Hostelworld.com

Archi Rossi Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,773 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,773 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Archi Rossi Hostel Located at via Faenza 94 Red, , Florence.
Archi Rossi Hostel
Italy
Florence Tuscany 50123 via Faenza 94 Red
86% 4773
43.7782113 11.2508662
Archi Rossi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
8.6

Very well located, building very beautiful with a lot of rooms. The best breakfast I had in a hostel. But the atmosphere wasn't that good, bathroom locker wasn't working and wifi is terrible. But in general is a good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Maj 2016
7.1

Overall a really good clean hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
4.9

El cuarto de equipaje no es nada seguro. El internet era malísimo, había variedad en el desayuno pero no era muy bueno. Mi amiga y yo nos quedamos en un cuarto compartido. Había un olor horrible en el cuarto a causa de la higiene de estas personas (todos hombres), de verdad imposible de dormir, el de recepción no "pudo" o quiso hacer nada para cambiarnos, dormimos con miedo y un olor espantoso aparte de que de 5-7 am estuvieron haciendo el ruido de su vida. Nada agradable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Never read in my 20 years hostel experience somenthing like that, you complain about higene of other guests with us, when we clean the room every days, but we can clean the guests, the only guests complain during the stay so i think your are particular can be good for you one private room in 5 stars hotel,,,,

22 Maj 2016
9.4

Throughly impressed by everything they offered during my stay. Definitely recommend. Super clean and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.9

Por parte del personal un trato genial, cerquisima del centro de Florencia y de la estación de tren a la que llegamos. El desayuno muy rico y variado, aunque eché en falta zumo de naranja natural y café hecho en cafetera y no en máquina. Aún así una estancia muy agradable. Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Maj 2016
7.7

All good, maybe a lil bit sensitively but it's a stonebuilding so it was understandable.. great location and close to the station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

The breakfast that they provide is awesome. they also have a really cool patio/garden area outside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Maj 2016
7.7

Muy lindo hostel, el desayuno estaba bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.9

Good location close to the station. Breakfast buffet is excellent! Wifi isn't great especially at peak times. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
8.0

Good location, nice rooms with private bathrooms. The breakfast was great, a lot more than I expected. Not much of a community feel. People would be in the dining room at night, but that's about it. I am a girl traveling alone and I never felt unsafe going back at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.