Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Art Factory San Telmo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2017
9.4

The location was perfect! San Telmo is a really nice neigbourhood with a lot of cosy restaurants etc. The hostal is really clean and fresh and I had no problem during my stay there. The staff is really nice and helpfull (although there was one who was so grumpy, did not even respond when I said hello)! The walls are thin as paper so maybe not a hostel that suits if your looking for a calm place. Overall I would absolutely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
10.0

Great experience! I highly recommend this one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.4

Great location. Super friendly and helpful staff. Made my stay in Buenos Aires top notch

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
8.6

Great hostel in great location. Staff were extremely helpful which meant that we got the most of out our stay. Breakfast was fine - options other than bread, ham & cheese! The only negative thing was that there was a real shortage of warm water to shower in. We stayed for 3 nights and we're only able to have 1 shower that wasn't ice cold.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
6.3

La ubicación buena. El personal, muy distante y apático. Solo las duchas del segundo piso tenían agua caliente. las sabanas estaban viejas y sucias, y al lado de mi habitación una puerta estaba mala la cual se golpeaba demasiado fuerte, haciendo retumbar todos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Maj 2017
7.7

Auberge atypique, Grand espaces. Mais ce qui peut sembler être un atout peux être aussi un très mauvais point. Pour ma part je n'est pas eux de chance car il n'y avait pas grand monde, du coup beaucoup de mal à faire des rencontres. Les boissons à l'auberge sont assez chère ( plus chère quand ville), le personnel et très sympathique. Et ne ménage et fait tout les jours. Bonne endroit pour un séjours cours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.4

Hola ! NoS FASCINO el lugar , atención limpieza todo absolutamente ! Lo único como crítica totalmente constructiva es que el agua de NUestta habitación no salía muy caliente ... Súper conformes con la estadía , ya la estamos recomendando y con ganas de volver :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Maj 2017
7.7

Le bâtiment de l'auberge est superbe, vieux bâtiment plein de charme. Un très joli rooftop. La propreté des chambres est irréprochable et celle des douche également. Cependant le vieux bâtiment à ses limites et par temps de pluie c'est une véritable passoire autant dans les couloirs que dans les chambres. Je me suis réveillé en pleine nuit le lit complètement trempé par l'eau qui ruisselait des murs... Il faut également faire attention aux blattes très nombreuses dans la cuisine la nuit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Maj 2017
8.3

It's a good hostel, but it's been deteriorating over the years. This time bathroom and rooms were not as clean as my first time there, but even though, location and atmosphere are amazing. Certainly I will be back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2017
10.0

muy buen atencion y orientacion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.