Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Art Hostel Taurus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Kwi 2017
8.9

Good experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
8.0

solo llegue a dormir y me fui temprano así que no pude ver bien el lugar, pero mi experiencia fue agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
8.6

It was well located and the staff was nice, but the room had no windows, so it was very stuffy at night. The breakfast was good and it was generally a calm atmosphere. Good for a couple nights' stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2017
9.4

Great! I enjoyed my conversation with all the staff. They were great and coincidentally celebrated one of their birthdays. Would recommend this place for others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
10.0

The hostel is located right behind Bratislava, and just minutes of walk away from Old Town. There are also several cafes, restaurants & a mini market in proximity. Very good location. Atmosphere is good, room is clean & the staff are very helpful. They also provide breakfast with bread & fruits, which is very much appreciated. Totally value for money, considering the rates for most other hotels & hostels in Bratislava.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Mar 2017
6.9

tutto abbastanza buono, posizione a una decina di minuti dal centro, unica pecca mancavano i fornelli

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lut 2017
9.7

The Wi-Fi in the rooms is not good. This is the only bad part.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lut 2017
7.1

O hostel é bom, porém poderia ser mais limpo. São bem receptivos e a localização é boa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
7.4

Está bien localizado, no en el centro pero sí es fácil de moverse con los buses y el metro que está en la Plaza de los Héroes, además hay un bus nocturno todas las noches que te deja en la misma puerta. El ambiente está guay, hay un saloncito, comedor y cocina cada x habitaciones. Lo único que le falla es la limpieza...es mejor no mirar debajo de las camas... No os preocupéis por el frío mientras estáis en el hostal, hace un calor tremendo, hasta tal punto que la gente duerme sin pantalones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
9.4

Awesome location and an overall great hostel! We really enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.