Hostelworld.com

Around The World Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,011 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,011 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
Around The World Backpackers Located at 314 Barbadoes Street, , Christchurch.
Around The World Backpackers
New Zealand
Christchurch Canterbury 314 Barbadoes Street
81% 1011
-43.5290890 172.6458549
Around The World Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
7.4

I only stayed one night but hostel overall okay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Kwi 2016
8.6

Gut zum leute kennen lernen, bett is bequem und die duschen sind gut. Kein schließfach für Wertgegenstände.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Kwi 2016
8.0

Great hostel. Kitchen a little small! TV room was nice. Hostel location was a little walk to get to supermarkets and town about 20 mins.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Kwi 2016
8.6

Nice hostel with clean rooms and good facilities. It's not to far from a bus stop but it's better to walk to the centre. From the hostel to the I-site (where most activities is) is a 10-15 minute walk. The nearest supermarket is 15-20 minute walk. Christchurch is still being rebuilt so remember that. Nearest food is fast food (Wendy's) 5-10 minute walk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

Super Hostel! Sind da nur eine Nacht geblieben da wir direkt am nächsten Tag mit dem Auto weiter sind aber wäre gerne länger geblieben. Total schöne,heimische Atmosphäre mit einer tollen Küche, einem richtig schönen Garten und Computer und Fernseheraum. Nur zu empfehlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.1

I loved it here. Friendly staff, clean rooms and bathrooms. Nice size communal kitchen, garden and places to sit outside. And bike rental too- we made getting around Christchurch much easier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
7.4

Goed hostel op loop afstand van het centrum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
7.1

This was a bit of a strange hostel for me - the location was close to the centre of Christchurch, but the hostel itself had an odd atmostphere, although that could be because many of the guests were working most of the time. No lockers available either! However the hammocks in the garden were perfect to use on a summers day. Overall pleasant stay, just could be the people that affected my view of the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Mar 2016
8.0

Great little hostel relaxed & not for from CBD. Good WiFi & facilities only there for one night but well worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2016
8.3

They had a free bbq the night i was there. That was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.