Hostelworld.com

Arnotts Lodge & Hiking Adventures

  • 98 Apapane Rd, Hawaii's Big Island, Hilo, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
Arnotts Lodge & Hiking Adventures Located at 98 Apapane Rd, Hawaii's Big Island, Hilo.
Arnotts Lodge & Hiking Adventures
USA
Hilo HI 96720 98 Apapane Rd, Hawaii's Big Island
85% 66
19.7346535 -155.0414549
Arnotts Lodge & Hiking Adventures
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lis 2015
10.0

Best hostel i've ever been to, Mr Arnotts did a wonderful job, congratulations!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2015
9.4

There were more older people than younger. The crowd was up extremely early and went to bed really early.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2015
10.0

Everything was very calm and very clean. I felt very safe and enjoyed my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2015
8.3

staff is super-helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
29 Wrz 2015
8.3

Attention à l'excès de règles...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Wrz 2015
7.4

The place is nice to stay, they've got all the facilities you need. They organize tours to Mauna Kea, those might be nice we went by ourselves though which was easy. Overall nice hostel but nothing outstanding.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2015
6.9

Hacia mucho calor en la habitación y el ventilador era insuficiente. Nos despertamos asustados un par de veces al aterrizar los aviones prácticamente sobre tu cabeza. Salvo esos detalles el lugar es muy agradable y las facilidades son cómodas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2015
10.0

Wir haben nur eine Nacht dort verbracht. Es war sauber und ruhig. Die MItarbeiter an der Rezeption waren freundlich und hilfsbereit. Es hat eben für uns wunderbar gepasst!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2015
9.4

A place to stay! I would like to come back here one day. Quiet, relaxing, just a walking distance to a beach. Perfect escape from the civilisation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.