Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aras Ghleann Cholm Cille

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Wrz 2017
9.1

Nice hostel run by amazing hosts. Positive: nice cozy kitchen with a fire place, parking possibilities directly in front of the hostel, very clean. Negative: no possibilities to put your stuff in the bathroom, the blankets in the bed could be warmer, TV in the room didn't work. All in all good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
9.4

We had an amazing stay, we didn't want to leave!!! The owners was soooo kind and nice we couldnt ask for a better treatment....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2017
10.0

Great place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

Very clean, comfortable, cozy hostel with a fantastic kitchen/dining/common area. Beautiful location just outside of Glencolmcille on the backside of Slieve League. Really wonderful to have a private room with ensuite bathroom at the same cost as a dorm room at any other hostel in Ireland. Thanks to Paul and his staff for a wonderful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
10.0

Everything about this place is amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
8.3

We stayed here for one night and it was fine for the price. The location is in some beautiful countryside, but it's a bit far to walk to the village where the pubs are. We asked at the petrol station where we could go to eat and were told the nearest pub with food was in the main town, which was a good drive away. There is a communal kitchen which was warm and where people chatted. BE CAREFUL driving onto rear car park - the steep slope can catch the underside of your car.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Sie 2017
8.0

Nous avons dormi une nuit dans cette auberge. Les horaires d'arrivées sont flexibles.Nous avons été très bien accueillies.On nous a donné de bons conseils pour visiter les environs. Nous avions une chambre privée, spacieuse, propre. la wifi n'est pas performante. Si vous êtes sensibles au bruit, prévoyez le nécessaire.Les chambres sont mal insonorisees. Dans notre chambre nous avions des velux sans store donc la lumière arrivait très tôt le matin. Nous recommandons mais pour 1 ou 2 nuits max.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.4

Good base for exploring South Donegal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
8.0

Etablissement idéalement situé pour notre séjour dans le Donegal ; accueil très sympathique du personnel et bon rapport qualité-prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

La gentilezza, cordialità, disponibilità e bontà del proprietario hanno reso ancora più piacevole il nostro viaggio in Irlanda. Camera pulitissima, ottima posizione!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×