Hostelworld.com

Artharmony Pension & Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Artharmony Pension & Hostel Located at Jecna 509/12, , Prague.
Artharmony Pension & Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic/Prague 120 00 Jecna 509/12
90% 631
50.0751961 14.4233322
Artharmony Pension & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Clean and quiet and charming. If you wnat a place to relax and calm, go there. Bathroom very clean and adaquat number compare of some other hostels. Little kitchen, free tea and coffee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Ottimo ostello, originale, ben posizionato, tranquillo e personale cordiale. Lo consiglio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Kwi 2016
9.1

No elevator but great atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yurimhurion
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Kwi 2016
9.7

The Hostel is really good. That's true that the floor is a little bit noisy but it really didn't disturb me. Otherwise, the place is amazing and the staff as well. But pay attention travelers, if you're looking for parties and meet loots of backpackers, maybe it's not the place. It's perfect for people who want to rest. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.6

Lovely furnished Hostel with a warm atmosphere. You can reach the city centre within a short walk and besides you definteley have more well priced alternatives for dinner than around Charles bridge or old town square. The only point I would mention, is that it felt a little bit alone. Nobody was sitting in the common area so it wasn't easy to get to know other people cause you rarely see them. Still a great opportunity to accomodate in Praha!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Mar 2016
6.6

El hostel se encuentra en un tercer piso y no tiene ascensor, hace muy dificil el acceso a viajeros con maletas, el area comun muy mala ya que no habia un lugar para compartir con los otros viajeros, los colchones muy malo eran espumas que se sentian los palos de la cama.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lut 2016
9.4

I really liked Artharmony and would definitely recommed it to anyone looking for a very affordable, comfortable and peaceful hostel in Prague. It would be a great place for a couple or a family to stay, or for just anybody looking for a little peace and quiet. The hostel was clean, the staff was very helpful, the bathrooms very good, and the bed was comfortable. Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2016
8.9

I enjoyed my stay there.. I recomend this hostel! Muy buen lugar en Praga para alojarse! Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DarinkaKZ
  • Kazachstan, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
10.0

Очень удобное расположение и уютный хостел. Добраться от автовокзала очень легко и быстро! В день выселения нам разрешили оставить сумки на день ) Очень довольны

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.