Hostelworld.com

Asakusa Ryokan Toukaisou

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Asakusa Ryokan Toukaisou Located at 2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Asakusa Ryokan Toukaisou
Japan
Tokyo 111-0035 2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku
90% 493
35.7131616 139.7908625
Asakusa Ryokan Toukaisou
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2016
9.7

Excellent! Would return in a heartbeat!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Mar 2016
9.1

Lovely place to stay and a great location; It was quiet at night and though the rooms were small, they were clean and provided everything we required.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

I had a private room with double bed and private bathroom. It was very clean and had included towels and soaps. The front desk checked me in after 11pm and he was very helpful and kind. It was a reasonable distance from the train station which was nice, too. Definitely recommend this stay. I thought the price was a great value for the amenities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2016
10.0

Best hostel I've ever been.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2015
8.0

The place has a strong 80s retro feel to it, but overall was good. We had a twin bed room with ensuite bath, which was overall a bit weird but comfortable and felt like a home. I recommend it! Our tiny bathtub was super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay and the review. We are so glad that you felt at home. We hope to see you again in the future and appreciate for your support. Toukaisou

20 Gru 2015
8.9

Simple hostel for people who just need a room for the night. Excellent value for money. Would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay and the review. We would like to see you again, too. We appreciate for your support. Toukaisou

  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2015
10.0

Very good! Affordable and comfortable! And located near a very good sushi place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay and the review. It seems you really love our place!! That is our happiness more than anything. We hope to see you again in the fututr and appreciate for your support. Toukaisou

4 Gru 2015
7.4

It's announced like a ryokan but it was more like a small basic hotel but with tatami rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2015
8.9

Petit mais bien situé Idéal qualité / prix

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.