Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Art Hostel Taurus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Art Hostel Taurus Located at Zamocka 24-26, , Bratislava.
Art Hostel Taurus
Slovakia
Bratislava 81101 Zamocka 24-26
86% 885
48.1445274 17.0996725
Art Hostel Taurus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Wrz 2016
10.0

Good hostel and friendly staff.... highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
7.7

The hostel was clean and the staff was friendly and helpful. The beds in my room were single beds rather than bunk beds like at most hostels which was nice. However there were no hooks in the room to hang a towel or clothes. There were also not nearly enough hooks in the bathroom and nowhere to put toiletries or clothes while you brushed your teeth or showered. The breakfast was cereal and toast with jam or cheese, very simple.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

hi, very good & enjoyable. Price very goo.Will stay again next time i go to Bratislava

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Sie 2016
8.3

It's a nice hostel which is located in a good position with nice staff. The only con is the beds are not very comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
8.6

Todo muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Sie 2016
4.9

Personale poco disponibile.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Hostel was minutes from the Old Town and also the castle. It was amazingly clean and looked fabulous! We were checking out before official breakfast time but it was still prepared for us. I cannot complain about absolutely anything. Staff was very helpful! Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
7.4

Perfect location, cheap and friendly staff. Unfortunately quite dirty everywhere. You can see mostly under the shower, also there is no light. Because of the signal of everyone who is coming into hostel it's getting quite annoying when you want go asleep...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thanks for your review. But it's very strange that it seemed to you that is dirty everywhere... Everywhere???In the rooms and in the kitchen, and in the lobby? In the bathroom - you probably was in the bathroom after sloppy people... because cleaness -is our philosophy. About no lights" in the bathrooms -it;s not true too. You forgot to turn on the extra light. That's all.

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

Goed hostel op een prima locatie, parkeergarage in de buurt en het hostel bied ook zelf parkeerplaatsen aan (vooraf mailen). Het personeel is vriendelijke en de kamers zijn brandschoon. Het ontbijt is niet fantastisch maar wel oké. De ligging is goed je bent binnen 10 min bij het kasteel en de oude stad. Het enige wat ik minder vond was de sfeer dit hostel raad ik je niet aan als je alleen reist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
7.7

L 'ostello non è male nel complesso, ed è uno dei pochi, se non l'unico ad offrire la colazione. I prezzi sono buoni e il personale è gentile e disponibile. La sicurezza è al top, con degli armadietti per ognuno. Tuttavia vi sono alcune pecche: 1 le stanze non hanno le finestre, per cui c'è perennemente un'aria viziata. 2 i bagni non vengono puliti così di frequente 3 non vengono cambiate le coperte e i coprimaterasso per cui di fatto dormi dove ha dormito altra gente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.