Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Artharmony Pension & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Artharmony Pension & Hostel Located at Jecna 509/12, , Prague.
Artharmony Pension & Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic/Prague 120 00 Jecna 509/12
92% 658
50.0751961 14.4233322
Artharmony Pension & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sie 2016
9.4

Lovely hostel feels really authentic and fun nice atmosphere. Only thing is that the room we stayed in had girls on the top floor which was more like an attic that you couldn't stand up straight in and you do have to get metros to get to city centre but it's great would definitely reccomend/stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sie 2016
9.1

Nice place, quiet and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.1

Sehr liebevoll und im Detail eingerichtet! Super nette Mitarbeiter und immer hilfsbereit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

Everything was very good We had a beautiful room and it was well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

Amazing place, the staff is really helpful, specially Petr! He is an amazing guy really willing to help in any way, providing tips, directions, really kind. The place is really nice, it has its own kitchen and the supermaket is really close. I had a great time! I would return here with no doubts

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lip 2016
9.1

Stayed here for two nights in July and the place was really comfortable, WiFi works perfectly well, staff gave me useful information. It is cosy and safe, you have your own locker with lock they provide, kitchen, good showers and two computers available. I do recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
28 Lip 2016
9.1

Great hostel with friendly helpful staff. Rooms were cool and very different to what you usually get in European Hostels, which was a nice change. Bathrooms and the Hostel rooms were very clean and the lockers next to the rooms were handy if you are travelling with valuables. Seemed a little quiet as far as backpacker atmosphere goes, but i was only staying one night so it was hard to really tell. Overall i would recommend highly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lip 2016
9.4

Overall it was a brilliant nights stay in Art Harmony, everything was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.1

좋았어요! 일단 프라하 자체가 그렇게 넓지 않아서 이동하기도 편했고, 직원들도 매우 친절 했어요~ 시설도 깔끔했습니다. 👍👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
8.3

Such a nice hostel, it so secure and you're provided with lockers. The bathrooms and bedrooms were clean and the kitchen was decent. Really easy to get to from the main station and close to the new town, generally a really lovely place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.