Hostelworld.com

Artemis Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
Artemis Hotel Located at Ataturk mah.1012 Sokak no:2, , Selcuk.
Artemis Hotel
Turkey
Selcuk 35920 Ataturk mah.1012 Sokak no:2
75% 294
37.9500860 27.3721683
Artemis Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2015
7.4

I didn't see the pool

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lis 2015
8.9

이름많이 들어서 예약했는데 특별히 좋은건모르겠습니다. 직원분들은 친절하시고 조식도 좋아요. 자잘한시설부분에 조금 신경써주시면좋을거같아요(문잠그는부분이나 창문경첩등)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2015
9.4

The was nice and very helpful. The manager knows everything about the region and can tell you a lot of you can do around. The Hotel is very comfortable with nice rooms, a big common area, a nice pool with a small bar and a TV room. The breakfast is included and the location couldn't be better in Selcuk, surrounded by many good restaurants and 10 min away from the busstation from where you can reach everything around. I would definitely reccommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Hostel był bardzo dobry ~! Myślę, że nadal będę pamiętać! Dziękuję tak dobrze Piłka nożna zobaczył, że jedzenie mięsa było wspaniałe z tak pyszne ~!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Sie 2015
9.4

This hotel was fabulous. You could not ask for friendlier staff, and everything was immaculate. The pool is a huge bonus and the breakfast was great. Thank you artemis hotel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
8.3

The staff were brilliant, and were very helpful indeed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2015
8.9

Great location in Selcuk, good AC, functional wifi in all areas and extremely helpful staff who know their town inside out for anything you'll need help with. Lightning in the stairs between the floors is not very good and makes the staircase bit shady, this could be improved a little.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2015
9.1

Awesome swimming pool and good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
2.0

Mi estancia fue muy negativa ya que no consegui llegan al hotel ya que la aplicacion maps del correo de confirmacion situaba el hotel en un punto en el que no estaba al parecer hay dos hoteles con el mismo nombre uno en izmir y el otro en secuk pero el de ismir nunca lo encontre y contacte telefonicamente con el de selcuk y su propietario no tenia reserva alguna a mi nombre y las intrucciones escritas para llegar me mandaban a un pueblo costero que no era selcuk sitio al cual pretendia ir

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2015
8.9

가격 대비 위치와 친절도에 높은 점수를 주고 싶습니다. 시간상 수영장과 조식을 이용 못 한 것은 아쉽네요. 계단이 있어 다소 불편했지만 직원분이 위층까지 옮겨주셔서 편리했습니다. 버스 정류장까지 나와서 픽업해주신 서비스에는 무한 감동. 기차역이 1분 거리라 다음날 아침 일찍 공항 가기에도 편했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.