Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arcade-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Wrz 2017
8.9

Sehr schönes sauberes Hostel. Zwar etwas außerhalb aber mit Bus und S-Bahn kommt man gut in die Stadt. Die kostenlosen Parkplätze sind sehr praktisch. Sehr freundliche Mitarbeiter und gutes Frühstück.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
9.1

Super! Schnuckeliges Hostel. Mit dem Bus schnell und easy zu erreichen. Nette Rezeptionistin. Zimmer klein, aber sauber und absolut ausreichend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
8.9

Zimmer & Sanitärbereich sehr sauber, Parkplatz direkt am Haus, kostenloses W-LAN stabil im Zimmer, Lage sehr ruhig! bis zur City ist ein Stück, aber über S3 (Stellingen) super angebunden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.7

Best Hostel I've ever been!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Maj 2017
8.6

Not too close to the center (need to take the train at 10mins walk + 15mins to get to the center), but clean and comfortable (almost an hotel rather than an hostel). Even though bathroom is shared, my room had a private shower: great. Just slightly on the expensive side, but cannot complain in general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.0

Léger problème d'insonorisation des chambres du à des personnes qui regardent très tard le soir le télé (2h du matin) donc pas "top"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.0

The worst part was the checkout, I made a mistake and booked 1 day instead of 2, the staff did not warned me, although I was talking with them in the second day. The woman that did my checkout was very rude, I was trying to understand what went wrong and check my email to see about the stay there , she kept trying to interrupt me, when I realized that I did a mistake, I assumed my error and told her I would pay, but she started to yell, very rude. Will follow her advice and never go back here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.1

Muy buena estancia. Me gustó la idea de tener ducha y lavado dentro de la habitación. Todo limpio y en orden. No estoy segura si el personal habla español. I liked this experience in a cleany room with shower and sink. Ich hatte Spass in diesem sauberen Zimmer mit Dusche und Waschbecke. Alles schön und in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
7.4

Das Hostel empfehle ich gerne weiter. Das Personal ist sehr freundlich und die Sauberkeit ist hervorzuheben. Das Frühstück war reichhaltig. Wer ein gutes Preis-Leistungsverhältnis sucht und kein Sterne-Niveau braucht, ist hier gut aufgehoben. Gerne kommen wir wieder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
8.9

Lovely room with a shower that we weren't expecting, wifi works well, staff very friendly, parking spaces though I imagine there's not always enough as we took the last one when we came in in the evening

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×