Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arena Hostel Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Alles perfekt, jederzeit gern wieder. Supernettes Personal. Sauberes Zimmer, saubere Sanitäranlagen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Maj 2017
7.7

Generally a nice hostel, facility-wise, and super clean. But the "hostel vibe" is missing. The hostel is in an industrial area in the outskirts of Hamburg, with car rental shops and office buildings as our closest neighbours. Very weird place for a hostel and it doesn't really make it a place you want to hangout, as it's so far away from everything (except the football stadion). We also found it a bit cheap of them to charge you for using the bedsheets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
9.4

Great location close to the stadium and very close to the train station into the city. Clean and good spot to stay. They like to crank the heat on a little too much so the main areas are extremely warm but if you have windows open in your room then you're good to go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
6.3

Enough to sleep, basically. It was clean. Not good to meet people. The kitchen doesn't have oven.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2017
6.6

Didn't appreciate being split into a different room to my friends, but not a bad hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
4.6

Dry blood on my duvet. Not enough light in bedrooms. unpleasant personal. Creepy roommates

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2017
6.0

Very far out and pants wifi! However kitchen v well stocked and staff helpful and good facilities

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
7.7

-hatte Mail geschrieben, nur 1 Handtuch und 1x Bettwäsche, lag aber 2x da, was wir bezahlen mussten -draufzahlen von Touristenpauschale, natürlich kommen nur Leute in ein Hostel die nicht aus Hamburg sind--> hätte man größer dazu schreiben können oder lässt es weg -->haben viel mehr als erwartet gezahlt -Wasser in Dusche morgens war nur noch lauwarm

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
8.9

Very nice stay. At first I was a bit concerned about the location but once we got there, it was really not that bad - Sbahn station is right there! Very clean place, well equipped kitchen, comfy beds!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.