Hostelworld.com

Archi Rossi Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,721 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,721 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Archi Rossi Hostel Located at via Faenza 94 Red, , Florence.
Archi Rossi Hostel
Italy
Florence Tuscany 50123 via Faenza 94 Red
86% 4721
43.7782113 11.2508662
Archi Rossi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Alysha2
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.9

Loved this place! It was my first time in a hostel and it was great! I was in a 9 bed female dorm, we each had our own plug in and light, the bathrooms were cleaned daily. Free breakfast was great there was a wide enough selection so you could find something no matter what you like. Plus there was a espresso/cappuccino machine! My biggest complaint was the wifi. It worked great the first night but I just couldn't connect the second night. Would absolutely stay again. Location was awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.7

La ubicación del hostel es buenisima, si bien Florencia es chica, está bueno que quede cerca de la estación y, literalmente son 10 minutos de un lugar a otro. Limpieza 10 puntos, desayuno muy bueno, atención también. Las habitaciones están buenas. Excelente hostel. Sólo no tiene cocina, tiene microondas como para calentar comida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Excelente Hostel! Todo es genial! El personal en la recepción, la limpieza, el desayuno es genial! Está cerca del centro y se puede ir fácilmente caminando a todas las atracciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ghun1031
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
10.0

여기 진짜 좋았어요!!! 한국 분들 많이 있구요!! 어차피 외국인은 어딜가나 만나니깐 대화이런거 때문에 숙박 안한다는건 좀 그렇고... 여기 아침 진짜 맛있어요!!! 태라스도 있고 밤에 한국분들이랑 맥주하면서 이야기 해도 괜찮고 시설도 깨끗하고 직원은 물론 좋구요!! 역도 가깝고 관광지도 가까웠다고 느껴서.. 암튼 엄청 좋아요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.1

We really enjoyed our stay at this hostel. Loved the look of the lobby and the outside area was very cute and nice. Our room was very nice - nice beds, nice bathroom, big lockers. It was a little difficult sharing one bathroom between six people but we managed. We also loved the fact that there was a free breakfast and there were a lot of options. The WiFi worked great. It was also nice that there was free luggage storage. It was in a great location and was very easy to get to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
9.7

Muy buen hostel, tiene desayuno gratis, no anda muy bien el wifi en los cuartos pero dudo que sea un problema de la gente del hostel, la atención muy buena, hay lockers para guardar algo si quisieran y tiene un muy buen precio y muy buena ubicación, lo único que le restaría es un salón común pero no es mucho problema eso ya que florencia es chica y se conoce gente ahi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

Great localization, friendly staff. The breakfast is very good too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.4

This place really provides an awesome atmosphere if you are looking to stay somewhere with a good-sized room, great location, free breakfast, and an Italian style of design with a decent view of Italy's residential buildings right outside your window. Everyone is really nice and even the guests come together and speak with each other due to the social atmosphere created by the dining area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.6

My only complain is that this place really lack some common areas to hang out in, so you don't have to be stuck in your room when being here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santiagoavidal658
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

This is a wonderful hostel. It is really close to Santa Maria del Fiore and most of the attractions. The breakfast is excellent. The staff is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.