Hostelworld.com

Arena Hostel Hamburg

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Arena Hostel Hamburg Located at Fangdieckstrasse 20, , Hamburg.
Arena Hostel Hamburg
Germany
Hamburg 22547 Fangdieckstrasse 20
83% 295
53.5961343 9.9031233
Arena Hostel Hamburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

Top-Hostel! Würden immer wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.0

Very good hostel in the sense of a hostel but the location is seemingly far from the rest of the city. That being said, the staff and facilities were really incredible, the staff was polite and very helpful. Also the kitchen facilities were very nice and well equipped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.1

This hostel is wonderful! The rooms are very clean. Same with the bathrooms and lounge rooms. The staff were very nice and helpful. It is decently far from the city centre, about 15 minutes by the subway but it's definitely alright. The subway station is a 3 minute walk from the hostel. It is not a hostel to make friends however, when we went we were possibly the only two young travellers. The rest of our floor was families with sons in Hamburg for a soccer tournament.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2016
8.9

L'hôtel est situé est à peine à 5 minutes d'une station de S-Bahn, à 15 minutes du centre, ce qui est relativement pratique. Le personnel s'est montré très sympathique quand nous sommes arrivés. L'hôtel est tout neuf et très propre, c'est agréable ! Nous étions dans une chambre de quatre, équipées d'un casier se fermant à clé, il y a des prises pour charger son téléphone à hauteur du lit. C'est un bon rapport qualité/prix pour la ville de Hambourg !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

The hostel overall was fantastic! If I were to be pedantic I'd say that the lockers could be bigger so that you could fit your whole suitcase in, rather than just valuables, and the location is still a way away from the centre of Hamburg. However, it is within five hundred metres from the football stadium and only a ten min metro trip away from the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Mar 2016
9.4

el hotel estaba de lujo baño propio, dos cocinas nuevas . lo malo un poco retirado del centro , pero a 5 minutos del tranvía, así que no ahí problema, las maquinas expendedoras de comida tenían comida caducada, no se veían radiadores ni aire acondicionado , pero mi estancia ha sido en primavera y en la habitación se estaba bien. lo único que de verdad molesto es la hora de salida , en la pagina ponía que a las 11:00 y a las 9:30 ya nos estaban llamando.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Mar 2016
6.6

I feel so sorry for the shower room! There is terrible flooding every time after shower. What a worse design you know? But beside that, actually there is quite nice. Although a bit far away from town center, it's really close to the S-Bahn.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2016
7.4

As instalacoes do Arena Hostel sao boas. Os quartos sao limpos, arrumados e organizados. A cozinha é boa também, só nao tem forno. E a Claudia, quem me recepcionou, foi bastante solicita me mostrando e marcando no mapa onde ficavam os principais pontos e a linhas de S-bahn que eu deveira tomar. O ponto negativo é a localizacao, nao tem nada perto. O que salva esse ponto é que a estacao é pertinho. Logo é importante "somar a diaria" 6,20 Euros, que é o preco do passe diario de transporte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
7.7

it was a nice place to stay! being an Australian it was good to have friendly faces and English speaking hosts to help direct me into town and where i should go! all in all a good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2015
7.1

It was a good hostel, close to the metro and a grocery store as well as having a good kitchen. The lockers were also big enough for a back pack. The rooms were spacious and had a table and chairs. The staff were ok, the person who checked me in mixed up my reservation for a friend's and gave me a map in German when I speak English, on which he did not point out many things to do. We stayed on New Year's Eve which increased the prices but overall, it was a good place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.