Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arnies Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
6.0

this place have very narrow rooms and kitchen and toilets! the owner dont respect the guest ! drink at the first floor in reception and talk loudly with guest even after midnight!!! i dont really recommend this place!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Wrz 2017
9.7

Estar en el hostel de Arnie fue todo un placer! Nos ayudó en todo lo que necesitamos. En el hostel de Arnie te sentirás como en casa! Repetiría sin duda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
9.7

Warm host, comfortable setting and flexible arrangements - a great stay. Many thanks - will definitely be returning!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
9.4

Lovely Place! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Lip 2017
10.0

Great place and awesome staff... if your lucky you get to meet the dog... plus I end up in a room of nothing but girls... so no smelly people or snorers in that batch which made it relaxing...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
8.0

No electric at the bed. I'm traveling and need to plug in my phone It's not a bad location you need to advertise what's within walking distance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Maj 2017
9.1

Lovely home-like hostel with lovely staff! Breakfast in the sun in the backyard, and supersoft beds were my favourites

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Kwi 2017
9.1

Nice hostel, Arnie and the staff members are nice and helpful. The negative point is the beds : every bed is different in the room and if you are lucky you can be assigned to a comfortable one but there also are child beds so it's a bet .. The location isn't really central but Belfast is a relatively small city so it's only about ten minutes walk from the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.1

Houtel situe a 20 minutes a pied du centre ville , parking gratuit dans la rue, accueil sympa, chambre dortoir de quatre petit, douche et WC minuscules...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×