Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Archi Rossi Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Archi Rossi Hostel Located at via Faenza 94 Red, , Florence.
Archi Rossi Hostel
Italy
Florence Tuscany 50123 via Faenza 94 Red
88% 5157
43.7782113 11.2508662
Archi Rossi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Sty 2017
9.1

Bell'ostello in una delle più belle citta' italiane. Anche dentro l'ostello si respira Firenze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sty 2017
9.7

밤근무 서시는 중년의 직원분이 좀 무뚝뚝했던것 말고는 전부 마음에 들었습니다! 추천드립니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

호스텔이 아닌 호텔 게스트라고 근처 호텔로 안내하더라구요! 조식도 맛있었고 잘 쉬었습니다 다만 방 불이 조금 어둡고 빨래가 비싸다는 점...? 4인실 묵었는데 난방도 잘되고 좋았어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hye2sun25
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sty 2017
4.9

한국 사람 너무 많고 너무 시끄럽고 직원도 퉁명스럽고 여기 왜 유명한지 모르겠어요 그리고 너무 너무 너무 너무 추워서 동유럽에서도 안 걸린 감기 여기서 걸림 숙소 사용하시는 한국분들 매너 좀 지키세여 외국인들이 방에서 시끄럽다고 몇 번 뭐라 해서 되게 창피햇음

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.7

Some staff members either don't speak English or don't want to do it. It's popular among Asians. Keep in mind because as for me, I could not hang out or have a conversation with them in contrast with people from all other places. Breakfast is above average, it offers hot food options. Beds are like a thin pillow, not very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Muy bueno. El desayuno era completo, el wifi llegaba a todos lados, las camas comodas y la ubicación era buena aunque no céntrica pero la vía Faenza es muy linda. Me quedé dos noches y lo disfrute. La limpieza estaba bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rodrib4760
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Everything was outstanding; location, staff, facilities and breakfast. Check-in lines can get pretty big though. Annoying, but not a bad sign at all :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
10.0

Everything just great, breakfast is various and tasty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.0

I checked in and the place looked great. Unfortunately, I got to my room and the girl on the bunk above me has the flu. She was breathing very hard, crying, and then making horrible noises and groaning... then loud snoring and breathing plus sobbing... I went to the front desk and asked management to support her and keep an eye on her. Overall, I checked back out within 2 hours as I felt embarrassed to ask for a room change. It was just bad luck for all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
7.4

This hostel felt like a hotel. Rooms were very large and clean. The location was also superb. But as a hostel there was no atmosphere for meeting people and so if you're alone it will be hard to make friends since Florence also doesn't have much of a night life. I'd recommend it if you want a rest from party hostels during your travels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.