Hostelworld.com

Archi Rossi Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Excelente! Las habitaciones estaban muy limpias y con servicios muy útiles (por ejemplo: lockers, secador de pelo). Los chicos del staff eran muy atentos. El desayuno era muy completo, aunque recomiendo ir temprano porque fui a las 9:00 y había varias opciones que ya no les quedaba stock (ejemplo: croissants). Muy recomendable, si vuelvo a Florencia seguramente vuelva a Archi Rossi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

I stayed at Archi Rossi for one night and it was calm and quiet. The room and bathroom were clean, there's no soap or towels in the 8 bed dorm. It was the off season so there wasn't much of a hang out and meet people atmosphere. There was plenty of food at breakfast, nothing spectacular, but easy to fill up before a day of sightseeing. Security was lax. I came into the hostel without showing my key and went into the luggage storage to get my bag without any question from reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.1

Great accommodations, clean and spacious room, and excellent free breakfast buffet. Staff are friendly and helpful, and location is close to the train station and within walking distance from everything else. Only thing this hostel is lacking is a social atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • angeloalsilva
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Lut 2017
8.0

Just stay one night in Florence, actually it was my day off from my trip so if u are looking for a place to relax this hostel is good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
8.0

Great place, very clean and close to the Santa Maria Novella train station. Beautiful murals coat the walls downstairs, automatic doors from the street and to a beautiful balcony/garden area, beds are sturdy, shower is hot. The staff are kind. Lockers are huge, though mine was very flimsy and leaning into the doorframe. No hand soap in the bathroom, which in the dorms will be one facility shared with everyone in your room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
6.0

위치가 기차역과 가깝고 주변에 마트도많고 좋음 다만 꼭 개인실로잡길

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Sty 2017
8.3

El Hostal está muy bien ubicado y cuenta con instalaciones muy nuevas, aunque mi habitación compartía con muchas personas hacia demasiado calor y no tenía ventilación, en general el lugar está muy bien para un par de noches. Te ofrecen un desayuno muy completo que me salió 6 euros pero si lo contratas anticipado te sale 4 auros, es recomendable considerarlo porque está muy bien. Tiene un sitio común muy amplio, con un bar que genera una atmósfera muy buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

My daughter and I stayed for 2 nights and we couldn't have asked for better accommodations. The room and bathroom were very nice and clean. The breakfast was AMAZING!! I would recommend Archi Rossi to anyone. If I had to say anything negative, the wifi was down but it was no big deal, we were able to go next door and use it. Thanks so much Archi Rossi for making Florence perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
7.4

Clean but very little on washing facilities. Only one bathroom for an 8 beds dorm and no more facilities available on that floor. It was really difficult to plug in a charger in the room. Wi fi was good. Breakfast was very poor. Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

genial, hermoso, sin duda volveria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.