsten at the front desk is extremely helpful! It's in a good location and a quick uber ride to most of the attractions. One of my favorite hostels I've stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
9.1

very nice place especially when you plan to hike table mountain

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Great place to stay in Capetown! Staff was just amaaazing, in a quiet corner yet close to the action, and a really cool social bar upstairs. The pool is probably a big bonus if the weather is warmer. Thanks for a really awesome week!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.1

Guys ... You need to clean the bar from drug dealers ... Am not joke'in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
8.0

Definitely a party place on the weekends so it can be loud late but the bar area is great and there's a great outdoor area. If you want to be close to Long Street but not on it this is the place to be.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Great housing, amazing stuff! One of the best hostels I've ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great review - I am so glad that you enjoyed everything that we have to offer! Hopefully we will see you back again one day. Safe travels Regards Lisa

  • jacklweatherley
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Kwi 2016
8.3

Really ood staff, Tyrone, Anna? and James are really cool ad helpful. Has everything you need and the building itself is pretty nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there - I presume you mean "good" staff :-) Thanks for the review - I am glad that you enjoyed your stay with us. Regards Lisa

23 Mar 2016
8.9

Nice place.....clean, good breakfast, cool place to party at the bar. I would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.