Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Arcade-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
Arcade-Hostel Located at Kieler Strasse 385, Hamburg, Hamburg.
Arcade-Hostel
Germany
Hamburg 22525 Kieler Strasse 385, Hamburg
90% 188
53.5901868 9.9303317
Arcade-Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.7

Good hostel, located close to the highway and public transport. Clean and quiet. Have everything that you need for your weekend trip to Hamburg.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Paź 2016
10.0

J'ai adoré mon séjour à l'Arcade Hostel! Le personnel est professionnel et courtois. La chambre privé était très propre, confortable et il y avait une douche et un évier. Il y a tout ce qu'il faut pour déjeuner le matin. vous pouvez prendre un bus pour aller de la gare pour aller à l'hostel, mais vous pouvez facilement marcher pour aller à la Gare (Stellingen), cela ne prend que 15-20 minutes. C'est aussi très sécuritaire pour une femme voyageant seule (selon mon opinion).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.4

Nettes Hostel mit sehr freundlichem und hilfsbereitem Personal; von den Zimmern und dem Service her eher wie in einem Hotel. In 10 min ist man an der S-Bahn-Station, in weiteren 10 min mitten in der Stadt. Ideal als gute und günstige Unterkunft für einen Wochenendausflug nach Hamburg!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
8.9

Nice clean hostel with easy access to motorway. Would have been nice to have our two rooms on the same floor, considering we were a family.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
6.6

Es más un hotel que un hostel, la habitación y la cama son bastante pequeñas, lo bueno es que tiene ducha y lavabo privado dentro de la habitación. Los contras son que no hay ambiente de hostel ni lugares comunes para compartir con otros viajeros, no hay cocina donde poder hacerte la comida y el desayunoopcional son 6€ extras. Tampoco está muy bien comunicado y en la zona no hay bares ni restaurantes. Depende de lo que busques puede estar bien o no, si buscas tranquilidad y descanso es perfecto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

Wir haben zu dritt ein Zimmer gebucht, hatten alle frische Handtücher auf den Betten liegen und wurden freundlich begrüßt. Das Zimmer war geräumig, mit einer kleinen Küchenzeile und einem großen Badezimmer. Es war nett eingerichtet, die Betten bequem und alles sehr sauber. Wir wurden mit einem strahlenden Lächeln empfangen und am nächsten Morgen mit einem sehr zufriedenstellenden Frühstück versorgt. Die Lage ist zwar nicht super zentral, mit Bus und Bahn aber gut zu erreichen. Alles in allem

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.4

A very nice and friendly hostel. I would have welcomed a common room - either a living room or a kitchen to get together with the other guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
10 Lip 2016
7.4

Way out of the way. Pleasant staff, not too friendly. Otherwise nice place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.