Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arcadia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
11 Cze 2017
9.4

Mostly a great experience. Good location, very clean, great atmosphere. Only issue was that the owner seemed to have very little patience when asking questions and didn't seem that approachable, rest of the staff however were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
7.7

Great place to meet people. Don't stay in the 6 person room if you want sleep...it's connected to the deck. Some toilets didn't have seats but that's backpacking life

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
8.9

Good hostel with nice little terrace area. Dorms pretty cramped (triple bunk beds with not much space between them) and only 2 toilets (1 of which is also a shower) to share between all of the non-ensuite rooms. Really great value for money though and in poblado area which is fun and loads going on

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
10.0

Loved our stay here. Staff were lovely, room was great (had a brilliant hot shower!). Location is good as it's close to Poblado bars etc. but is quite a walk in a very quiet neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • PatrikBobby
  • Austria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Maj 2017
9.4

Atmosphärisch das beste Hostel auf unserer Reise. Die MitarbeiterInnen sind enorm freundlich und helfen wo sie können. Ich war rundum zufrieden und habe insgesamt 5 Nächte in diesem Hostel verbracht

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
7.1

Ganz ok, leider nachts sehr laut (musik und dünne Wände was Gespräche angeht)! Die Küche und der Balkon sind etwas versifft die Zimmer aber komplett in Ordnung. Das Personal ist sehr nett, und man kann anderen Reisenden gut begegnen. Die Lage ist für El poblad- Liebhaber geeignet, wir haben uns etwas fehl am platz gefühlt im partygringodorf.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
6.9

I only stayed for 1 night so cannot really comment on the social aspect of this hostel. The staff were very friendly and helpful when we arrived however they didn't show us where the bathrooms or kitchen were. We stayed in a private room which was very basic, the room was noisey as people were outside drinking until the early hours and the smoke from downstairs came straight into our window. There was only 1 toilet on our floor. The idea of pancakes is nice, we waited about an hour to make ours

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Maj 2017
9.1

La mejor cama de hostal que he dormido, muy bien ambiente, personal muy cordial. Lo único malo es que queda en una subida y es canson.... lo recomiendo y volveré!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2017
5.4

The location has a cat which basically runs the hostel. The Cat will crawl into the lower beds whenever which may be harmful for those with allergies. Poor luggage storage that are worn out. The hostel next door looked much nicer

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Maj 2017
7.4

alojamentos(10 camas) com pouca ventilação. O desayuno é muito pobre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.