Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ariki Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • pangdan1986069919
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
9.4

I like the location here is very convenient, beautiful environment, comfortable, clean, affordable. I am very satisfied!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
10.0

Loved my stay! Great atmosphere, super nice staff, clean facilities, awesome location. Wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
10.0

Fab location.Fab staff and place ,clean .....wow couldn't want more 😀😀😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
2.6

This is one of the worst hostels I've stayed at. It feels immediately dodgy and unclean. Staff are so so and it feels dated and unkept. Would not recommend to a friend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Maj 2017
8.6

Nice hostel and the staff were lovely. But they need to get more cutlery for the kitchen. I never managed to get a fork at dinner time. I like forks. Also you couldn't lock the shower door

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Kwi 2017
9.1

Friendly staff, clean, great atmosphere. Also towels are provided.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
6.9

Everything felt a but dirty and old - the sofas in the lounge had stains, the kitchen as well. The hot water tap in our room was constantly running. Apart from that nice staff and superb location in town centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
7 Kwi 2017
9.4

Das war eines der besten Hostels in Neuseeland. Die Atmosphäre war super alles war vorhanden und funktionierte. Fahrräder kann man billig auslehnen und sind tiptop. Ich hatte das Pech mit Bettwanzen wahrscheindlich vom Vorgänger. Es wurde alles mögliche unternommen um dagegen anzukämpfen. Ich konnte alle Sachen waschen und das Zimmer wurde gleich am nächsten Tag vom Kammerjäger wieder hergestellt. Ich bekam mein Geld zurück und konnte das Zimmer wechseln. Der Staff hat prima reagiert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.3

Very central backpackers, handy for the coastal walk, bars and restaurants. Excellent balcony with a decent view of the seafront. Staff were great, and the resident puppy was an unexpected bonus. Kitchen was a good size and they have comfortable sofas in the communal area. The only minor gripe I had with the place was the small number of plugs in the dorm. Good showers. The other reviews mentioned noise, but it's right in the city and over a pub, and it wasn't enough to keep us awake.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
31 Mar 2017
9.7

Loved it! Real nice and helpful staff, big kitchen and nice terrace. Rooms were perfectly fine too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.