Hostelworld.com

Arnies Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
Arnies Backpackers Located at 63 Fitzwilliam Street (opposite Queens University), , Belfast.
Arnies Backpackers
Northern Ireland
Belfast BT9 6AX 63 Fitzwilliam Street (opposite Queens University)
82% 440
54.5856671 -5.9384322
Arnies Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Maj 2016
9.1

Had a wonderful stay here! Has a very homey feel with friendly staff that were super helpful planning our day. Kitchen was very well stocked and there is a nice living room to hang out with other travelers. There are limited showers and bathrooms so make sure to get up early to avoid the line up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
5.7

Staff was nice but the man at the reception was not very helpful. He didn't seem to know much at all about Belfast or how to get anywhere. Anytime we asked him questions he looked very confused and would basically say "I don't know" and then not really try to figure out an answer for us. The place was fairly small which was good because it was pretty quiet. There are no lockers to lock your belongings so that man staff member locked our bags in his room...it wasn't a bad stay, just a bit

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2016
9.4

Very good hostel with amazing staff and a good vibe. Just two small things: the room is small and there aren't many showers / toilets. But it's still a fantastic place that I gladly recommend :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Kwi 2016
10.0

Possibly the warmest friendliest hostel I've ever stayed in and I've stayed in a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
7.1

Arnie's is a small hostel with the basic necessities covers. It is good located just opposite to Queen's university, 15 minutes walking to the city center. Our room was clean and we didn't have any problem to sleep comfortably. The main problem is the bathrooms... there are only two toilets and two shower, we were 8 people apart from the rest of the people in the hostels, this is not enough at all for the peoplo who is sleeping in the hostels. They should consider to include more bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Mar 2016
10.0

Great atmosphere at this hostel! I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
9.1

Muito bom o Hostel. Sem reclamaçoes, super recomendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
6.3

The staff was nice. Belfast is small so you can walk everywhere. The hostel was cold and not heat was turned on after request. For the money, I suppose it was worth it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.