Hostelworld.com

Aquario Pousada - Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Espectacular todo! Ubicación, servicio, la amabilidad y predisposicion de todo el personal! 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.9

Não que eu me incomode mas tive problemas com silencio e a chave do quarto ...as pessoas que estavam no meu quarto tinham problemas respiratorios e nao usavam ar ....como nao tinha ventilador - sofri

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

Muy buen hostel. Debi y juan, los dos chicos que atienden, estan con todas las pilas y muy dispuestos a ayudar. Desde el aquario salen excursiones que estan muy buenas. Hay bastante fiesta porque esta pegado con otro hostel que se llama Che lagarto y siempre hay alguna banda que toca o un dj. Para la cena anotense en los hostels que por 30 reales comes x ejemplo dos hamburguesas con una cerveza o gaseosa. VAYAN!! esta buenisimo. un toque alejado del centro pero se puede caminar perfectamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
10.0

Aquario Posada is just a gorgeous hostel. It doesn't even feel like a hostel. I stayed in one of the private rooms and felt like a resort. The hosts are super friendly and always available to help and assist with everything. The location couldn't be better. The music and vibes at night are amazing. There Bbq and dinners are delicious. I wouldn't stay anywhere else in Ilha Grande!!😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
9.7

Buenisimo ambiente en el hostel. Atienden bien los de la recepcion y te dan informaciones y buenos tours. Muy recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
10.0

The best hostel I've been to in Ilha Grande. The common area is so nice, people are friendly, and it's really cheap. Wish I stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.4

Un super hostel assez grand, personnel super sympa, une belle vue sur l'Abbrao

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
9.7

Excelente hostel y totalmente recomendable! Debora una genia, resuelve todo y varias cosas a la vez en 5 segundos. Buena onda y eso es lo más gratificante para un huésped!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Gru 2016
6.0

Great spot on the beach but the owners dont utilise it, no chairs or chill area outside. The 'fiesta' is like a school disco, ditch the 'organised fun', if people want a party they will make one, just have the bar open and make the drinks affordable (really expensive.) Beds are tiny, feet hanging off the end. Matresses sunken in, old sheets still on the beds, was given a pillow meant for a dolls house. The receptionist was lovely and really helpful but overall could have been much better.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
8.6

Gostei muito da estadia! Os funcionários são maravilhosos, a vista é incrível e a baladinha a noite é bem divertida. Só achei a limpeza um pouco fraca, o banheiro tem mau cheiro de esgoto e por ser compartilhado, esta sempre sujo. O quarto é simples, mas atende as necessidades. Ar condicionado gela bastante e estava limpo. Falta lugar pra estender roupas molhadas. Com certeza voltaria!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.