Hostelworld.com

Ariki Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Ariki Backpackers Located at 25 Ariki Street, Taranaki, New Plymouth.
Ariki Backpackers
New Zealand
New Plymouth Taranaki 4342 25 Ariki Street, Taranaki
86% 164
-39.0571505 174.0727686
Ariki Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Kwi 2016
9.7

I really enjoyed my stay at ariki backpackers. We stayed only one night and I can't say much about the location as we mainly used it as a stop to taranaki but the staff was nicest one I met so far during my travels through NZ. Definitely worth going!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
9.4

Great stay. Would recommend to others

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Mar 2016
7.7

Nice hostel. Not as exciting as portrayed on their website. Convenient location close to Skycity. Not a bang for your buck for sure. Staff were very indifferent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Mar 2016
6.0

Worst bed I've slept in after about four months in NZ. Did I say bed? Sorry, I meant earthquake simulator. My room-mate checked out the same night because she was too scared the bunk bed would collapse. In the second night another person joined, and whenever the person on top of the bunk bed did the slightest movement, the whole bed was shaking and there was no way of sleeping. Also: right above a bar, hence noisy; holes in roof and wallpaper coming down the wall; location of hostel is however +

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.1

The staff were very helpful and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lut 2016
7.1

Loud! Karaoke bar next door. Our room was permanently open and then there was a key stuck from the outside so everyone could let themselves in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lut 2016
10.0

The hostel was very well placed in New Plymouth and to the bus stop. When using Google Maps before leaving Australia it got lost and sent me behind the bus shelter, but I did find where I was meant to go when physically there. People were very friendly and helpful. The room was warm due to it being summer, but the hostel depending on where you are can be quite cool. I would recommend others to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
8.9

Really good hostel except the nightly karaoke outside which didn't let us sleep until really late at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
9.4

Great staff. Only downside is if you are up early to climb Taranaki the Friday and Saturday evening party noise may disturb your sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2016
10.0

Ended up staying for a week. Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.