Hostelworld.com

Art Factory

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 743 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 743 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Art Factory Located at Piedras 545, San Telmo, Buenos Aires.
Art Factory
Argentina
Buenos Aires 1070 Piedras 545, San Telmo
85% 743
-34.6144764 -58.3776139
Art Factory
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
5.4

This review is particular due to the particular room we stayed in. It was next to the kitchen and we were woken every morning from when people got in (between 2-6) and then when others got up (7 onwards). was the loudest kitchen noise I've experienced in a hostel by far. People were literally shouting to each other and the staff did not stop. The room was nice and bed comfy just really unlucky with its location .The bathrooms were very unclean. Everything else fine

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Kwi 2016
4.9

I hated this hostel. My room (four bed dorm) was musty and dark with no windows. Actually, it did have one window - into the hallway of the hostel. Room was also right next to the bar/breakfast area, so through our window we heard people partying at night, then employees cleaning and preparing for breakfast early in the morning. The window to the hallway did not close all the way. Showers are cramped with nowhere to put your things. Water gets everywhere. A terrible environment. Go elsewhere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
6.3

The room was smelling like blue cheese forgotten for few weeks in a fridge. There is not enough ventilation. On the other hand, the staff members (receptionists) were not really helpful. The ambiance of the hostel is nice and friendly. Many cool people around

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Everything was excellent but wifi is horrible. Way too slow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Manon_Alex
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.4

Auberge bien placée dans San Telmo et très bonne ambiance ! Cadre agréable et personnel accueillant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

La verdad increible como la pasamos, los chicos de la recepcion unos genios, la gente que se hospedaba ahi muy buena onda. Volveremos pronto a disfrutar un par de dias mas! saludos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.1

Loved this hostel! It's location in San Telmo is great to see most of the major spots and experience the night life. The hostel has a fun vibe and SO MANY activities offered every day. Danny Boy and Diego were awesome in helping with literally anything! Great great value, would definitely stay here again next time I'm in Argentina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

Excellent Hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dertaubejim1470
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Kwi 2016
8.6

Thats was a big hostel with a good breakfast. The kitchen was to small for so many persons.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
8.6

Could use a kitchen,where people could cook.close to antique market,good place to party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.