Hostelworld.com

Ashanti Lodge Gardens

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.9

Die Räume in den oberen Etagen sind deutlich besser als die Schlafräume unten...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

Super! La personne au bureau "agence de voyage " s'est démenée pour m'aider à organiser mon voyage, faire les résas. .. Merci !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.3

Clean, safe, good facilities, nice bar and communal area, good for making friends or going to sleep early. I loved the place, only downside is the staff does not give a damn about you, so many people go there...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review and I am glad that you enjoyed your stay with us. Usually our staff are very friendly so I am sorry that you felt that they don't care - we really do!! They may have been exceptionally busy. Sorry about that. Regards Lisa

6 Lut 2017
8.0

24 hour reception staff with cameras on locked gate. Showers were great compared to several other locations in area. Basic breakfast provided at cost. Each bed had own night light which is very helpful coming in late.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review - I am glad that you have noticed all the extra bits that have been instituting! Safe travels! Regards Lisa

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Sty 2017
9.7

HIgly reccomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!

28 Sty 2017
7.1

Though the location is good and close to bars and restaurants and still relatively quiet at night, there is a repeated bedbug issue. They have fumigated the room it occurred in, and these things will inevitably happen at any hostel at some point, just be a bit wary... Otherwise, bathrooms are clean enough, the kitchen is filthy (ants and flies EVERYWHERE) and understocked, dormitories have carpeting, and beds are decent. If no bedbugs, this is a half decent place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Sty 2017
10.0

Very good hostel amazing atmosphere clean and very nice stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for your comments. Hopefully we will see you back again one day? Regards Lisa

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.4

Tolles Ambiente...hohe Räume.mit Stuckdecken...suuuper Tafelbergbilick....netter Garten....Perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Danke!

23 Sty 2017
8.6

Everything quite nice. Only the staff during the night shift wasn't very helpfull. And the kitchen didnt have any salt,oil, (basic stuff) to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments - we do have a communal shelf in the kitchen with basic foodstuffs.... maybe they were depleted? Sorry about that! Regards Lisa

21 Sty 2017
10.0

Great hostel in a good location! Rooms are really nice and the pool is an added bonus. The bar upstairs is nice to chill in the day and good for the evening too. Would 100% recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.