Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Art Hole Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,652 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,652 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Art Hole Hostel Located at Soukenicka 34, Prague 1, , Prague.
Art Hole Hostel
Czech Republic
Prague Bohemia 110 00 Soukenicka 34, Prague 1
88% 2652
50.0912368 14.4310784
Art Hole Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sty 2017
10.0

This place has a great atmosphere! The rooms are big and clean like the bathroom and kitchen. My only issue at that moment is because the oven was not working, but everything else was wonderful. also is really near the city center and the beer museum which is amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Sty 2017
10.0

프라하에서 6박지냈는데 너무 행복했습니다. 우선 말씀드려야할건 4인실을 하시라는것... 4인실하는게 무조건 좋아요.(체코 물가가 워낙 싸서 4인실해도 1박에 15유로 안됐던것같네요) 4인실에 의외로 사람들이 많이안들어오더라구요. 6박중에 3박 혼자썼습니다. 그리고 이 호스텔 4인실은 1인침대 4개가 따로따로있어서 2층 걱정 안해도 되구요. 베드버그도 전혀 없었어요. 조식은 빵 잼 치즈 우유 씨리얼 커피 등 간단하지만 마음껏 먹을수있습니다! 타월도 무료로 대여해주고 방도 매일 청소해주고 빠지는게 하나도 없는 진짜 좋은 호스텔이었습니다! 아 약간 호스텔 구조랑 건물이 에어비앤비 느낌이긴해요. 체인 호스텔 느낌은 아니에요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

The art hole was just what I needed. The owner made me a coffee as I arrived, most guests were also solo travellers and were easy to meet in the common room. Beds were quite uncomfortable and next door rooms were noisy would be my only critique. This hostel is close to all the sites and The staff were really approachable. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.4

El lugar muy bien al principio parece que no esta pero tiene un pequeño rotulo afuera, un poco pequeño, los baños son un poco incómodos, él desayuno tradicional de hostel tostadas y mermelada, cereal, té, café, todo bien. El personal muy amable y dispuestos a ayudar. Lo único malo es que las camas están muy pegadas y sientes que te respiran encima y el ruido es bastante molesto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Sty 2017
8.9

스텝분도 친절하시고 방도 괜찬아요. 근데 입구에서 올라가는 동안이 여성분들은 좀 무서우실 수도 있을꺼 같아요. 저는 가격대비 대만족 했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Sty 2017
9.4

Superbe auberge. La personne à l'accueil est sympa. Manque un poil d'animation P'tit dejeuner inclus, vraiment pas cher

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
8.0

The hostel is just 5-10 minute walk from old town. Staff is really helpfull and commited to a great time in Prague. Beds and facilities could be cleaner!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

The hostel was well located within easy walking distance of the old town square and the bus and train stations, and the facilities were great - bathrooms were a little old but clean which is all you need! There was one night where a random guy slept in our room but other than that, I had no issues at all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

Amazing. The older male receptionist is very friendly and nice. I booked a 16 dorm which is really two conjoined rooms of 10 and 6 beds. The guy let me picked which room and which bunk I wanted (6 bed dorm, obviously)! Facilities is very clean and the artsy vibe very unique. Would definitely stay here again. One of my top two hostels I stayed at. The mattress was a bit sunken at the middle but a small compromise for how great the hostel is. Good breakfast and free cookies at night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.0

It was a relly grat hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.