Hostelworld.com

Art Hole Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Samoa Amerykańskie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

Best hostel ever! This hostel resembles everything I loved about Prague. The people were nice and went out of their way to make my stay the most comfortable. My luggage was lost in transition so they let me borrow a towel for free. The last day I was there, I wanted to do a load of laundry. The person on staff told me he would take out my laundry and put it in the dryer. Just one of the many reasons why I enjoyed my stay so much. Was just a 2 minutes to the tram. Affordable and interesting art.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
7.4

리센션 직원이 엄청 친절한 거 빼고는 다 별로였던 호스텔 엘리베이터도 없고 거실에서 다들 밤늦게까지 논다고 새벽 2시까지 시끄럽고 방도 거실 바로 옆이라 방음 하나도 안되고 매트리스는 다 꺼져있어서 철장 위에서 자는 줄 ㅠ 조식 무료라 시리얼 빵 무제한으로 먹을 수 있고 리셉션 직원은 너무너무 친절하고 좋았다 그래도 프라하는 물가 싸니까 돈 조금 더 주고 호텔 쓰시길..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2017
8.9

Buen lugar con buena ubicacion. El desayuno es muy basico. Y nos pasó de quedarnos esperando en la puerta de entrada varias veces a que nos abrieran. Por lo demas, está muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.4

Would definitely stay in Art Hole again. Really great location in walking distance of most of the main sites and train station. Staff are very friendly and knowledgeable, and the free tea and coffee all day is a nice bonus. Not the best night's sleep of my life, but that's to be expected in a room of 16. Extended my stay an extra day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

Great hostel to stay in if you love modern art. Staff are very friendly and would bend over backwards to help you. Wifi is very good too. Loved staying at Art Hole and would absolutely recommend it to anyone looking to stay in Prague.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.7

Muy buen servicio, cerca de la plaza vieja, el desayuno estaba bien, solo que nosotros usamos el servicio de lavado y al final la secadora no funciono y tuvimos que colgar la ropa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.7

Very nice hostel, well situated and the atmosphere is very nice and quiet. The staff is also great, very friendly and helpful. Perfect stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.9

Friendly staff and nice hostel. The breakfast and the facilities were good. Close to the old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.3

La ubicación es muy buena, a diez minutos aproximadamente caminando del centro. El ambiente es lindo y el personal muy amable. Llegamos antes del check in y nos dejaron desayunar. Recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

Really nice hostel. Great location, close to both new and old Prague. Very nice and helpfull personal. Basic breakfast (milk, coffe, tea, cereals), but just enough. Very nice, comfy and spacy living room and kitchen to chill and meet people. The only thing I would criticize is the shortage of toiletes and showers. They only have 2 showers and 2 toiletes, but it was never a problem to take a shower whenever I wanted. Definitely would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.