Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aquario Pousada - Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Aquario Pousada - Hostel Located at Praia da Julia, Abraa, Ilha Grande.
Aquario Pousada - Hostel
Brazil
Ilha Grande Praia da Julia, Abraa
87% 253
-23.1415438 -44.1613805
Aquario Pousada - Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.7

Exceeded expectations! A great place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Sie 2016
8.6

To say it describes itself as a party hostel, it seems strange that the bar doesn't open on a Friday or Saturday night! Overall, nice room (we got a free upgrade to a private room, which was great!) and the location looking out onto the sea is amazing and they have a great space to chill out and plenty of hammocks to do so in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
6.9

We've been here for 5 nights but have been to another Hostel before where we paid 20 R less per night and had the same Service. Debbie the receptionist is perfect!! She is sooo nice and helpfull. But all in all you pay too much for this hostel: rooms are tiny, water pressure is Low and water is Cold! The Hostel is close to the Beach but it takes 10 min to the village

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
10.0

Excelente hostel. Muy recomendable. Deby (encargada) una grosa total. Volveria a ir a este hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lip 2016
8.6

Las habitaciones dan al mar, un verdadero lujo. El staff del hostel increible, todos con la mejor predisposicion para ayudar y tratar de que nuestra estadia fuera genial, y lo lograron! Ademas tiene movida nocturna ya que la única fiesta de la isla esta en el hostel! Volveria sin dudas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Fui por dos dìas, terminè quedàndome diez. El hostel es el mejor ubicado de la isla, con una vista desde las habitaciones que no te olvidas jamàs. El personal siempre predispuesto, sobre todo la recepcionista Dèbora, buena onda, eficiente, siempre estuvo en todo, no se le escapa un detalle para que tus vacaciones sean fabulosas. El desayuno super abundante. De domingos a jueves en el hostel arman fiestas y esos ruidos no llegan hasta la habitaciòn. Lo malo de todo fue cuando me tuve que ir :(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Lip 2016
8.3

Excelente atención, sobre todo por parte de Débora, encargada de que todo funcione a la perfección. Muy buena la parrillada, aunque no muy económica. Es el lugar indicado su se quiere disfrutar tanto del día como de la noche en la isla.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lip 2016
8.3

Great hostel, friendly staff, great atmosphere, awesome parties and very secure rooms (card swipe to get in). However, was a bit dirty, especially the kitchen, very few plates or bowls or utensils. Left with what I thought were mosquito bites but after three days, began to wonder if they were bedbug bites instead. Well recommended but take care, and maybe keep your bags and clothes off the beds, just in case.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Lip 2016
7.1

Ilha Grande is AMAZING! We planned on staying 2 nights and stayed a week. The hostel options are pretty slim, I would say that Aquario is the best option. The staff isn't that friendly, confused at checkin- did't have our reservation- we had a hard time communicating. BUTTTTT it definitely was the biggest party spot on the island. The BBQ they host is amazing. Beds are comfortable, bathrooms weren't the best, great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.4

La chambre double privative est magnifique!! Terrasse avec vue imprenable sur la baie petit dej ok La receptionniste vous donnera toutes les indications pour randos/sortie bateau sans arriere pensée commerciale!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.