Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ashanti Lodge Gardens

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Ashanti Lodge Gardens Located at 11 Hof Street, Gardens, Cape Town.
Ashanti Lodge Gardens
South Africa
Cape Town 8001 11 Hof Street, Gardens
92% 539
-33.9330525 18.4124314
Ashanti Lodge Gardens
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Espaçoso, limpo e organizado, exatamente como nas fotos. Sles possuem muitos serviços dentro do hostel que pode ajudar quando você não esta com muito tempo disponível, por exemplo; serviço de câmbio, lavanderia, um ´ótimo pub dentro do hostel que serve comida e bebidas de todos os tipos (provem o gemsbok burger) e entre outros. Obs: `Da janela do último banheiro do corredor você tem uma vista espetacular da Table Mountain. Super recomendo!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed at anywhere in the world. The atmosphere was great, the staff were delightful and joined in on the fun. The views of table mountain from the hostel are incredible and the services offered such as laundry, buffet breakfast and in house cafe were incredibly handy. Will recommend to anyone staying in Cape Town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
7.4

bien situé, le personnel très sympa et à l'écoute mais bruyant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Cze 2016
9.1

I stayed in Ashanti for 6 nights in a 6-bedroom dorm and had a great time! Kirsten at the front desk is extremely helpful! It's in a good location and a quick uber ride to most of the attractions. One of my favorite hostels I've stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
9.1

very nice place especially when you plan to hike table mountain

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Great place to stay in Capetown! Staff was just amaaazing, in a quiet corner yet close to the action, and a really cool social bar upstairs. The pool is probably a big bonus if the weather is warmer. Thanks for a really awesome week!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.1

Guys ... You need to clean the bar from drug dealers ... Am not joke'in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
8.0

Definitely a party place on the weekends so it can be loud late but the bar area is great and there's a great outdoor area. If you want to be close to Long Street but not on it this is the place to be.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Great housing, amazing stuff! One of the best hostels I've ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great review - I am so glad that you enjoyed everything that we have to offer! Hopefully we will see you back again one day. Safe travels Regards Lisa

  • jacklweatherley
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Kwi 2016
8.3

Really ood staff, Tyrone, Anna? and James are really cool ad helpful. Has everything you need and the building itself is pretty nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there - I presume you mean "good" staff :-) Thanks for the review - I am glad that you enjoyed your stay with us. Regards Lisa

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.