Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arena Hostel Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.9
Arena Hostel Hamburg Located at Fangdieckstrasse 20, , Hamburg.
Arena Hostel Hamburg
Germany
Hamburg 22547 Fangdieckstrasse 20
84% 325
53.5959241 9.9035417
Arena Hostel Hamburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.1

Super gut! Jeden zu empfehlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
7.7

They do not have 24 reception with someone inside of hostel and you have to pay for towels and bed linen. I think it is not fair when u are choosing for a hostel and comparing the prices. It s clean and nice but I little bit far away from dowtown

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
7.4

We stayed in the 6 bed mixed dorm. The bathrooms were so clean all the time and the kitchen/TV room was really nice to chill out in. The beds were really comfy and each person has their own locker to keep things in. The location of the hostel is ok but you need to get a train ticket every day to go into the centre of Hamburg. Also there are no shops really close to the hostel. There was a vending machine and coffee machine though, and the breakfast place downstairs was really cheap. :D

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
9.1

Sehr zu empfehlen! Sehr nettes Personal, gute Ausstattung, kurze Wege zur S-Bahn! Top 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
9.4

Habe mich sehr wohl gefühlt. Komme beim nächsten Mal gerne wieder, wenn es passt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
8.6

Super sauber und mega freundliches Personal. Hat eher eine Hotelatmosphäre, bloß ohne Frühstück. Der Frühstücksladen nebenan ist aber echt super. Ich fand es aber für ein Hostel dennoch recht teuer, was aber vielleicht an der Messe lag, die an den Tagen stattfand. Lage ist erstmal nicht sp pralle, aber mit der S-Bahn kommt man dennoch in annehmbarer Zeit in die Innenstadt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Chambre trsè moderne et bien équipée et très propre. Hôtel situé à côté du métro pour aller en centre ville

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Sie 2016
9.1

Lovely little place, very clean, spacious, soap and such provided. Easy to get to once you work out where it is. Staff were really friendly and helpful, locker keys were annoying :P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

The staff is lovely and helpful, everything is absolutely clean and the beds are very comfortable. The only thing I really didn't like was the location. It's too isolated, in an industrial park, with very few things (like shops) nearby. If you don't mind isolation and like silence, it's still a great place to stay,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
7.4

Very clean and super tv room. But far from center and atmosphere not so young ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.