Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aquarius Backpackers Byron Bay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
Aquarius Backpackers Byron Bay Located at 16 Lawson St, , Byron Bay.
Aquarius Backpackers Byron Bay
Australia
Byron Bay New South Wales 2481 16 Lawson St
86% 665
-28.6431870 153.6148390
Aquarius Backpackers Byron Bay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
8.9

Hostel war sehr zentral, es gibt abends immer freies essen und es ist richtig gut ausgestattet was die Unterhaltung angeht. Es gibt einen Billardtisch, Tischtennis, Spielautomaten und PlayStation. Alkoholkonsum ist nur in der Küche gestattet, da es eine Hostelbar gibt. Zimmer wurden täglich geputzt waren aber bei uns sehr unaufgeräumt, da wir Leute im Zimmer hatten die dort mehrere Monate bleiben. Alles in allem war das Hostel wunderbar!! Definitiv zu empfehlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
7.1

Wlan nur bei der reception kostenfrei. Zimmer überteuert, vermutlich wegen der zeit.. "schoolies". Zimmer gross und sauber

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
9.1

Just awesome

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fredrikgjothlen
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

Superbra läge som både är centralt till huvudgatan och ett kvarter ifrån stranden! Trevlig personal och pant på de flesta köksredskapen, vilket gör att man alltid har tillgång till hela och rena tallrikar/skålar & bestick! Det är också gratis middagar på hostelet vilket gör att man sparar inte pengar och energi på att varje dag slippa planera och laga middag. Absolut värt pengarna man spenderar per natt och ett måste om man är i Byron.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

Great stay. Friendly staff, nice facilities. Best of all was the terrace in the back of the room to have a great social time with some good people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
8.6

Had a great stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
8.6

Stayed here upon a recommendation over the arts factory and glad I did. 8 bed dorm was roomy but no air con - en suite very big and good bathroom. Hostel has a lively bar which attracts other backpackers events on every night and free meal every night which is amazing! Free drink on arrival and nice happy hour prices! Very social and modern hostel. Cafe next door is expensive compared to the hostel bar as they don't serve breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lis 2016
8.9

Great location, right by the beach, free dinner every night, and happy hour drinks. Along with entertainment each night and a cool vibe. The rooms are pretty much always left unlocked, but there are lockers, and everyone is super friendly. There is free wifi but only by the pool and bar, and kept cutting you off, other than that, loved this place. And would deffo recommend a weeks stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
2.0

where to begin..don't let the pictures fool you. I assume previous reviews by staff because this place is absolutely foul. We walked into our apparently cleaned every day room to find nothing but a filthy mess. Clothes everywhere including our beds. Sandy dirty sheet on the bed, blankets reaked of musk and were not even folded.Dirty dishes/moulding food on the counter, filthy bathroom. Common fridge was also mouldy. Checked in to nomads, didn't even stay in our room. Staff never offered refund

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Lis 2016
8.9

Geweldig hostel! Er wordt veel georganiseerd om mensen bij elkaar te krijgen zoals happy hour, gratis avond eten etc. Ook erg fijn dat er genoeg plaatsen zijn waar je even kunt gaan zitten. Zo kan je bij het zwembad relaxen maar ook op t dakterras of binnen bij de bar of bij de keuken! Het enige wat mij tegenviel was dat de betaalde WiFi niet goed werkte. Behalve dat punt was het top!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review, we love to hear the feedback!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.