Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Archi Rossi Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Archi Rossi Hostel Located at via Faenza 94 Red, , Florence.
Archi Rossi Hostel
Italy
Florence Tuscany 50123 via Faenza 94 Red
86% 4870
43.7782113 11.2508662
Archi Rossi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
2.0

Una VERGÜENZA. Dos dias antes de la primera noche nos enviaron un mail diciendo que la tarjeta de crédito no funcionaba. Ya habíamos pagado el depósito a hostelworld y la tarjeta funcionaba ok. Enviaron un mail diciendo que debíamos enviar un nuevo número de tarjeta por mail (quien hace eso???) y como respondimos que por favor nos llamen decidieron directamente cancelar la reserva dejándonos sin hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Lip 2016
8.3

Lindo ambiente, y excelente desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.3

위치와 숙소모두 훌륭하고 조식이 맛있어요. 한국인이 거의 80프로정도인듯..ㅋㅋ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • superbolong
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
11 Lip 2016
8.3

Great hostel overall - had a good selection of food for breakfast, though the quality is merely OK. Comfortable beds and AC, which was important for the fact that summers in Florence are hot as hell. Lack of atmosphere though - people around for breakfast don't look keen to hang out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
8.6

We had a good stay in this hostel. It's very close to the main station so it's good for those who will stay for only a few days and are travelling around. We also enjoyed the free breakfast. The only negative thing I can say is probably the hot room where we stayed in. There was no AC and we cannot open the windows and it was very hot in the summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
8.6

중앙역에서 3분정도 걸려요! 두오모성당에서도 한 7분정도? 걸리구요 피렌체 자체가 크지 않기 때문에 웬만한 관광지는 다 걸어다니실수 있어요~ 저는 혼성 5인실 사용했는데 침대는 철제침대라서 베드버그 걱정은 조금 덜으실수 있어요 근데 침대가 낮아서 1층 사용하시는 분들은 좀 불편하실수도 있어요 ㅜ 방안에 화장실이 있는데 더럽지는 않았지만 물때가 많이 껴있어서 보기 안좋긴 했어요 아침은 빵, 시리얼 등으로 제공되는데 간단하게 먹을만 했구요 신라면, 김치사발면, 새우탕, 튀김우동 컵라면을 팔아서 한국분들 컵라면 생각나실때 드시면 좋을거같아요 가격대비는 매우 만족스럽습니다~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lip 2016
9.1

Amazing location, lots to do on the street itself. Staff were very easy going and willing to help! Amazing value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
6.6

It's alright. Staff is unfriendly, and there is not even soap for your hands in the bathroom. Security is just okay too. Air conditioning is auto controlled so it only works during certain times of the day, so it gets really hot in the room (visited in July). Staff maintains the rooms really clean; they come to clean the bathroom and empty the trash cans daily. The location is about 10 minutes from the train station so it is convenient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

What?? First of all we are hostel not hotel we did not provide soap in the room but if you ask we can give it to you, second of all we close the room for cleaning from 10.30 am till 2.30 pm in this perido we turn off air condition beause nobody stay in the room. We remeber you 2 brothers from America we did not find you friendly you just ask information and we answer to you with smile and in a kind way that's all.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Lip 2016
6.9

방이 너무 좁아요 케리어 펼치기 힘들어요~ 한명 펼치면 이동할때 불편한~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.7

가격대비 조식도 괜찮고 호스텔 관리도 잘 해주는걸로 보였습니다 역에서도 가까운 위치도 좋았고 호스텔 안에있는 냉장음료의 가격도 저렴한편으로 외출할때나 들어올때 사드시면 좋을거같습니다 단점이라면 일주일전에 날이 더울때 있었는데 중앙컨트롤 에어컨인데 에어컨같지않은 바람이 나와서 시원해지지는 않았고 계속 더웠습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.