Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Archi Rossi Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5304 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5304 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2017
10.0

Muito bom, tudo muito organizado e limpo. Fiquei apenas um fim de semana (uma noite) e não tenho reclamações, recomendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Stop your hostel search. This place is perfect. Close to the duomo and major attractions as well as quite and clean. Lockers are large to hold your suitcase and the beds were comfy. About a 3min walk from the train station and bus stops. The best part is Fabio and the food in the hostel. No need to go out for an expensive dinner. Fabio makes amazing home cooked meals each night for 5 - 15 euro. Can't wait to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • benphillipson22533
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
10 Maj 2017
7.1

Good hostel, right location staff friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Maj 2017
8.0

밤에 한국인들 너무 시끄럽고 이불에서 냄새났던거빼곤 다 좋다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Maj 2017
8.9

9人部屋女性用ドミトリーに宿泊。バスルームにはシャワールームが2つ、トイレが1つ、洗面台が確か2つあります。それとは別にトイレと洗面台がひとつあり、誰かがシャワーを使っていてもトイレに行けるので便利です。部屋は広々としていて専用のロッカーもあります。安くて快適、場所も駅から近く、観光地にも近いのでおすすめできます。私が宿泊した際は同室の人たちもまともだったので特に問題ありませんでした。スタッフも特に問題ありません。朝食はレタスとトマトがあり果物もあるのでこの値段にしては良いほうだと思います。イタリアの宿は普通野菜はありませんので。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2017
8.0

地理位置很好,SMN火车站两分钟走路,其他景点腿着去了,因为佛罗伦色景点区真的很小。 白天洗澡水小到几乎感觉不出来有水……心好累啊。晚上不得而知。 房间不算很干净,但是过得去。 是很大的旅馆,非常多房间。 只住了一个晚上,没有体验到公共区域是不是好。 第二天很早的火车,因为包含早餐,前台女士说会给我留一份早餐,但是她忘记了……第二天早晨的前台说抱歉,但是你可以拿贩卖机的任何东西,后来又跑去拿了一堆饼干给我。 总体还行~因为算是佛罗伦萨性价比比较高的了。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
3 Maj 2017
5.7

Pretty disappointing to be honest for the price. Wifi did not work at all and they did not even attempt to fix it so im not sure why they advertise as "wifi available". The shower in my room was only a trickle of water. Was meant to stay here 5 nights but cancelled the rest of my booking because i did not want to put up with that for another 4. They offered to move me to a different room which was nice, but my mind was already made up. Book an airbnb because the hostels here are overpriced.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • purelily
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Kwi 2017
4.6

위치 조식빼고 다별로에요 왜 평가가 좋은지 모르겟네요 직원 완전 불친절. 체크인하는데 옆사람이랑 잡담하느라 제대로 안하고 시설안내없고. 방샤워기는 물이 이슬비처럼 나오고. 가격도 비싼편이어서 굳이 여기갈 가치는 없는듯해요

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Kwi 2017
8.9

I was good. Thank you for your kindness

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Kwi 2017
7.7

Big nice hostel in a very good central location. The room, bed and other facilities were more than OK (huge locker with a key!). The only big issue I found, was that there was no hot water in the showers!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.