Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arenal Hostel Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Cze 2017
8.9

I really enjoyed my stay here. Great atmosphere. The place gets quite lively at night so maybe choose somewhere else if you're looking for a quiet hostel. Everyone on reception was extremely helpful and had perfect English. The rooms were clean and had very comfortable beds. The only downsides were that there was only 2 electrical outlets and they were situated in the toilet which is sort of ridiculous for a 10 bed dorm and the kitchen was filthy. Overall I would recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Cze 2017
9.4

My only complaint is that they didn't have a safe or a locker in the room. Otherwise an amazing hostel to stay at!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
10.0

Loved the hammocks, great for relaxing. Was nice having a kitchen and restaurant available. Rooms were clean and staff was friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
10.0

The staff were unbelievably helpful! Helped us to reorganise the next few days of our trip and booked everything for us even in different areas of the country!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
2.0

This place was so bad unhelpful, unfriendly and unclean. Way overpriced for what it is. I also believe a sentimental and valuable item was stolen here even though of course I cannot prove this. Please don't bother.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

This is pretty standard hostel in terms of hostel categories. Lots of rooms so bland that the common areas are where you want to be. The swim up pool bar was nice and the hammocks and hanging chairs all around the common area gave it character. Staff was friendly and remembered your name without being too friendly. Facilities were constantly being cleaned both in room and common areas. Kitchen was rough though. Top location. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Maj 2017
9.7

Very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
9.4

it was such a cool place, loved the backyard w poolbar and the hamrocks! had a great time! thanks everyone over there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

El hostal me encantó, tiene una ubicación muy céntrica, es muy bonito, las habitaciones están impecables, cama y almohadas confortables, aire acondicionado, tele, las instalaciones en perfecto estado y una de las albercas tiene agua caliente! El personal es muy amable y buena onda, muy serviciales y te ayudan en todo momento. Hay opción de desayuno tipo buffet muy rico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

Great hostel! Clean rooms, helpful staff and a fun bar area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.