Hostelworld.com

Art Hostel Zadar

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Art Hostel Zadar Located at Braće Miroslava i Janka Perice 37, , Zadar.
Art Hostel Zadar
Croatia
Zadar Braće Miroslava i Janka Perice 37
83% 88
44.1020710 15.2534651
Art Hostel Zadar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2015
7.7

the location is good if you have a car. 3 min from the center. no airconditioning and bed was kind of uncomfortable. Friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2015
9.7

Friendly staff could be a little cleaner in the kitchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2015
8.0

Auberge sympas. Un peu loin du centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2015
8.0

These girls which are running the hostel are great! They are open minded and very talkativ and they can recommend a lot of stuff around and in Zadar! They created a warm and peaceful atmosphere! The hostel issituated little bit outside the city, and it can be difficult to get back when it's late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Taki wspaniały personel, bardzo przyjazna atmosfera! Dobre wyposażenie i wygodne łóżka !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Sie 2015
6.0

Quite a limited kitchen, however it's enough to make basic meals. Not much cutlery... Great staff. Rooms where clean and comfortable. Wifi was good. However the location is not great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Sie 2015
8.0

We really enjoyed our stay here! A little unassuming from the outside but nice enough on the inside. At first we thought it was a way out of town, but it's not actually that far, easily reached by bus from the Old Town or it's a 30min walk. Not too bad! Kitchen/living area is a little small but the whole hostel isn't big to begin with! Quite a cute stay. Bathrooms were clean, rooms were good and lockers available. Staff are lovely and happy to help with anything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2015
7.4

Nice hostel and nice staff! Location is not very good but you can easily take a taxi into the old town (not very expensive). Hostel is clean and comfortable; unfortunately kitchen is poorly equipped so cooking can be a challenge (especially if there are many guests).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Hostel w doskonałej jakości do ceny, z przyjaźni i gościnni. Idealne dla młodych ludzi, którzy kochają życie hostelu. Ładne nawet dziewczęta, którzy tam pracują, Gabriela i Tonja. W skrócie, dobre miejsce do odwiedzenia Zadar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Dziękuję za pobyt To było piękne

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.