Hostelworld.com

Arsenal Tavern Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1,713 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1,713 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.3
Arsenal Tavern Backpackers Located at 175 Blackstock Road, , London.
Arsenal Tavern Backpackers
England
London N4 2JS 175 Blackstock Road
70% 1713
51.5609596 -0.0984235
Arsenal Tavern Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
27 Kwi 2016
7.1

It's ok, considering the price and standards to all the other hostels in London. Not much in the area other than kebabs and fried chicken but close to underground and buses. Showers weren't very practical. They charge £3 just to store a bag for the day you check out!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
7.4

Bastante mejor de lo que esperábamos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
5.4

As description says''this hostel isn't for everybody''.And unfortunately wasn't for me.I did read the description but didn't thought it was going to be that bad.I did chose the hostel purely by its location since I came to London for work and my work place was near to the hostel. The whole place seems to be falling apart, so thin mattress that I could feel the iron slats.Guests seems more like they do live there full time. My bad anyways. Reviews didn't match the reality of

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Great bang for you buck! Receptionist was amazingly welcoming and took me straight to the room. The common was kickass, free pool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.3

Such a cosy place with the nicest People!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Its hard to be critical of this hostel as I had such a good time. Londons best dive hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

Amazing value for such a good location. 10 minutes from Soho and central London. Other hostels in the area cost a lot more. Very good wifi in the rooms. Average breakfast and the staff were amazing, they couldn't help me enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
9.7

Great and affordable place to stay, you will meet many fellow backpackers, perfect for lone travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Had a great stay. Every body was very friendly and a great atmosphere. Thanks guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.9

Great hostel with everything you can ask for, from a vast common area and breakfast/bar area to the power plug. Perfect location near the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.