Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arena Hostel Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
Arena Hostel Hamburg Located at Fangdieckstrasse 20, , Hamburg.
Arena Hostel Hamburg
Germany
Hamburg 22547 Fangdieckstrasse 20
87% 315
53.5959241 9.9035417
Arena Hostel Hamburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
9.1

Sehr zu empfehlen! Sehr nettes Personal, gute Ausstattung, kurze Wege zur S-Bahn! Top 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
9.4

Habe mich sehr wohl gefühlt. Komme beim nächsten Mal gerne wieder, wenn es passt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
8.6

Super sauber und mega freundliches Personal. Hat eher eine Hotelatmosphäre, bloß ohne Frühstück. Der Frühstücksladen nebenan ist aber echt super. Ich fand es aber für ein Hostel dennoch recht teuer, was aber vielleicht an der Messe lag, die an den Tagen stattfand. Lage ist erstmal nicht sp pralle, aber mit der S-Bahn kommt man dennoch in annehmbarer Zeit in die Innenstadt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Chambre trsè moderne et bien équipée et très propre. Hôtel situé à côté du métro pour aller en centre ville

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
9.1

Lovely little place, very clean, spacious, soap and such provided. Easy to get to once you work out where it is. Staff were really friendly and helpful, locker keys were annoying :P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

The staff is lovely and helpful, everything is absolutely clean and the beds are very comfortable. The only thing I really didn't like was the location. It's too isolated, in an industrial park, with very few things (like shops) nearby. If you don't mind isolation and like silence, it's still a great place to stay,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.1

El hostal era genial, te dan todo lo que necesitas. Todo estaba súper limpio y en la sala común hay cocina para prepararte lo que necesites. La única pega es que está a las afueras de Hamburgo pero con el tren llegas al centro en 15 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
10.0

bestes Hostel ever!!und ich hab die welt bereist! !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
7.4

I felt very safe here. It was comfortable and the bathrooms were always clean, unlike a typical hostel where there's hair everywhere and that strange musty smell from someone's wet towel. The kitchen was huge, you don't trip over other people. If you're looking for fellow young travelers you won't find it here because it's a lot of residents. I don't think this was noted in any other reviews, but THE SHEETS WERE SO SOFT. My only complaint: FAR AWAY from everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • iremizgordu
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
9.1

I chose to stay in Arena Hostel because I went to the Coldplay concert in Volksparkstadium. It's really close to the arena. I was in Hamburg for 4 days so I also visited the city. Transportation to the city centre is very easy from the hostel. If you don't mind 15-20 minutes train ride then you can stay in this hostel, it is good! This was also my first time staying at a hostel and I was solo. The rooms were great, the security was good, and more importantly -for me- cleanliness was on top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.