Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aras Ghleann Cholm Cille

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Aras Ghleann Cholm Cille Located at Glencolmcille, County Donegal, Donegal.
Aras Ghleann Cholm Cille
Ireland
Donegal Donegal F94HH31 Glencolmcille, County Donegal
95% 240
54.6950669 -8.7716174
Aras Ghleann Cholm Cille
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Sie 2016
9.7

Situado en un sitio fantastico, todo muy limpio, dispone de habitaciones idividuales con baño por un muy buen precio, el desayuno opcional es muy recomendable y los propietarios (parece familiar) son muy amables. Altamente recomendable si se quiere visitar esta zona del pais, eso si, solo acesible en coche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
8.3

Netter Chef, gibt viele Tipps. Großer gemütlicher Gemeinschaftsraum mit Sofas und Tischen. Prima WLAN ohne Passwort mit mehreren Access Points, stabil aber sehr langsam. Unser Raum wurde beim Zimmerservice vergessen, wir konnten dann wählen ob wir ein anderes Zimmer nehmen oder eine Stunde warten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lip 2016
9.4

I LOVE THIS HOSTEL. The staff was incredible!!! As soon as we got there the owner told us there was live music at a bar 5 minutes away, then drove us there and picked us up later that night! There was another couple that wanted to go but didn't have cash and he even offered to give them cash of his own! And the morning we checked out he gave us tons of information on nearby tourist attractions and maps. Would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
9.1

Bon accueil, bons services. La chambre était "moyenne", un peu tristounette, pas très jolie. Pas de miroir dans la salle de bains . Bon petit-déjeuner. Toute sécurité. Jean F.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

host was brilliant and so was accommadation !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
9.7

Excellent hostel. Paul was very welcoming and informative about the local areas. Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
9.1

We've had a great time ! Paul is a great host and will do whatever he can to make your stay wonderful. The location is beautiful and peaceful. Breakfast was very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
8.3

The location was lovely. Very convenient for seeing silver strand and Slieve league. Staff was very friendly. Great breakfast. Room was small but comfortable. Very good deal for the price!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lip 2016
7.1

Cheap, friendly operator but old furnishings. The cleanliness is not suitable for german expectations, but ok so far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Great stay, Paul is very helpful. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.