Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aristoteles Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Cze 2017
8.0

오모니아역에서도 거리가 약간있어요. 고고학박물관이랑 가깝습니다. 신타그마역까지 도보 20-30분. 엘베있구요. 수건 시트 줍니다. 방에 에어콘있어서 좋았어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.7

Had an amazing stay at Aristoles. The staff were warm, welcoming and friendly. The accomodation felt more like a hotel than a hostel. The beds were comfy and bedding supplied was quality. There were little toiletries in the ensuite. We had a 4 bed dorm, which was small, but considering we had our own ensuite (modern) and the bedding was really good we didn't mind. Pricing was on point. Would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
7.7

位置在协和广场附近 除了附近不太安全 酒店还可以离地铁站大概十分钟的距离 独行的人可以考虑这里的青旅

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

We had a wonderful stay at the Aristoteles hotel! The room was lovely, very clean and neat, had everything that we needed. The staff was very helpful and polite and the other guests were very nice as well. The wifi was very strong in the lobby, not as good in the rooms. It is less than a ten minute walk to omonia station and the market area. The area was a bit sketchy at night but we were fine. An amazing value for such a low price. I definitely recommend to others looking for cheap/good option

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Kwi 2017
5.4

Woman who checked us in was lovely, the rest of the staff we met were extremely rude and unhelpful, made us feel like we were the biggest nuisance. The beds were horrible. Our room was on the first floor so we were woken up every night at 12 or 2am by the dining room and loud banging noises. I was sick on the day we checked out and they would not let us check out 2 hours later even though there was no one booked to stay in our room. Would not stay here again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Mar 2017
8.0

Des lits superposés et une télévision d'une autre époque, une isolation des murs et des portes qui laissent bien passer le bruit. Mais une chambre et du personnel d'étage super sympathique pas trop loin du centre ville d’Athènes ou vous devez traverser un quartier pas très accueillant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2017
7.7

저는 2월 비수기에 여성전용 도미토리 4인실에 11유로에 묵었습니다. 청결도는 최상입니다. 원래 호텔인 곳이라 매일 청소와 침구정리 해줍니다. 타월과 비누 샴푸 등도 제공됩니다. 냉장고와 물끓이는 전기포트도 있습니다.호스텔만큼 여행정보제공이 되지는 않습니다. 로비 컴퓨터는 느립니다. 와이파이는 잡히지만 종종 느려질때가 있습니다. 위치는 오모니아 역에서도 꽤 걸어야하고, 고대유적지에서는 20분이상 걸어야하는 거리입니다. 딱히 좋은 위치는 아닙니다. 열쇠가 방에 1개라서 같이 공유해야합니다. 그래서 먼저나가는 사람은 방을 열어두고 가게됩니다. 보안취약점입니다. 샤워기 온도 조절이 옆에 벽에 있어서 불편한 점이 있습니다. 전기콘센트는 침대 바로 옆에는 없고 전기포트 콘센트를 이용해야 했습니다. 호텔방을 도미토리로 이용한다고 보면됩니다. 프린트는 불가능합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

The place is amazing,clean and nice, the stuff were very helpfull,the hotel was easily reachable and near main square easy to access all public transportation means.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
2.0

No tenian disponibilidad y querian aumentarme la tarifa al triple. Recepcionista mal educado y poco empatico

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

good and cheap

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.