Hostelworld.com

Art Hole Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Art Hole Hostel Located at Soukenicka 34, Prague 1, , Prague.
Art Hole Hostel
Czech Republic
Prague Bohemia 110 00 Soukenicka 34, Prague 1
90% 2280
50.0912368 14.4310784
Art Hole Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
6.9

Although we had a nice stay, the hostel was not what it appeared in it's pictures.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
9.4

Really good choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ssrfi5704
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Kwi 2016
8.3

Tosi siistiä hostelli, jolla oli kauniit tilat. Yörauhaa ei ollut, koska äänet kuuluivat hyvin ja koska juhlijat eivät kunnoittaneet niitä, jotka halusivat nukkua.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Kwi 2016
6.6

엘레베이터가 없어서 불편하지만 비용으로 치면 조식도 나오고 괜찮습니다. 조금 답답하고 콘센트와 화장실, 샤워실이 충분치 않았습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Best hostel we stayed at. Thank you very much to all the staff, made our visit to prague so easy and enjoyable!! ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

The staffs are very friendly and they help you with everything. The bedroom is cold and the blankets are very old and small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
5.4

Bien accueilli, précisons à l'employée que nous quittons l'établissement dès 6h le matin pour rejoindre l'aéroport . L'auberge propose petit déjeuner inclus, lui avons demandé s'il était possible d'avoir un petit quelque chose. Elle affirme que oui, précisant que celui ci ne sera pas complet. À notre départ un employé est présent dans le salon. Ne nous adresse pas la parole, pianote sur son écran (fait semblant) sans jamais jamais s'inquiéter de nous ni nous proposer quelconque thé ou café !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.3

The matress and pillows need to be change for new ones. I slept in two different beds and both were not in good condition.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2016
4.6

We stayed there for 2 nights and used 4 bed mixed room. The transportation and the location was good. It is near the old town of Prague. But, the hostel was not clean. Actually I think it was a little bit DIRTY. especially, the kitchen and shower room. Also, the toilet was too small. when I use the toilet, almost always my head crashed into the toilet door. The worse thing was room. The room was too cold. (we said it to reception but...) and the bed was rattly. didn't sleep well.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Kwi 2016
9.7

Loved it! It's more of a party hostel, but I still enjoyed staying here despite being a quiet person. I met some really nice people here, especially the ones from South Korea!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.