Hostelworld.com

Ars Hostel & Bar

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
Ars Hostel & Bar Located at ul. Koletek 7, , Krakow.
Ars Hostel & Bar
Poland
Krakow Krakow 31-069 ul. Koletek 7
90% 840
50.0523375 19.9388946
Ars Hostel & Bar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.7

We had an excellent time in Ars Hostel. Lukas, Tom and darik were very welcoming and couldn't do enough for us. The welcome shots went down a treat also. Location is excellent as right in the heart of the city with only about 10 minute walk either way to the Jewish Quarter or Main Square.. We stayed when it was quiet so not really an atmosphere but I reckon in peak season this place is even better. Only 3 bathrooms so may cause a bit of a queue when busy but over all a very good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

For a one star hotel / hostel, you definitely cannot argue with what you get. Good living conditions with comfortable beds, decent showering facilities and good security enclosing the building. With brilliant service from the friendly staff, the hostel is worth more then the money paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
10.0

Staff are so friendly and helpful! Place is spotlessly clean and honestly just a lovely hostel! Breakfast was nice and there was free shots in the evening and a beer on Saint Patrick's day. So close the the old town and the Jewish quarter it is in a perfect location. Would recommend to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Pracownicy byli bardzo pomocni i robili wszystko, aby pomóc nam przenieść się na nasz pobyt w Krakowie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

O wanna, prysznic jest mały mogę nawet stanąć w środku.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
9.4

Friendly staff and great location to the old town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel! Pracownicy są wspaniali i bardzo pomocni. Zostawiłem małą torbę w schronisku, może ou proszę napisz do mnie na ruth.bamford90@gmail.com

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Uroczy hostel położony przy ulicy, której największym odwołanie jest się dokładnie w połowie drogi między Starym Mieście w Krakowie i malowniczej dzielnicy żydowskiej Kazimierzu. Personel jest widoczny przez jego sympatię i dostępności (strzały wódki z mennicy w rodzinie zastępczej życzenie!). Schronisko posiada podłogę z dużym, nowoczesnym salonie, nieco bezosobowy, otwierając się na kuchni (bez sprzętu!), A trzy małe zadbane łazienki. Atrakcyjna cena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Mieszkałem w schronisku 2 noce i może dokonać takich wniosków: -friendly personel z dobrą znajomością języka angielskiego -w pokoju zbyt ciemny, a podłoga skrzypi, gdy ktoś idzie - Położony w pobliżu placu mailn

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Przyjazny personel poznałem w każdym hostelu po wielu latach podróży po całym świecie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.