Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Artharmony Pension & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Artharmony Pension & Hostel Located at Jecna 509/12, , Prague.
Artharmony Pension & Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic/Prague 120 00 Jecna 509/12
92% 665
50.0751961 14.4233322
Artharmony Pension & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Wrz 2016
10.0

Just excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Wrz 2016
7.7

++ : calme, propre. -- : au 2eme étage et petit déjeuner dans un autre bâtiment. Si vous souhaitez rencontrer du monde je ne vous le conseille pas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
9.7

Muy buena experiencia, el personal siempre muy amable se respira un ambiente seguro y relajado. La decoración de las habitaciones es muy especial, y se mantiene una sensación de privacidad aún en habitaciones compartidas. La limpieza es muy buena en las áreas comunes. Me volvería a hospedar aquí!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

Hostel was located just a short walk away from city centre or a 2 min tram which picks you up right outside the hostel, hostel was very comfortable and homely, you shoukd know that hostel is for both backpackers and families. Staff were fine, hostel rooms were cool and beds were comfortable. Hostel was very cheap and cheerful. The hostel had its own kitchen but no bar, you could however buy deinks at the front desk, altough there are many very cheap offsales in the area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Lovely hostel feels really authentic and fun nice atmosphere. Only thing is that the room we stayed in had girls on the top floor which was more like an attic that you couldn't stand up straight in and you do have to get metros to get to city centre but it's great would definitely reccomend/stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sie 2016
9.1

Nice place, quiet and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.1

Sehr liebevoll und im Detail eingerichtet! Super nette Mitarbeiter und immer hilfsbereit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

Everything was very good We had a beautiful room and it was well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

Amazing place, the staff is really helpful, specially Petr! He is an amazing guy really willing to help in any way, providing tips, directions, really kind. The place is really nice, it has its own kitchen and the supermaket is really close. I had a great time! I would return here with no doubts

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lip 2016
9.1

Stayed here for two nights in July and the place was really comfortable, WiFi works perfectly well, staff gave me useful information. It is cosy and safe, you have your own locker with lock they provide, kitchen, good showers and two computers available. I do recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.