Hostelworld.com

Aras Ghleann Cholm Cille

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Aras Ghleann Cholm Cille Located at Glencolmcille, County Donegal, Donegal.
Aras Ghleann Cholm Cille
Ireland
Donegal Donegal F94HH31 Glencolmcille, County Donegal
96% 201
54.6950669 -8.7716174
Aras Ghleann Cholm Cille
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Mar 2016
10.0

Amazing place! Beautiful, comfortable and clean. The host was great and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.7

I highly recommend Aras Ghleann Cholm Cille for a peaceful and relaxing stay in Donegal, what a great place, unpretentious and very comfortable. Paul and Sharon are the perfect hosts and nothing is too big for them, from the run to and from the bus stop and they'll even drop you down to the local pub and collect you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2016
10.0

This place was such a treat to stay in. Serene, beautiful, cozy, and well kept. The staff was great and the free shuttle was very helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
9.4

Stayed for a brief weekend to walk the Turas Colum Cille and hike Sliabh Liag. Paul was more than flexible to drive me to/from the bus station and where I wanted to go; large rooms, clean bathroom, nice kitchen with fireplace. I believe I stayed in the off season, but a wonderful hostel to stay in whether you're planning to be a tourist or taking Irish classes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • foxx77
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
10.0

We were greeted just as we came through the door and shown around the location as well as given suggestions for places to see as we continued our road trip. Fantastic place to stop at away from the bustle of city life.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2016
10.0

Spent a few days here in January and had a great time! The hostel feels more like a home, the kitchen area in particular was very nice. We spent most evenings sitting and reading in front of the fire. It is very remote, but that's what we were looking for. Very close to the sea and the Slieve League cliffs. Definitely would recommend and come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

miły i bardzo obfite gospodarze

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2015
9.4

Excellent hostel with a beautiful local that allows easy access to the surrounding rugged beauty of the area. You could not wish for a better host than Paul the hostel owner. He is friendly, amenable, flexible and accommodating, always prepared to go that extra mile for all of his guests. I would have no hesitation in recommending or returning to Aras Ghleann Cholm Cille. Well done to Paul and his family. Paul Connor-Kearns

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.