Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aristoteles Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
Aristoteles Hotel Located at 15 Aharnon str.Vathi sq, , Athens.
Aristoteles Hotel
Greece
Athens Attica 10438 15 Aharnon str.Vathi sq
77% 767
37.9881808 23.7265205
Aristoteles Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
5.1

We asked the guy about how to reach the airport, and he wasn't helpfull at all. He just said yes or no to our question, when we told him that we were considering taking the metro, he didn't reply anything, and then we found out that there is a special ticket and that the train is only one every fourty mins. Breakfast at 6:30, our departure at 6:35, they didn't even allowed us to take a sandwich without sotting there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
7.7

Fint til pengene, man får præcis hvad man betaler for. Ren seng og helt fine, men lidt gamle faciliteter. Morgenmad var inkluderet og til prisen, var det yderst rimeligt. Jeg ville helt klart bruge det igen, til en hurtig overnatning/kort ophold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
8.0

Nice clean room, nothing flash but was charming. A kettle is provided which was handy. Friendly and helpful staff. Would go back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
8.6

It has all the basic amenities I need. Price is reasonable and is inclusive of breakfast. I will stay in this hotel again next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • BrendaPasson
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
5 Lip 2016
9.1

It's a very good hostel, close to a metro station and places to eat. It's clean and the rooms are quite comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
7.4

Cheap Price with basic facilities, I will recommend to students or who wanna save money from accomdation:-) however, there is a wifi problem: ( only can connect the wifi in the lobby even you can find the wifi on your floor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
8.9

Good accommodations - clean and comfortable. The room had mediocre internet, good enough for checking email but little else. Relatively easy to get to via the subway, which was greatly appreciated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
5.7

you pay what you get - Average, an old hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • josephlast
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Cze 2016
7.1

Pretty basic accomodation. Great value for money and friendly staff but perfect for a short stay in Athens

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.