Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arenal Backpackers Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2017
9.7

Definitely a 5-star hostel. Great place, facilities and helpful staff. Hostel helped me plan all my tours and trips (providing the cheapest option compared with other companies!), came with great advice and service to ensure a lovely stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
5.1

HORRRRRRIBLE customer service. When we arrived after traveling all day, the man told us "Once you got here my mood changed for the worse". They gave our room away to someone else and put up in another room that was half the size of what we paid for. I would never return to this place. They did not have a kitchen and did not accept credit cards.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Mar 2017
7.4

Wir haben uns ein Zelt gemietet. Für den Preis ganz ok. Allerdings waren die Betten ziemlich durchgelegen. Außerdem ist es ganz schön laut zum einen wegen der Hauptstraße direkt am Hostel und weil es eher ein Partyhostel ist. Fanden es trotzdem toll und das Restaurant im Hostel ist günstig und wirklich gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

מיקום נהדר עם נוף לארנל צוות נעים ורדיה מאוד רמת הניקיון והשרות באכסניה גבוהים מאוד

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.7

Beautiful grounds basic rooms I would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2017
8.0

Très bien! Par contre, plutôt un hôtel qu'un auberge de jeunesse. Aucune installation pour cuisiner ce qui implique que l'on doit toujours manger dans les restos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Mar 2017
8.0

Location was decent as it was a couple minute walk to the center of town. The tour desk was really helpful and the staff overall was decent. Great pool area and although nothing from the restaurant was included, the food was really good. Luckily we barely spent any time in the room and I don't think there were many better options in the area, but overall I thought this place was just ok. It felt more like a hostel that was trying to be a hotel, which isn't necessarily a good thing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.9

Positif Prix avantageux pour toutes les commodités À proximité du centre-ville, des activités, des tours organisés Toilettes extérieur pour tous Propreté des salles de bain, eau chaude La piscine Le menu du bistro Les hamacs Les slacklines Négatif Meilleur prix dans la rue pour les activités aux alentours Le personnel de la réception pas vraiment chaleureux Un déjeuné devrait être inclus dans le prix pour chaque nuit puisqu'on a pas accès à de cuisine commune

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

O melhor hostel que eu já fiquei, sem dúvida!!! Peguei um quarto privado com banheiro para 3 pessoas e foi excelente custo beneficio.. recomendo e voltaria lá sempre se eu pudesse,,,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
9.1

Muy buen lugar para relajarse y conocer gente de todo el mundo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.