Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aquario Pousada - Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Aquario Pousada - Hostel Located at Praia da Julia, Abraa, Ilha Grande.
Aquario Pousada - Hostel
Brazil
Ilha Grande Praia da Julia, Abraa
89% 284
-23.1415438 -44.1613805
Aquario Pousada - Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.6

Hola !! Después de visitar isla grande y haberme alojado en el aquario me voy con la mejor impresión de ambos . Yo no sabia que el hostal además funcionaba como un club y debo decir que no presenta ningún problema , todo lo contrario , es una excelente alternativa . Y si lo que quieres es descansar no es problema porque los dormitorios eran muy separados y no se siente el ruido. Mención especial para Deby!. Su dedicación y amabilidad para resolver las dudas es impagable.un 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jasonkirby093364
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Lis 2016
6.9

This is well located with good spaces to relax. If you like a party its great. However buying a beer there is ridiculous. 4 times more expensive than the supermarket and you cant bring beer on. Reception often unmanned. And the lady behind the bar (some alpha lady) is rather rude. Also the plugs are in random places and no wifi in rooms.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • borico36623
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Amazing hostel with an amazing receptionist!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
8.3

Cadre super agréable, emplacement au top. On peut prendre son petit déjeuner et son diner sur la terrasse avec une vue magnifique. Très bon barbecue à ne pas louper ! Nous avions une chambre double, tout à fait correcte. Lit fait chaque jour, eau chaude et nous n'avons pas été gênés par le bruit. Seul petit hic la wifi qui ne fonctionnait pas pendant 2 jours de notre séjour. Nous avons apprécié notre séjour à Aquario Hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Lis 2016
8.3

Está muy bien ubicado, el personal es muy atento y diligente. Es increíble tu desayunar al lado del mar viendo los peces. lo único es que deberían mejorar un poco con la limpieza de las habitaciones. recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

Un lugar increíble! El más lindo de la isla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
10.0

Todo fue increíblemente hermoso. Para quien gusta de la naturaleza, la isla es un lugar maravilloso. Todo el personal es mas que atento y servicial. =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
8.6

Hostel located on a separate pier to the end of the main beach (5min walk to the main bars and food). There's also a mini beach on the other side that is quiet. The staff were helpful and explained how to get to lopes mendes (popular surf beach and very pretty) and the waterfall (can also get to a little beach from here). Was there in off season so was very quiet ... but im sure it would be nice during peak season! It did rain quite a bit...but some sunny days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

Super schöne lage direkt am meer. Entspannte Atmosphäre und nettes hilfsbereites Personal. Netter grillabend und super lecker!! Immer wieder gerne!! haben uns sehr wohl gefühlt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • twanbraas
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
8.6

In vergelijking tot andere toch wel een van de betere locaties op het eiland. Zit een ontbijt bij wat simpel maar wel lekker is. Worden veel dingen georganiseert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.