Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Art Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Art Boutique Hostel Located at Revay utca 2 (2nd floor), VI.discrict, Budapest.
Art Boutique Hostel
Hungary
Budapest Pest 1065 Revay utca 2 (2nd floor), VI.discrict
91% 547
47.5006474 19.0552121
Art Boutique Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite miejsce na pobyt, szczególnie biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny! Do 35 € dwóch z nas miał ogromny pokój z widokiem na kościół. Najpiękniejszy widok w nocy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Paź 2015
9.4

This place was great to escape the hostel scene for a few days. Close to the popular VII th district and all other touristy spots also. The only thing I would suggest is having towels included in the cost.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały czas w Art Boutique! Tamas był bardzo pomocny i pokazał nam wspaniałe miejsca, aby zobaczyć na mapie. Miejsce było dobrze położony, czysty i przestronny. Nasze problemy były tylko, że mając tylko jeden prysznic dla siedmiu osób było trochę frustrujące, a my spodziewał ręczniki, które należy uwzględnić w schronisku butiku, ponieważ ma być ładniejszy niż regularne hostelu. To było dość zimno w nocy, bez ogrzewania, miejmy nadzieję, że będziemy się stała. Ale to wciąż było bardzo przyjemne, że będziemy tu ponownie! Dzięki!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Laura, Yes, we already have heating :) See you next time !

  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2015
9.7

Since there were some cancellation of bookings we had the whole Boutique for ourselves and it instantly felt like home :) Great staff, clean rooms, fully equipped kitchen and great location! Truly an amazing stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Mały hostel (bardziej jak dużym mieszkaniu). Ładnie urządzone i personel jest bardzo miły. Lokalizacja jest doskonała!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2015
9.4

Lovely and sunny apartment right behind Andrassy boulevard in Budapest. Spacious rooms and due to there only being three rooms there was never a wait for the shower! Staff were wonderful, showed us where everything we would need was on the map and ordered us a taxi on departure. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
9.7

This is a really great hostel if you want a quiet stay as there are only a few double bedrooms. The staff are amazing and tell you everything you need to know about the area on arrival and even booked a taxi for us. I will definitely book this hostel again if I return to Budapest, which I hope I will!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2015
9.1

The place is great, you immediatly feel at home there. The rooms are big, you don't have to wait for the bathroom, everything is clean and the hosts give you good advice on what to do. I definitely recommand this hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2015
8.9

Lovely very friendly hostel with lots if people to chat to and a good common room. Excellent breakfast and spacious dorm room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
8.6

Excelente ubicación, en un punto central de la ciudad. Ambiente muy agradable y tranquilo, pocas habitaciones, poca gente, todo muy limpio y ordenado. Un poco de calor en las habitaciones, sobre todo a la mañana. Divina Cinti, la chica que nos reviso y nos permitió dejar nuestras maletas el último día llevándonos las llaves para regresar a buscar. Muy recomendable para aquellos que viajan a Budapest!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.