Hostelworld.com

Artharmony Pension & Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Artharmony Pension & Hostel Located at Jecna 509/12, , Prague.
Artharmony Pension & Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic/Prague 120 00 Jecna 509/12
91% 623
50.0751961 14.4233322
Artharmony Pension & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Ottimo ostello, originale, ben posizionato, tranquillo e personale cordiale. Lo consiglio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yurimhurion
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Kwi 2016
9.7

The Hostel is really good. That's true that the floor is a little bit noisy but it really didn't disturb me. Otherwise, the place is amazing and the staff as well. But pay attention travelers, if you're looking for parties and meet loots of backpackers, maybe it's not the place. It's perfect for people who want to rest. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.6

Lovely furnished Hostel with a warm atmosphere. You can reach the city centre within a short walk and besides you definteley have more well priced alternatives for dinner than around Charles bridge or old town square. The only point I would mention, is that it felt a little bit alone. Nobody was sitting in the common area so it wasn't easy to get to know other people cause you rarely see them. Still a great opportunity to accomodate in Praha!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Mar 2016
6.6

El hostel se encuentra en un tercer piso y no tiene ascensor, hace muy dificil el acceso a viajeros con maletas, el area comun muy mala ya que no habia un lugar para compartir con los otros viajeros, los colchones muy malo eran espumas que se sentian los palos de la cama.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lut 2016
9.4

I really liked Artharmony and would definitely recommed it to anyone looking for a very affordable, comfortable and peaceful hostel in Prague. It would be a great place for a couple or a family to stay, or for just anybody looking for a little peace and quiet. The hostel was clean, the staff was very helpful, the bathrooms very good, and the bed was comfortable. Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2016
8.9

I enjoyed my stay there.. I recomend this hostel! Muy buen lugar en Praga para alojarse! Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DarinkaKZ
  • Kazachstan, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
10.0

Очень удобное расположение и уютный хостел. Добраться от автовокзала очень легко и быстро! В день выселения нам разрешили оставить сумки на день ) Очень довольны

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emappenagos9153
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lut 2016
9.7

El hostal es muy agradable, las habitaciones muy limpias, espaciosas y con una decoración muy agradable! Regresaría a este hostal y lo recomendaría definitivamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • latentheat
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
4 Lut 2016
9.4

A great, unique hostel. There were two different locked doors you had to get through before you reached the front door, so security was excellent. Location was too far from central station and bus station to walk, but it's close enough to tram and metro stops that it wasn't too bad to get to. WiFi was a bit spotty from my dorm, which was at the very end of the floor, but overall dependable. My only suggestion would be to make more room for food that doesn't need to be refrigerated. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Sty 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed at. Only a 15 minute walk to all the main attractions. Staff was extremely friendly, great showers and kitchen, plenty of power boards to charge phones, clean and tidy. Unbelievable value for money. The jungle them was also awesome. If you're after a party hostel, this definitely ins't for you. Cheers for the stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.