Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Aristoteles Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
Aristoteles Hotel Located at 15 Aharnon str.Vathi sq, , Athens.
Aristoteles Hotel
Greece
Athens Attica 10438 15 Aharnon str.Vathi sq
76% 758
37.9881808 23.7265205
Aristoteles Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • BrendaPasson
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Lip 2016
9.1

It's a very good hostel, close to a metro station and places to eat. It's clean and the rooms are quite comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
7.4

Cheap Price with basic facilities, I will recommend to students or who wanna save money from accomdation:-) however, there is a wifi problem: ( only can connect the wifi in the lobby even you can find the wifi on your floor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
8.9

Good accommodations - clean and comfortable. The room had mediocre internet, good enough for checking email but little else. Relatively easy to get to via the subway, which was greatly appreciated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
5.7

you pay what you get - Average, an old hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • josephlast
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2016
7.1

Pretty basic accomodation. Great value for money and friendly staff but perfect for a short stay in Athens

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Cze 2016
7.4

L'insonorisation de là chambre laisse à désiré. On entend très bien ce qui ce passe dans les autres chambres et la rue. Sinon c'est bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bigpill20016190
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Maj 2016
8.9

Excellent value for money. Would stay here again. Great location if one is not so interested in the tourist parts of Athens. Only easy 10 min walk from the anarchist section of city where there are many cheap but nice restauarnts and bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Senegal, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.1

Je n'ai jamais vue un personnel d'accueil aussi chaleureux! On se sent comme chez soit mais dans un hôtel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
7.7

Perfect for what we needed. Room was good and clean, shower heads a bit funny as you have to hold it otherwise it points straight into the shower curtain. The corridor often smells smokey but the room didn't. Free breakfast was good- all we needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.