Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ariki Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • avinashddutt
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lut 2017
7.4

The hostel itself is in a central location, and is quite close to the centre of town and main attractions. The staff member rob was quite friendly. A homely feel with a kitchen and lounge, the place is clean and WiFi is good. The biggest problem is the noise, there is a bar or two right underneath, I was there on a Saturday night and it was noisy until about 3am, I couldn't sleep even after climbing the mountain. So if you want sleep on a weekend maybe not the best option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
5.7

Das Hostel liegt direkt über einer Bar, sodass es im Zimmer nachts sehr laut war und man kaum schlafen konnte. Außerdem ist die Einrichtung, besonders in der Küche und den Aufenthaltsbereichen, ziemlich heruntergekommen

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lut 2017
9.7

My favourite hostel in NZ so far. Really friendly atmosphere and good facilities. Rob was super welcoming! Cheap laundry, clean ensuite shower. Perfect location and good wifi. Most importantly: toastie maker in the kitchen and free tea and coffee!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Sty 2017
7.7

A superbly located hostel with a very old-fashioned decor. The rooms were quite cramped, and the showers had no locks. It was acceptable but I'm glad I only stayed for one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
8.9

One of the best hostels in NZ wohoo! Super close to bus, seems kinda eh at first but it's very social and homely

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2017
8.9

Brilliant location, right in the middle of town and 10 second walk from bus station. Very secure as well, with keys needed to access two different doors before entering building. Nice balcony area to enjoy in the evening as well, would return!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Gru 2016
9.7

Super auberge! A 100m du bus stop intersite, situé en plein centre ville et pas loin d'une boulangerie francaise! Miam! Chambre calme et propre, le personnel conseil très bien. Je recommende fortement! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
10.0

One of the best hostels in NZ! Brilliant location ❤ definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Gru 2016
8.3

A bit old facilities but besides that everything ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Gru 2016
8.3

Sehr zentral, direkt am Busbahnhof und sehr nah am Meer und kostenlosen Museum

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.