Hostelworld.com

Arcadia Beach Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Arcadia Beach Guest House Located at 27 Marine Parade, Arcadia, Magnetic Island, Magnetic Island.
Arcadia Beach Guest House
Australia
Magnetic Island Queensland 4819 27 Marine Parade, Arcadia, Magnetic Island
92% 94
-19.1522223 146.8624448
Arcadia Beach Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
6.3

Shuttle Service zu Ferry 10 Dollar. Lieber mit dem Bus zu Ferry für 2,30 Dollar. Küche war gut Ausgestattet. Mitarbeiter waren freundlich. Leider gab es keinen Trockner. Hostel war abends sehr ruhig - fast schon unheimlich. Kein freies Wifi. Meiner Meinung nach stimmt das Preis-Leistungsverhältnis nicht.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lut 2016
10.0

This place is awesome,quiet,lovley with super friendly stuffs. A place to relax and enjoy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ThomasJansen
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lut 2016
8.6

Lovely place to stay on the island. Great for meeting people and to chill. Just on the beach front and the staff are amazing. It is a bit expensive though... If I'm paying 35AU$ for a dorm I'd expect to be able to wash my clothes for free and have access to wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
10.0

Amazing staff!! Everybody spread the word about these people, they would go over mountains to help you and make sure you have a good time. Never had that good experience with guesthouse people. Really clean rooms and bathroom, good airco. Only thing is that there are not much other people, so for travellers by them self it's good for relaxing, not for meeting new people. Amazing stay! 5 stars!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2016
10.0

Clean welcoming hostel. No bunk beds and there's an oven! Car hire is fantastic value for money. The couple that ran Arcadia are the kindest people i met on my travels, when i had an emergency and had to leave early they did everything they could to help me and make sure i was ok! Would definitely reccommend this hostel! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sty 2016
8.3

Very nice staff. Nice and cozy place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • espiralestefania8934
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Gru 2015
10.0

Estupendo! Con un montón de rincones para relajarse, playa espectacular justo en frente, paseos a pie hacia toda la isla... Ian, el dueño, absolutamente encantador. Una maravilla!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2015
10.0

By far the best hostel I have ever stayed in. The only thing that could be improved would be the addition of free wifi. Amazing staff great cooking/eating facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Lis 2015
9.1

Lovely hostel and loved that they were all single beds in the room and towels were provided. Hostel was very clean. Would recommend to others.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Lis 2015
9.7

A wonderful hostel, made even better by Dana and Craig's presence. Hotel was very clean thanks to Nicholas who worked very hard, quiet location but cheap for bus about. Lots of areas so always feels quiet there great pool also. Shame Dana and Craig had to leave as they were really great at what they did, compared to Ian who came in after.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.