Hostelworld.com

Arnies Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
8.9

Nice hostel, very friendly staff. Rooms are quite small, but ok. Centrally located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
8.0

Excellent stay. Staff were very friendly. Place was clean and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.3

Nice stay for backpackers. Ideal location for visiting Belfast. Nice and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
6.9

Arnies is a small, 23 bed hostel. Not overly social and no events or tours organised. Big kitchen and nice common room/lounge area. Location is about 20 minutes walk to the city centre and 40 minutes to the Titanic Quarter. Close to other hostels. Only one major criticism - the door to the 8 bed dorm did not have a lock and no lockers were provided.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Roguetrooper
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Wrz 2016
10.0

What can I say, it's like staying at your grannies house. Warm and welcoming. Greeted by Arnie, sat down and chatted with a cup of tea and his beautiful Jack Russel on my knee. Such a great start to my stay. Been here before and nothing has changed its superb. It was made even better by lovely guests who were great fun in the evening then swopping traveling takes over breakfast. I'd rush back here. Overall, relaxed, safe, warm and friendly. Keep it up Arnie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
8.6

We have closets larger than our room at Arnie's! Lol A row of hooks on the wall would help greatly. Arnie's and staff are A1. Great service and kindness.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.4

I liked everything else, the staff was great they wait for me until late at night. Atmosphere was very friendly and even as a solo traveller was very easy to meet people there. I highly recommend that hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
7.7

Arnie was a great host. As others have mentioned, he welcomed me by asking if I wanted something to drink, which was really nice. It's a small and cozy place, and for the price, it's a great deal. I can't remember if the rooms didn't have places to lock my bag up, or if the space was just taken, but in a 4-person room, I had no where to lock up my stuff. Facilities were fine and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.