Hostelworld.com

Art Hole Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
Art Hole Hostel Located at Soukenicka 34, Prague 1, , Prague.
Art Hole Hostel
Czech Republic
Prague Bohemia 110 00 Soukenicka 34, Prague 1
89% 2331
50.0912368 14.4310784
Art Hole Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Lovely hostel, very friendly staff, such a relaxed atmosphere and very comfortable, lots of other solo travellers so never short of someone to go out for a drink with, would definitely recommend staying here if you want a relaxed hostel but still want to experience the nightlife, will be staying here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
9.4

Excelente ubicación y personal. Único contra el baño es un poco pequeño.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
5.4

The hostel was extremely disappointing. The vibe was awful, very closed in, cold and not one light worked through the 4 storey stair case or entrance area. The staff was rude, George the receptionist was extremely rude in particular, very unhelpful and made us feel uncomfortable. The breakfast was okay, very small area, no where enough for the people who stay. I would never waste my money there again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Maj 2016
9.4

Nice location and good people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.9

It is really well located and people there are really friendly, rooms could be bigger and more separate.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
6.9

Hostel has everything you need, although toilets are tiny and there was only one shower on my floor - although I never had to queue for it. Breakfast is included which is fab. Only issue was I found it lacking in atmosphere and found it hard to meet anyone, but I guess this is complete luck as to who is staying at the time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

El mejor hostel en el que estuve hasta ahora. La atmósfera que se generó entre los que nos ospedamos fue buenísima, así como la atención del personal, sobre todo de Carlos, un tipo bárbaro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Maj 2016
7.4

Nice place but very noisy! I had the worst three nights sleep. The 16bed dorm was right next to the common area/reception, the kitchen and a bathroom. Which you also had to walk through to get to the toilet, felt abit uncomfortable late at night! So you could hear everything, also alot of street noise. You don't get a key for the dorm so it is left open, and they buzz you in to the building every time. But free breakfast, the location and the comfy mattress was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Excelente hostal muy recomendado. Las personas que atienden son muy simpáticas y preocupadas, la ubicación es muy buena. El desayuno incluido no es espectacular pero esta bien y tienes te, café y chocolate caliente que puedes sacar todo o e El día. El ambiente es muy agradable y los espacios muy limpios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jjungko1753
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
7.7

Staff was nice and comforty atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.