Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aquario Pousada - Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
8.9

Sheila y Sandra muy buenas en la atencion! Todo salió como lo esperaba. Me llevo la mejor imagen del Hostel!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
10.0

Simplesmente adorei, e com certeza não teria sido o mesmo se não tivesse me hospedado no Aquário, inclusive minha estadia estava programada pra 4 dias e acabei ficando 8 dias. Adorei os funcionários, Sandra, Sheila e Vanessa umas fofas sempre prontas a ajudar, o hostel não fica do lado do centro, mas é bem próximo, e há vários passeios que o barco de pega no próprio hostel, café da manhã simples, mas uma delicia, quartos ok, a vista do hostel e de tirar o fôlego e de dom a qui tem festa/balada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
2.0

Llegue y como no hay personal no pude hacer check in tampoco encontraban mi reserva.Y lo peor de todo fue que no hay seguridad y como el hostel de noche se tranforma en un boliche entra cualquiera a las habitaciones.tanto es asi que en la mia vino un chico con una chica de afuera del hostel a tener relaciones en una cama de arriba marinera. Cuando informe en recepcion me dijeron que es algo que puede pasar. Una vergüenza! Además de una falta de respeto para nada recomendable.Me arruinaron la estadia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
5.7

To noisy the room. Wont justify the distance from pier. Good breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Mar 2017
4.0

Cuando llegue no habian respetado mi reserva por lo que me dieron otra habitación mas barata después de hacerme esperar sin ninguna explicación. La habitación que me dieron estaba sucia, las camas viejas e incómodas pero lo peor de todo es el ruido en la noche porque es un party hostel. No estoy en contra de los party hostels solo creo que deberían anunciar que la fiesta dura hasta las 5 am. El siguiente día me sali y pedi que me regresaran mi dinero a lo cual accedieron.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

Aquario Hostel is the best hostel ever and my trip couldn't be better! Fred, Sandra and staff are super cool... They are always ready to help you with information about the trekking, beaches, boat tour and everything that you could need help! The hostel and rooms are clean and good! I really loved my time there, I'll come back as soon as possible.... miss you, Ilha Grande, Aquario Hostel and the cat Gringa! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
9.1

good hostel with a great staff and close to nice beaches and the main port. also next to a club with parties to who is interested in that kind of trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Espectacular todo! Ubicación, servicio, la amabilidad y predisposicion de todo el personal! 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.9

Não que eu me incomode mas tive problemas com silencio e a chave do quarto ...as pessoas que estavam no meu quarto tinham problemas respiratorios e nao usavam ar ....como nao tinha ventilador - sofri

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

Muy buen hostel. Debi y juan, los dos chicos que atienden, estan con todas las pilas y muy dispuestos a ayudar. Desde el aquario salen excursiones que estan muy buenas. Hay bastante fiesta porque esta pegado con otro hostel que se llama Che lagarto y siempre hay alguna banda que toca o un dj. Para la cena anotense en los hostels que por 30 reales comes x ejemplo dos hamburguesas con una cerveza o gaseosa. VAYAN!! esta buenisimo. un toque alejado del centro pero se puede caminar perfectamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.