Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arcadia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
Arcadia Hostel Located at Calle 11A, No. 31A-188, Las Lomas 1, Poblado, Medellin.
Arcadia Hostel
Colombia
Medellin Calle 11A, No. 31A-188, Las Lomas 1, Poblado
81% 462
6.2118500 -75.5638790
Arcadia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Wrz 2016
9.7

Nice place!! Should stay there, very cool staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
7.4

Good for the price, unfortunately it was raining in our room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Wrz 2016
5.7

Hostel is oke. De 8 dorm kamer heeft weinig beweegruimte dus het ie wat klein. Elke bed heeft nachtlampje. Ik heb ik 2 bedden gelegen en beiden keren deed het lampje het niet. De eerste keer sliep ik op he tbovenste bed van het stapelbed, maar het regende en er zat een lek ik het dak en dat kwam op mijn bed. Toen ik dat aan de staff melde reageerde ze erg nonchalant. Ze kwamen ook niet echt met een oplossing. Na de 2e nacht kon ik in een anders bed terecht.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Wrz 2016
8.3

A great place to stay! Lots of other cool travellers, and not to long of a walk. Its not a party hostel, but it is social!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Wrz 2016
8.0

most staff really friendly, great value for medillin, safe walk back from centre. great bbq on sunday, affordable drinks, pancakes (make your own) was a nice addition. 11 bed dorm spacious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
7.4

The lockers worked but are a bit old, the bathroom light didn't work for the first few days. However the staff were helpful, it's really close to el pablado, good make your own pancake breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Sie 2016
8.9

Great hostel with cool staff. Stayed here for around 8 nights in total. Nice and clean and good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Sie 2016
8.3

Staff are lovely and the facilities are great but it's definitely lacking in atmosphere and is in poblado but it's a very quiet area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
8.9

Nice place. Had a private room. If I stayed in Medellin again would probably stay closer to the train station as we had to do the 25min walk 4 times a day (or get a bus). The room we had was quietas we were away from the common area. Hosts spoke good English too and helped with everything. Beer could be cheaper!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.7

A nice, relaxed/chilled out hostel located close to all the action in Poblado, but still outside all the noise. Loved how it was a very social hostel without being one of the party hostels you'll find close to Lleras. If you go for the weekend, make sure you stay for the Sunday night BBQ.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.