Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arenal Hostel Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Arenal Hostel Resort Located at 100 m al Oeste de la Plaza de La Fortuna, , La Fortuna.
Arenal Hostel Resort
Costa Rica
La Fortuna alajuela 100 m al Oeste de la Plaza de La Fortuna
89% 765
10.4709676 -84.6459822
Arenal Hostel Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lis 2016
8.6

Pretty clean hostel with helpful staff. The atmosphere is very friendly. Beds are decently comfortable and the rooms are air conditioned which is a plus. Stayed in a dorm and it was a tad bit crowded, also the showers were cold. It's a bit of a party atmosphere with very loud music so if that's what you're looking for you'll like it but if you want peace and quiet you might want to look elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.1

très belle auberge. C'est très beau, il y a des arbres partout, des hamacs pour relaxer. Très bien localiser, a 2 minutes d'une épicerie et de la banque.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Paź 2016
10.0

Excelente lugar, totalmente recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
8.6

Extremely nice and clean hotel/hostel with a bar, pool, and nice courtyard. The staff/owner helped me book hiking and whitewater rafting tours at a more reasonable rate than another hostel in La Fortuna. While not included; the $6 breakfast was a good value for the area. My only complaint is that someone clogged the toilet the second night that I stayed there and they did not send someone with a plunger to fix it that night. That said, probably the best hostel option in town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
6.3

Gute Lage. Dorm war geräumig und sauber. Küchenausstattung ok allerdings laut (direkt neben Pool, Restaurant und Bar) und nicht besonders einladend zum kochen. In dem mir zugewiesenen Bett lag abends eine andere Person und das einzig freie Bett war nicht frisch bezogen und es gab keine Bettdecke. Das Personal hat am nächsten Morgen nur mit den Schultern gezuckt und ließ das Bett vom Reinigungspersonal neu beziehen. Alles in allem ein profitorientiertes, großes Hostel ohne Atmosphäre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Paź 2016
9.1

One of the nicest hostels I've stayed in Costa Rica; the staff were friendly, swimming pool next to the bar and dorm facilities were excellent value for money. Showers weren't warm but that was the only fault! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
9.7

We had an amazing time at this hostel! The staff was super friendly and rooms were clean. We met so many wonderful people! The pool with the swim up bar was nice too :-) would definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

Top Lage, sauber und freundliches Personal. Nachts ein wenig laut, da Straßenlage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

Highliy recommended. Really good place to get advice and set up tours. Fabio is a legend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
8.9

Great location and setup with kitchen, bar, pool, hammoks. Be aware howver that there is music until around 10/11pm and this is therefore not a quiet hostel. Great for hanging out with friends though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.