Hostelworld.com

Aquarius Backpackers Byron Bay

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
9.4

One of the best hostels in Byron. Stop here!-also free evening meal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.1

Great hostel with awesome facilities including a swimming pool. Free meals every night. Nice and social atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.3

It's a really cool hostel which is placed next to the beach. There was a free meal everyday and a huge kitchen with everything you need for cooking your own food. The only thing that sucks was the Free WIFI that doesn't work very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
8.9

Best ten person dorm every. So large you didn't feel like there was 10 people in your room. Great vibe and pool area as well. Close to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
9.4

Awesome hostel in such a good location. I was told it was the party hostel and even though there were things happening every night it also had a nice chilled vibe. Will definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
7.7

Ein super Pluspunkt ist das free meal jeden Abend, wo die Portionen aber auch größer sein könnten. Die Sauberkeit lässt manchmal zu wünschen übrig, gerade in Küche und Bad (Trotz täglicher Säuberung). Jeden Abend gehen die Leute im Hostel Party machen, allerdings kann man auch früher ins Bett gehen. Die Zimmertüren stehen immer auf, es gibt aber locker und abends Security am Eingang. Ich würde das Hostel nur für 3/4 Nächte empfehlen, alleine schon wegen des Preises. Geschirr leiht man sich !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
8.0

Great hostel, close to everything you need but rooms very hot so had to sleep with doors open. Wi-fi not good.. Great atomsphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
8.0

Aquarius was really cool - nice layout with lots of social space. The vibe during the day was kind of quiet, nobody socialising really. Evening was really fun, free dinners is such a bonus and a lot more social! The rooms are nice, we stayed in an 8 bed mixed with ensuite. Ensuite was always clean and really nice. Balcony was nice touch, we got a really nice room on the bottom floor. The fan didn't really do a lot so had to keep doors open overnight. Doors always left open. Staff helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lut 2017
9.7

The wifi isn't free, when they clean the kitchen all foot is move! But is a the better hostal I was ! I would back sure !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Lut 2017
9.1

Great location, great staff, worst security in rooms as door is left wide open but there are lockers. Wifi was down while I was there but they sorted this quickly by giving people the paid one for free. Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.